Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Weapons (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Weapons (2025)

Weapons

Weapons (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Trenutak nestajanja

Godina:

2025

Žanr:

misterij, horor

Trajanje:

128 min

Režija:

Zach Cregger

Scenarij:

Zach Cregger

Glavne uloge:

Josh Brolin
  >  Archer Graff
Amy Madigan
  >  Gladys Lilly
Toby Huss
  >  Captain Ed
Melissa Ponzio
  >  Actress
Benedict Wong
  >  Andrew
Jason Turner
  >  Counselor
Scarlett Sher
  >  Narrator
Hurley Paul
  >  Frantic Parent
Alden Ehrenreich
  >  Paul
Anny Jules
  >  Parent #1
Michael Gene Conti
  >  Parent #3
Julia Garner
  >  Justine Gandy
Callie Schuttera
  >  Alex's Mom
Austin Abrams
  >  Anthony
Eric Jepson
  >  Officer
Ronny Mathew
  >  Liquor Store Clerk
Ali Burch
  >  Parent #2
Cary Christopher
  >  Alex Lilly

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Weapons (2025)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2025 u 23:39
Odgledao upravo u bioskopu. Dobar je, interesantna priča, mada počinje rečenicom Ovo je istinita priča...Ko će ga znati. Žanr horor, misterija, mada mi nije baš jasno zašto se zove Weapons, ali je na naš dobro preveden kao Trenutak nestajanja 👌
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 00:08
Više vjerujem da je to tu istinita priča nego, sad ga se već svi stide spomenuti, HBO/sky miniserija Černobil.
Zato kad bude, pogledat ću.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2025 u 10:27
Bome,jedva čekam da ga pogledam, hajde što sam voleo Barbarian i rekao sebi da obratim pažnju na sledeći film Zach Creggera, nego mi je i sama tema privlačna.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2025 u 11:58
Odlična priča i odlična realizacija! Drži pažnju sve vreme.
Film koji jednostavno mora da se pogleda!
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 13:11
Bježanija. Nigdje veze. Zaobići u širokom luku.
Na vrh
pankrt68 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pankrt68 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 12:42
Što bi rekla stara indijanska poslovica - mišljenje je kao i dupe, svako ga ima. Film je odličan, preporuka!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 12:56
Stavio sam ovaj film na spisak za gledanje mada ne iskljucujem opciju da cu ovaj film prekionuti nakon nekih 15-ak minuta ali videcemo....
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 13:24
Mozda je i dobar film, ali mozda to ide sa godinama, bas nevolim da gledam horor filmove jer zivimo bas neku realnost u kojoj ovakvih izmisljotina bas i nema, ibistva, masakri, nasilje , to nisau horori m mada proslo vreme za horore, ali svako ima svoj ukus pa ko voli nek izvoli, nadam se da ce uzivati( ako moze da se uziva u necemu koje je bas bljak..)
Na vrh
peraks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peraks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 17:01
Film i reditelja treba spaliti na lomači...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 17:48
Draga administracijo, molim da uklonite ovakve komentatore.
Ubojice i one koji to žele biti nek se vrate na fejsbuke, tvitere i ostale mrzilačke platforme.
Na vrh
peraks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peraks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 18:08
@JoxerTM

Ako si mislio na mene onda nisi ukapirao poentu

Btw....ne znam zasto o ovom govore kao o horroru godine kad je realno osrednji...vrv su ta đziđzu midžu  satanistička s*anja danas u modi....cak se u recenziji pominje i Bring her back.  A zašto se zove Weapons....pa svaka žrtva pogotovu masovna je bogom dana za zaglupljivanje masa....ne nisam pomenuo dezinformer....

Ažurirao peraks - 12.Kolovoz/Aug.2025 u 18:16
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 19:59
Ok mi je film. Ideja nije loša, dve, tri  stvari su ok provukli, ok i treba opominjati,   ali dosta podseća na neka druga ostvarenja, čak i od ove i prošle godine,  i više sam gledao oko simbolike da ispovežem pa me je i opteretilo,  nešto mi je i dalje nejasno, ali mislim da je to manje bitno, tipa postoji i to je to , pa odvajkada. Šta znam ovde će komentari ići iz jedne krajnosti u drugu. Ne bih pisao jer će biti nagoveštaji, moje tumačenja, ok mi je film za jednom pogledati, idemo dalje ,  to je neki utisak.  
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2025 u 23:59
Ovo kao da su se pomišali Longlegs, Prisoners i Zodiac što se tiče dijela radnje, stila i atmosferičnosti. Film je dobar višežanrovski film. Jel ovo neki horor, baš nije, više je neka psihološko misteriozna priča sa nešto trilera i horora. Film je ispričan iz više različitih perspektiva, različitih likova što je zanimljiv odabir pričanja priče. Sve skupa je to ispa dobar film, ali ne nešto što me iznenadilo, zadovoljilo baš.
Na vrh
kmetek View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kmetek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2025 u 11:56
Nije još na torrentima jelda?
Na vrh
igor-t.-pandev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj igor-t.-pandev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2025 u 14:05
Ne znam zasto iza svakog malo boljeg horora mora biti tih zavrsnih 15 minuta u kojim se sve unisti. Vec i toj je postalo klise u hororima zadnih 10 godina mozda i jace. Zadnjih 5 minuta film prelazi od horror u bizarnu crnu komediju, ne mogu da shfatim kako je moguce da se toliko sputi nivo da bi ceo rad do tada izgledao suvisan na kraj, a imao je dobru pricu i vozio na to...
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2025 u 19:21
Film je počeo izuzetno dobro. Baš mi je držao pažnju, ali slažem se da je tih poslednjih par desetina minuta dalo filmu dozu budalaštine. Kao da ni sam režiser nije znao kako da završi film, pa je nešto smandrljao na brzinu. Što se same tematike tiče, ona je (sa promenjenim krajem) mogla više da legne u neku mini seriju 6-10 epizoda, da se malo produbi nestanak dece u neku misteriju, ispriča malo drugačija priča, vrši istraživanje, sakupljaju dokazi i slično... Ovi ljudi koji bulje u prazno ili posmatraju skamenjeni u mraku iz daljine su uvek davali hororu poseban šmek i to u ovome filmu ne nedostaje. Sve ostalo nedostaje. Dakle, film počne zanimljivom misterijom i na kraju se završi sa nekom baba Roskom što baca mađije na idiotski način. Samo joj fale naočari za varenje. Samo joj fale naočari za varenje! :DDD Generalno, ne može da se kaže da je film loš ali ima izvesnih nedostataka.
Na vrh
bosko-zecevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bosko-zecevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 18:14
Witchcraft in Neighborhood. U poplavi bezlicnih horora, jedan od boljih. Recimo, horor meseca. :-) A mogla je biti jos bolja serija, sto kaze dzonny.master.
Na vrh
Zake24 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Zake24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2025 u 09:40
Film je sasvim OK i više od toga. Za neke stvari koje naizgled nisu objašnjene zapravo su dati skriveni tragovi, naprimjer, ono kako su zvali tuberkolozu u 17-18 vijeku. Također, gluma i kinematografija je odlična.
Na vrh
tsbn View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsbn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2025 u 13:12
Da li je moguće da neko daje pare za snimanje ovakvog đubreta ? Došlo vreme da Del Bojev scenario o nosorogu koji hara Londonom bude film godine.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2025 u 13:39
Mozda im je onaj drugi scenario iz Mucki komercijalniji. Mada i nosorog ubica koji nocu hara, a Carlton Heston sumnjici batlera nije los whodunit.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.