| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jurassic World: Rebirth (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1623 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Jurassic World: Rebirth (2025)Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2025 u 18:44 |
|
Opet isto. Prva polovina filma klasična, ništa posebno ali bar liči na film,
druga a polovina je prava ludnica, bolno za mozak, glupi dinosi jure grupu ljudi kroz džunglu. Lep film za oko ali bolan za mozak.
|
|
![]() |
|
vorkosigan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 21.Ožujak/Mar.2024 Lokacija: Split Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 17:06 |
|
Idi mi, dođ imi. Malo drame, malo patetike, malo obiteljske drame, malo papanja... Dinosauri nepogrešivo jedu sporedne likove i negativce. Glavni likovi, pozitivci, im nićim izazavani pobjegnu. Jedina pozitiva je Scarlett Johansson. Nikad ljepša i sexi za pogledat. Ali, samo, pogledat nju! Film baš i ne morate
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 18:53 |
|
Kao da sam gledao dnevnik i u dnevniku vest da se negde tamo daleko, negde izlila septicka jama, a od otrovnih gasova se mnogima pricinili dinosaurusi.
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 77217 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 19:05 |
|
Isto, doduše za jedva koji promil mi je bolji od prethodnog u franšizi, no suštinski je ovo ipak film za decu, nema iznenađenja, naivno je suviše, takođe i viđeno već previše puta, nažalost sam slab na čudovišta pa sam se eto uopšte upustio u gledanje ovog filma, te dobio svu dosadu koju sam i očekivao. 🫤
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 14:09 |
|
Sedmi nastavak popularne franšize oslanja se na iskusne režisera i scenaristu. Činjenica da su oni odradili zanatski korektno svoje zadatke, iako fabula ima mane i neke možda nepotrebne podzaplete (latinoamerička familija). Međutim, CGI je odličan u kreiranju vizuelno spektakularnih akcionih sekvenci, kamera takođe na nivou, a ni izbor lokacija nije bio loš. Kasting sasvim na mestu, pre svega se to odnosi na dve najjače karike: Johansson i Ali, uz odličnu potporu od strane J. Bailey, momka koga Hollywood izgleda baš gotivi. Čekamo da se vidi koliki će biti komercijalni efekat, a posle toga verovatno stidljive najave da se franšiza nastavlja. Show must go on!
|
|
![]() |
|
igorm980
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2025 u 19:51 |
|
Kakav promašaj od filma, prvih pola sata filma monoton. Losa gluma i radnja filma se svela najvise na to da klinka uvek stoji tamo gde ne treba. Ovde ocena IMDB bi trebala da ide duboko ispod 5,0 !!!!
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2025 u 19:35 |
|
Pa ovo je kao nastavak franšize, palo već u ponor gluposti.Koga vi zajebavate sa ovim?Koja vam je publika za ovako nešto?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |