Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Superman (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Superman (2025)

Superman

Superman (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Superman

Godina:

2025

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

129 min

Režija:

James Gunn

Scenarij:

James Gunn
, Joe Shuster
, Jerry Siegel

Glavne uloge:

Stephen Blackehart
  >  Sydney Happersen
Bradley Cooper
  >  Jor-El
Nathan Fillion
  >  Guy Gardner
Frank Grillo
  >  Rick Flag Sr.
Sean Gunn
  >  Maxwell Lord
Nicholas Hoult
  >  Lex Luthor
Neva Howell
  >  Martha
Wendell Pierce
  >  Perry White
Will Reeve
  >  TV Reporter
Michael Rooker
  >  Superman Robot #1
Terence Rosemore
  >  Otis
Pruitt Taylor Vince
  >  Jonathan
Tatiana Piper
  >  Boravian Tech
María Gabriela de Faría
  >  Angela Spica
Edi Gathegi
  >  Michael Holt
Angela Sarafyan
  >  Lara
Christopher McDonald
  >  Ron Troupe
Grace Chan
  >  Superman Robot #12
Skyler Gisondo
  >  Jimmy Olsen
Jonah Lees
  >  Dean Farr
Bonnie Discepolo
  >  Ms. Jessop
Mikaela Hoover
  >  Cat Grant
Anthony Carrigan
  >  Rex Mason
Pom Klementieff
  >  Superman Robot #5
Rachel Brosnahan
  >  Lois Lane
Beck Bennett
  >  Steve Lombard
Adriana Leonard
  >  Comms Tech
Sara Sampaio
  >  Eve Teschmacher
Giovannie Cruz
  >  Cheryl Kimble
David Corenswet
  >  Clark Kent
Isabela Merced
  >  Kendra Saunders
Natasha Halevi
  >  Amanda Marie McCoy
Milly Alcock
  >  Kara Zor-El
Paul Kim
  >  Larry Chin

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Superman (2025)
    Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2025 u 18:34
Stupidnost i bolesne ambicije se neprestano obnavljaju u hiljadu varijanti, od "natčoveka" preko "arijevske rase", pa "političke izuzetnosti" sve do do "baštovana" koji sami sebe ovlašćuju da urede "svetsku džunglu" i izvrše "dekontaminaciju"... Debili retardirani koji imaju potrebu da ovako nešto izmišljaju!
Na vrh
petar14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj petar14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 20:40
nisu mi jasni ljudi koji u filmu traze realnost a sve je to samo zabava
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 22:34
Videćemo već šta će James Gunn napraviti od Supermena, DC filmova uopšte, njegov um je bitno drugačiji od prethodnika. Ne znam koliko je u ovom baš trenutku publika zasićena superherojima ali lepo je imati nekoga poput njega za kormilom.

Letnja sezona je, koliko makar ja kapiram, uvek tu upravo za te bombastične filmove, koje je verovatno greh gledati na malom ekranu, vala i služi tome da se namakne novac, ili sa lepše strane - da se publika vrati u bioskope i okane streaming servisa (i time se uspori/zaustavi zatvaranje bioskopa 😟).
Tako da, generalno, priželjkujem da uspe film. Nisu inače moj broj, valjda su ciljana publika svakako klinci, naravno i ljudi odrasli na Supermen stripovima, čemu ja baš i ne pripadam, neračunajući moju nezrelost i to sve 😂. Zbilja bih voleo da ovog puta upali makar malo više negoli raniji pokušaji oživljavanja Supermena. Zaslužuje kakvu dobru priču i uzbudljiv film, pa šta već bude zapravo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 22:52
Prvobitna priča oko Supermena je imala totalno drugačiji pravac, pa su menjali i smer (ima fina priča i za  Lex luthor-a odakle je potekla ideja iz života jednog od dvojice autora ), pre nego što se pojavio u Action Comics#1. Verovatno neću ni gledati film. Nisam odrastao, ali sam čitao, čitam i sad  s vremena na vreme DC/Vertigo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2025 u 23:04
Neću ni ja gledati, nisam ni prethodni, mislim, tek bih voleo da im krene malo.
Veze nemam šta si mislio/rekao ovim ostalim 😂, sve je to meni špansko selo. Odustalo se od prvobitnog Superman Legacy filma, izmenjen je pravac, no ti si možda mislio na nešto vezano za prvobitni strip pa potom menjanje pravca or something. Nah, ja prestao da čitam stripove sa 14ak god, jok u smislu da kažem da je to samo za malu decu, već samo to da potom nisam imao više interesovanja, Durango je bilo poslednje što sam imao u rukama, spaghetti western stil, no ipak mi se ugasila ta ljubav.

