Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Freaky Tales (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Freaky Tales (2024)

Freaky Tales

Freaky Tales (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Freaky Tales

Godina:

2024

Žanr:

komedija, akcija, avantura

Trajanje:

107 min

Režija:

Ryan Fleck
, Anna Boden

Scenarij:

Ryan Fleck
, Anna Boden

Glavne uloge:

Pedro Pascal
  >  Clint
Ben Mendelsohn
  >  The Guy
Too $hort
  >  Narrator
Dan Marotte
  >  Troy
LeQuan Antonio Bennett
  >  Greg
Ji-young Yoo
  >  Tina
Marteen
  >  Kohlrabi
Jay Ellis
  >  Sleepy Floyd
Keir Gilchrist
  >  Josh
Shane Camp
  >  Operation Ivy
Tyler Jarreau Legarda
  >  Operation Ivy
Zack Roberts
  >  Nazi Bonehead
James Coker
  >  Larry
Jack Champion
  >  Lucid
Michelle Farrah Huang
  >  Kelsey

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Freaky Tales (2024)
    Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 02:13
tako-tako. opet problemi sa scenarijem. 1, priča - da, ziher... 2. priča - ono mislim ok, ali u nikakvoj vezi sa ostatkom filma, a trebalo bi biti. 3. priča - eee, ta je dobra. 4. priča - fino ga zasra za kraj. kako bilo, vizualno, gluma, režija, muzika ok. pohvalio bi Bena Mendelsohna, već uredno odličnog u ulogama negativaca.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:56
Ma daj čoeče i ovdje opet Pedro Pascal.
Je li ovo neka holivudska urota?
Ima li ijedan film ili serija u zadnjih godinu dana bez njega?

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 18:31
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ma daj čoeče i ovdje opet Pedro Pascal.
Je li ovo neka holivudska urota?
Ima li ijedan film ili serija u zadnjih godinu dana bez njega?

Dragi Džoki,također sam se i ja čudio, i imam odgovor zbog čega glumi u skoro svakom filmu i seriji, ali mnogima se neće svidjeti odgovor ili neće povjerovati u njega, tako da neću ni pisati.

P.S. Igra i u novoj F4....
Na vrh
Masster2091 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Masster2091 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2025 u 12:43
Mene je film totalno odusevio. Konacno neko osvezenje u moru gluposti zadnjih godina. Sve 4 price su mi ekstra, atmosfera, muzika, zabava. Sve je nekako povezano tankim nitima izmedju prica i likovi i glumci su mi sasvim OK. Sve u svemu ja sam se jako zabavio gledajuci.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2025 u 12:51
Totalno zaboravih da bacim pogled na dati film. Hvala za prevod!
Na vrh
lovac666 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lovac666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 09:45
woke gluparija. Posebno prva priča, punkeri svih rasa i spolova, niko ne pije nit se ne drogira (natpis u klubu) , ja ne znam u kojoj dimenziji se to odvilo, haha. Punk scena u USA je bila skoro pa 99 posto bjelačka
Na vrh
Crimson Ghost View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Crimson Ghost Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 17:19
Što kaže kolega ispod...woke smeće, najbolje da su osamdesete bile kao što je prikazano u filmu.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 18:12
Aman ljudi, šta ste zapeli s tim woke, woke. Pa naravno da je apsurd da su crnci slušali punk, a nazzi im razbijali klubove u kojima su se za to skupljali. To je alegorija, ironija, autorska za*bancija... Šta već. Ali ovaj film nikako nije woke...
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 18:41
svako ima svoje viđenje, ti si svoje reko u forumskoj recenziji, mi ostali ovdje.
i po tome film dobiva nekakve kao ocjene. zbilja ne vidim potrebu za uvjeravanjem u nešto što ti misliš da je tako, jednako ko što sam napisao za ogorčenost sa tim da neko radi forumske recenzije.
Aaa?
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 18:57
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Pa naravno da je apsurd da su crnci slušali punk, a nazzi im razbijali klubove u kojima su se za to skupljali.

Ne lupetaj. 

Bilo je crnih punk bendova još 70-tih (Pure Hell osnovan 1974. a Bad Brains 1976...)
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 20:05
E, Black, ne rekoh da crnci nisu slušali i svirali punk, već je to samo prvi deo moje rečenice, drugi nisi ni uzeo u obzir kad mi reče da ne lupetam... Ali, dobro je da si pomenuo te bendove, zato sam i reagovao naknadno, da potaknem diskusiju o jednom svakako neobičnom filmu...
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2025 u 21:01
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

E, Black, ne rekoh da crnci nisu slušali i svirali punk, već je to samo prvi deo moje rečenice, drugi nisi ni uzeo u obzir kad mi reče da ne lupetam... Ali, dobro je da si pomenuo te bendove, zato sam i reagovao naknadno, da potaknem diskusiju o jednom svakako neobičnom filmu...

Samo sam se nadovezao na raspravu o Punk muzici, mada je lovac666  mnogo više lupio od tebe. 

Film još nisam pogledao pa ne mogu da kometarišem o svemu. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 13:43
Freaky Tales ću gledati i mogu slobodno reći tj. napisati da mi obećava. I u filmu igraju Ben Mendhelson i Pedro Pascal a fan sam obojice. I samo na još nešto napišem. Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P. ) A eto napokon da u 2025 mislim za neki projekat da je obećavajući i da ću ga naravno pogledati )
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 14:07
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P.)

Zašto pobogu sahrani Hilla i Carpentera, živi su obojica 😂
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 16:40
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P.)

Zašto pobogu sahrani Hilla i Carpentera, živi su obojica 😂

Video im budućnost. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 17:00
Jao sorry moja greska ))))
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2025 u 17:00
Moja VELIKA VELIKA GRESKA IZVINJAVAM SE
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2025 u 19:51
Dobar/vrlo dobar 7/10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2025 u 19:41
Ma ne mogu sebi da oprostim sto sam zive sahranio i Carpentera i Hilla pu pu
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2025 u 19:53
Zašto zaboga, pa pišeš ti sve i svašta ionako 😋 a i ovi nisu toliko aktuelni sada, mada se da pročitati ponešto (Carpenter skoro bio u vestima o tome da će raditi mjuzu za sledeći film korejskog režisera koji je radio Parasite) ako se prati. Njima je svakako svejedno šta ko piše o njima po netu 😂
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.