Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nine Puzzles (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nine Puzzles (2025)

Nine Puzzles

Nine Puzzles (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nine Puzzles

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Glavne uloge:

Ren Hanami
  >  Youngim
Hwang Jung-min
  >  Considering
Kim Ye-won
  >  Considering
Lee Sung-min
  >  Considering
Roh Jae-won
  >  Hwang In-Chan
Jonathon Ha
  >  Youngha
Jun Hee Lee
  >  Considering
Lee Hee-joon
  >  Kang Chi-Mok
Robert M. Lee
  >  Han-Saem
Aria Song
  >  Miyoung
Kwak Min-ho
  >  Chai Manager
Kim Sung Kyun
  >  Yang Jung-Ho
Son Suk-ku
  >  Han Sam
Hyun Bong-sik
  >  Choi San
Kim Da-mi
  >  Jo I-na

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klass View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nine Puzzles (2025)
    Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2025 u 22:53
Moze da se pogleda. Mogla je da bude kraca za par epizoda,. Glavni lik nije bas po mom ukusu, suvise se detinjasto ponasa za jednog profajlera i ispada da se vise bavi policijskim poslom nego svojim sto je steta jer je bilo prostora i serija bi bila mnogo bolja. Ocena 6.
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2025 u 20:45
Da. Dosadno derište toroče, isprekidano odvratnim scenama. Bin.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2025 u 09:43
Nisam pogledao do kraja, ali jeste detinjasto ponašanje profajlerke, da neozbiljno ponašanje, pa da radi i jedan i drugi posao, i kao detektiv i kao profajler.
Ne znam šta je isprekidno odvratnim scenama ili nisam došao do toga, ili mi nije odvratno.
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 11:16
Tako zelim da naprave Sezonu 2! 10/10 Jako dobra serija znaci sve preporuke ja ne vjerujem sta ovi dolje pisu i pricaju. Znaci puno misterije od pocetka do kraja. Glumci su fenomenalni pocevsi od glavne junakinje pa do samoga kraja. Na kraju vidi se da postoji indikator za nastak jer nisu objasnili ubistva Doktorke kao sto je i sama rekla nije ubila njenom rukom ujaka. Kao i na sami kraj kada se pojavila opet slagalica nova...sa mozda glavnim ubicom vecine ljudi tokom serije.. Jer sumnjam da je doktorka bas bila sposobna da ubije muske uloge tj. negativce. Kao i misterija Ininog pamcenja... i onaj pad sa zgrade direktora... Serija je 10/10 svako ko ovo procita znaj serija je predobra. Volio bih da naprave Sezonu 2! Hvala prevodiocu koji je omogucio gledanje iste.. jer ja i majka smo pratili ovo. Veliki Pozdrav
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 14:30
Originalno postovano od strane draganmirovic99 draganmirovic99 piše:

Tako zelim da naprave Sezonu 2! 10/10 Jako dobra serija znaci sve preporuke ja ne vjerujem sta ovi dolje pisu i pricaju. Znaci puno misterije od pocetka do kraja. Glumci su fenomenalni pocevsi od glavne junakinje pa do samoga kraja. Na kraju vidi se da postoji indikator za nastak jer nisu objasnili ubistva Doktorke kao sto je i sama rekla nije ubila njenom rukom ujaka. Kao i na sami kraj kada se pojavila opet slagalica nova...sa mozda glavnim ubicom vecine ljudi tokom serije.. Jer sumnjam da je doktorka bas bila sposobna da ubije muske uloge tj. negativce. Kao i misterija Ininog pamcenja... i onaj pad sa zgrade direktora... Serija je 10/10 svako ko ovo procita znaj serija je predobra. Volio bih da naprave Sezonu 2! Hvala prevodiocu koji je omogucio gledanje iste.. jer ja i majka smo pratili ovo. Veliki Pozdrav

Majstore, hajde još malo spojlera, ovo je nedovoljno. Poenta je da sve saznamo pre nego što počnemo da gledamo seriju. Šta je sa ovim ljudima? Confused
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 23:05
@bgvracar: mogu da pricam sta hocu sto si dosao ovdje pre nego sto si je pogledao. Sta treba ti necije misljenje drugo da bi se natjerao da nesto pogledas? Imao si sajtova i sajtova da saznas nesto vise o seriji. I niko te tjerao nije da citas. Ali evo ti se nadjes pametan i uvrijedjen.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2025 u 23:48
Jedna stvar je pročitati kratki sinopsis serije i okvirno saznati o čemu se tu radi, a sasvim drugo je javno otkrivanje identiteta ubice u seriji o serijskom ubici, gde je suština serije upravo otkrivanje istog. To se rešava zatamnjenjem delova posta koji se odnose na detalje koje ne treba otkrivati unapred uz naznaku da se radi o spojleru.

Ažurirao bgvracar - 24.Lipanj/Jun.2025 u 00:09
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2025 u 01:34
@bgvracaru: Ti si doticni odlucio da citas. U pocetku teksta nisam uopste ni poceo pricati o radnji serije sam si odlucio da ces da nastavis da citas. Ja ne znam sto ti nije jasno ovdje? Mogao si lagano procitati do dijela pohvale i zaustaviti svoju radoznalost za daljim citanjem. Toliko od mene. Pa sledeci put google i citaj radnju i procijeni da li ces je gledati ili gledaj trailer sve je free.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2025 u 18:58
U suštini meni se ovo svidelo uprkos manama koje su vezane  za scenario pa ne bih navodio, na dosta mesta je moglo biti bolje. Voleo bih da su poslednje dve epizode bolje odradili. 

Kraj pa ostavljeno je za nastavak, neke stvari nisu objašnjene, ima klasičan trik, ali ako ne i bude biće to fin whodunit.

Detinjasto i neozbiljno ponašanje više inspektorke nego profajlerke sa početka kasnije mi nije smetalo.

Hvala za prevode!

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Lipanj/Jun.2025 u 19:04
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2025 u 11:19
draganmirovic99

Sve ok napisao si ,ali nije obicaj da se pisu spojleri ,svi mi smo ovde zato sto nas i zanima misljenje drugi clanova pa i na osnovu toga i pogledamo nesto, vidimo ciji se ukus podudara i sl.,naravno ne svi ali opet iskreno bzvze je napisati spojlere ,bez vredjanja jednostavno je tako.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2025 u 00:11
Bez obzira što sam zahvaljujući spojleru, nehotično saznao identitet ubice, ipak sam, uz pokušaj da potisnem tu informaciju u svojoj glavi, uživao u pomenutoj seriji. Slažem se sa jednim od prethodnih komentara da je radnja ipak mogla da stane u manji broj epizoda. Sve u svemu, zadovoljan sam odgledanim, a cliffhanger na kraju ostavlja nadu da će biti još sezona. Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.