Na vrh
pomerac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj pomerac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 01:36
Pogledao sam svakakve filmove u životu, ali ovaj je gotovo sigurno zauzeo mjesto najvećeg sranja koji sam ikada pogledao ! Znači posljednji put da gledam bilo koji DC i Marvelov film ! Govno nad govnima od filma u svim pogledima !
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 03:09
Ajde nemoj tako, pa ipak je tu superdog.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 11:04
Nisi gledao Heads of state ,promenices misljenje o najvecem sranju ikada
Na vrh
Brkamika52 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Brkamika52 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2025 u 11:49
Što se tiče najvećih sr..., u Holivudu je velika konkurencija, gurnjava i laktašenje ko će koga nadglupaviti. To je mrtva trka.
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 19:14
Nadam se da će dogurati do 700 mil zarade pa da Snajderove botine crknu lupajući tastaturu jer će imati više od Man Of Steel 2013.
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 19:37
Originalno postovano od strane DzonDon DzonDon piše:

Nadam se da će dogurati do 700 mil zarade pa da Snajderove botine crknu lupajući tastaturu jer će imati više od Man Of Steel 2013.

Prebaciće sigurno 700 miliona dolara, 
tek je film krenuo s prikazivanjem a već ima 400 + miliona dolara (tek 13 dana prikazivanja), 
Man Of Steel (2013) je stigao do 680 miliona tek posle 100 dana prikazivanja.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 20:06
Zeca ti pečenog, šta rade sa budžetima 😂
Nisam preterano razmišljao o tome jer ne pratim baš ni te filmove a kamoli budžete, smetnem sa uma i ako vidim negde. Gledao maločas, pa ta dva Superman filma, Snyder & Gunn, su koštali nekih 800 miliona dolara, produkcija + marketing ukupno. Npr hajde Carpenter nije potrošio ni delić te love za celokupan svoj filmski opus za sve te godine. 🤣

Naravno drugačiji su to filmovi od ovih Superman-a , drugo vreme, inflacija... ali opet je blesavo. Divlja se za medalju 😂

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2025 u 00:06
Film je proizvod kao i sve drugo. Nema tu neke mudrosti. Oni koji ih prave prvenstveno imaju zaradu u vidu, a tek onda možemo pričati o ljubavi, umetničkoj žici i ostalom na čega se mi palimo. Uzmeš u računicu ciljnu grupu, proučiš i plasiraš ono što sada ide. To je to, sviđalo se to nekima ili ne. Ne samo film. Ja kao ljubitelj automobilizma imam dosta problema da se uklopim u nove trendove. I tako je svuda. Svet je prosto otišao dalje, pa ko se u to uklopi. Za ove druge srećom postoji noistalgija i neko staro nasleđe
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2025 u 12:54
Poslednji nastavak ioz popularne franšize opravdao je cilj. Ne samo kod publike, već i kod kritike, a naravno da i ogromni produkcijski tim može da zadovoljno trlja ruke. Zaslužuje pažnju svakog filmofila.
Na vrh
pomerac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pomerac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2025 u 12:47
Veći woke trash film nisam gledao u životu !
Na vrh
Eragon76 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eragon76 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 19:40
Pogledaj 28 Years Later i shvatićeš da si pogrešio Big smile
Na vrh
noxovac93 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noxovac93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 14:11
Pedofil dzejms gan je uspio nesto sto niko dugo vremena nije. Napravio je Supermena dosadnim likom. Nije ni cudo sto je film potpuno finansijski propao. Mozda ce dobaciti do 600m i opet ce izgubiti skoro 200. 
Na vrh
noxovac93 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noxovac93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 14:12

Jesi li ziv dzone done? Nece ni 600 prebaciti. Dzejm Gan propao kao sibica. Nema para za pedofila i ovog Henrija Kavila sa temua. 
Na vrh
noxovac93 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noxovac93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2025 u 14:13
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Prebaciće sigurno 700 miliona dolara, 
tek je film krenuo s prikazivanjem a već ima 400 + miliona dolara (tek 13 dana prikazivanja), 
Man Of Steel (2013) je stigao do 680 miliona tek posle 100 dana prikazivanja.
  Man of Steel nije pusten u citavom svijetu u isto vrijeme. Propao je gan i propao je Superman. Idemoooooooooooo
Na vrh
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2025 u 17:04
Ovaj čovek je napravio odlične i  zabavne filmove,pre svega mislim na Čuvare galaksije, ali je ovaj film kao da je dao detetu da se igra (i piše). Toliko usiljen humor, valjda zbog potrebe da najzad i DC ima film uspešan i , što je verovatno i važnije, VOLJEN poput Marvelovih, prosto boli. Mislim da uopšte ne treba da se takmiče sa Marvelom na njihov način , pogotovo što imaju odličnu ( i voljenu) Nolanovu Betmen trilogiju. Priča oko Boravije i njenog karikaturalnog diktatora (bolje da su napravili crossover sa Boratom) nije za komentar koliko je naivna i glupa (pa makar da je zabavna, nego prosto nervira), lestvica je podignuta baš visoko.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.