Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Nine Puzzles (2025)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106963
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 22:32
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Nine Puzzles (2025)
Objavio: klass
Tema: Nine Puzzles (2025)
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2025 u 22:53
Moze da se pogleda. Mogla je da bude kraca za par epizoda,. Glavni lik nije bas po mom ukusu, suvise se detinjasto ponasa za jednog profajlera i ispada da se vise bavi policijskim poslom nego svojim sto je steta jer je bilo prostora i serija bi bila mnogo bolja. Ocena 6.

Odgovori:
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2025 u 20:45
Da. Dosadno derište toroče, isprekidano odvratnim scenama. Bin.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2025 u 09:43
Nisam pogledao do kraja, ali jeste detinjasto ponašanje profajlerke, da neozbiljno ponašanje, pa da radi i jedan i drugi posao, i kao detektiv i kao profajler.
Ne znam šta je isprekidno odvratnim scenama ili nisam došao do toga, ili mi nije odvratno.

Objavio: draganmirovic99
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2025 u 11:16
Tako zelim da naprave Sezonu 2! 10/10 Jako dobra serija znaci sve preporuke ja ne vjerujem sta ovi dolje pisu i pricaju. Znaci puno misterije od pocetka do kraja. Glumci su fenomenalni pocevsi od glavne junakinje pa do samoga kraja. Na kraju vidi se da postoji indikator za nastak jer nisu objasnili ubistva Doktorke kao sto je i sama rekla nije ubila njenom rukom ujaka. Kao i na sami kraj kada se pojavila opet slagalica nova...sa mozda glavnim ubicom vecine ljudi tokom serije.. Jer sumnjam da je doktorka bas bila sposobna da ubije muske uloge tj. negativce. Kao i misterija Ininog pamcenja... i onaj pad sa zgrade direktora... Serija je 10/10 svako ko ovo procita znaj serija je predobra. Volio bih da naprave Sezonu 2! Hvala prevodiocu koji je omogucio gledanje iste.. jer ja i majka smo pratili ovo. Veliki Pozdrav

Objavio: bgvracar
Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2025 u 14:30
Originalno postovano od strane draganmirovic99 draganmirovic99 piše:

Tako zelim da naprave Sezonu 2! 10/10 Jako dobra serija znaci sve preporuke ja ne vjerujem sta ovi dolje pisu i pricaju. Znaci puno misterije od pocetka do kraja. Glumci su fenomenalni pocevsi od glavne junakinje pa do samoga kraja. Na kraju vidi se da postoji indikator za nastak jer nisu objasnili ubistva Doktorke kao sto je i sama rekla nije ubila njenom rukom ujaka. Kao i na sami kraj kada se pojavila opet slagalica nova...sa mozda glavnim ubicom vecine ljudi tokom serije.. Jer sumnjam da je doktorka bas bila sposobna da ubije muske uloge tj. negativce. Kao i misterija Ininog pamcenja... i onaj pad sa zgrade direktora... Serija je 10/10 svako ko ovo procita znaj serija je predobra. Volio bih da naprave Sezonu 2! Hvala prevodiocu koji je omogucio gledanje iste.. jer ja i majka smo pratili ovo. Veliki Pozdrav

Majstore, hajde još malo spojlera, ovo je nedovoljno. Poenta je da sve saznamo pre nego što počnemo da gledamo seriju. Šta je sa ovim ljudima? Confused

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2025 u 23:05
@bgvracar: mogu da pricam sta hocu sto si dosao ovdje pre nego sto si je pogledao. Sta treba ti necije misljenje drugo da bi se natjerao da nesto pogledas? Imao si sajtova i sajtova da saznas nesto vise o seriji. I niko te tjerao nije da citas. Ali evo ti se nadjes pametan i uvrijedjen.

Datum objave: 23.Lipanj/Jun.2025 u 23:48
Jedna stvar je pročitati kratki sinopsis serije i okvirno saznati o čemu se tu radi, a sasvim drugo je javno otkrivanje identiteta ubice u seriji o serijskom ubici, gde je suština serije upravo otkrivanje istog. To se rešava zatamnjenjem delova posta koji se odnose na detalje koje ne treba otkrivati unapred uz naznaku da se radi o spojleru.

Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2025 u 01:34
@bgvracaru: Ti si doticni odlucio da citas. U pocetku teksta nisam uopste ni poceo pricati o radnji serije sam si odlucio da ces da nastavis da citas. Ja ne znam sto ti nije jasno ovdje? Mogao si lagano procitati do dijela pohvale i zaustaviti svoju radoznalost za daljim citanjem. Toliko od mene. Pa sledeci put google i citaj radnju i procijeni da li ces je gledati ili gledaj trailer sve je free.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2025 u 18:58
U suštini meni se ovo svidelo uprkos manama koje su vezane  za scenario pa ne bih navodio, na dosta mesta je moglo biti bolje. Voleo bih da su poslednje dve epizode bolje odradili. 

Kraj pa ostavljeno je za nastavak, neke stvari nisu objašnjene, ima klasičan trik, ali ako ne i bude biće to fin whodunit.

Detinjasto i neozbiljno ponašanje više inspektorke nego profajlerke sa početka kasnije mi nije smetalo.

Hvala za prevode!

Objavio: kjovo
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2025 u 11:19
draganmirovic99

Sve ok napisao si ,ali nije obicaj da se pisu spojleri ,svi mi smo ovde zato sto nas i zanima misljenje drugi clanova pa i na osnovu toga i pogledamo nesto, vidimo ciji se ukus podudara i sl.,naravno ne svi ali opet iskreno bzvze je napisati spojlere ,bez vredjanja jednostavno je tako.

Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2025 u 00:11
Bez obzira što sam zahvaljujući spojleru, nehotično saznao identitet ubice, ipak sam, uz pokušaj da potisnem tu informaciju u svojoj glavi, uživao u pomenutoj seriji. Slažem se sa jednim od prethodnih komentara da je radnja ipak mogla da stane u manji broj epizoda. Sve u svemu, zadovoljan sam odgledanim, a cliffhanger na kraju ostavlja nadu da će biti još sezona. Thumbs Up

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk