Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Sea Chase (1955)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Sea Chase (1955)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Sea Chase (1955)
    Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 12:31
Retko, ali se dešava‼ Prevod ima toliko nelogičnosti i grešaka, da se može samo stati i pitati ►da li je neko radio prevod sa ENG samo kao copy/paste na Translatoru, koji nema pojma o rodovima, niti gramatici HR jezika? Šteta je, ovakvim prevodom upropastiti inače OK film ‼ Ocena za prevod, ali stvarno, jedinica! Onda, @dvdklubfilm, neki komentar?
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 12:31
@dvdklubfilm ► Ponovo pitam: Ima li nekakve snage ili morala da se ovako loš HR prevod objasni? Ko treba da ponovo objavi sasvim ispravljen HR prevod ovog dobrog filma? Onda?
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 12:35
Veoma je važan načelni stav uredništva ovog inače veoma kvalitetnog portala o ovom pitanju, molim da se admini oglase, hvala puno ♥ Da li se i koliko toleriše nekvalitetan prevod, i gde je granica toga, ko ispravlja takve nebulozne prevode? ♥ Molim info, to je veoma važno pitanje za sve admine i urednike ovog važnog portala, hvala vam unapred ♥
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 17:42
MOLBA ADMINISTRATORU
Desio se veliki propust pri odobrenju da se postavi hrvatski titl.
Prevod je izuzetno loše urađen (pravopisne i gramatičke greške,cele rečenice nepravilno prevedene...itd) pa mu kao takvom nije mesto na našem sajtu.
Titlovi.com je jedini sajt na ovim prostorima gde se mogu naći kvalitetni titlovi. Neka tako i ostane.
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 17:54
Naravno, PUNO HVALA za ovu objavu! Drago mi je da se i vi trudite da ovaj veoma važan portal bude sasvim urednog izgleda i kvalitetnih radova♥ Znam ja da je ovo dobrovoljno sve oko prevoda, ali, ipak, da li treba dozvoliti i onakve retko pročitane gluposti, unutar jednog prevoda? Naravno NE, i ja se oko toga borim. Šteta, ranije me admin grupa ovde nije pravilno shvatila, pa me napali na max! Čak i ona admin ženska, lagala javno... a ja inače ne bih nikada napao ženske osobe... ‼ Onda, na kraju pisanja, HVALA vama za ovo pisanje, verujem da će se admin grupa javno oglasiti? A trebalo bi, ipak ‼ Pozdrav veliki svima vama ♥
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 17:57
... Ponovo, ovaj film jeste sasvim OK, ja bih lično mu dao veću ocenu nego onaj IMDB. Zbog toga, ipak, trebalo bi da neko od ovih divnih ljudi koji prevode ovde bez ikakve naknade, pro bono, preuzmu i objave novi HR ili SRB prevod za ovaj film? Ali, to je već druga tema... Pozdrav veliki ♥♥♥
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 11:41
‼ Iz nepoznatih razloga, ova teška prevodilačka blamaža ovog portala ode u zaborav. Naravno, nisam baš očekivao neku informaciju admin grupe ovde, ali ipak... Pitam se, da li je vredno uopšte pisati bilo šta na forumima, ako je, kao u ovom slučaju, stanje: "Psi laju, ali karavani prolaze"? Neverovatno, ćutanje je u modi?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 14:00
U čemu je problem?
Je li problematičan prijevod uklonjen? Ako nije, onda je to skandalozno, ali ako jest, stvar je riješena.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 14:14
Ma uklonjen je i ja ne vidim dalje ikakav problem.
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 15:22
Reč je o tome da se ovakve stvari (retko) dešavaju ovde, a admini se ne oglašavaju ‼ To je problem! Svako bi napisao kratku notu u smislu "izvinite, žao nam je zbog ovakvog propusta". A ako neko nije navikao na kulturu, ja mu ne želim biti učitelj. To je problem! A vaše kulturno obraćanje sam sasvim razumeo, hvala vam puno na tome. Nisam u tim vodama "ćuti i ne .... radi to", nažalost. Pozdrav.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 20:48
kako se čoek ufati dijeliti lekcije iz kulture... pa Darko, kolko je meni poznato, ovdje ti ekipa volontira prevodeći titlove, održavajući forum i ostalo vezano uz ovu stranicu. Šta misliš da se svaki titl detaljno pregleda prije puštanja u promet. normalno da ne, ali ako se poslije prijavi makne se i bok. Isprika, kome, za što, nemoj me nasmijavat. uvijek se možeš primit posla i ispravit titl koji si prijavio... pa se poslije ispričavat sam sebi.
Aaa?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 22:01
Sve smo objasnili u VAŽNO OBAVEŠTENJE I MOLBA
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 22:19
Molim? Pa nije valjda onaj koji je to postavio, onaj @dvdklubfilm valjda AI? Neverovatno šta se sve ovde piše ‼
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 22:20
Veoma ste nepristojni, ja NE DELIM lekcije nikome! Ne čitate dobro moje tekstove, valjda treba druga dioptrija? Ili ste i vi zagovornik ** Bolje je ćutati? Onda?
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2025 u 22:22
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Sve smo objasnili u VAŽNO OBAVEŠTENJE I MOLBA
Bar sam od vas očekivao neku zvaničnu reakciju, ali... Ne vredi. Poštujem dame, ali, vi kao deo ADMIN tima? Hvala vam. Da se ne veruje ‼
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.