Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Freaky Tales (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106787
Datum ispisa: 22.Lipanj/Jun.2026 u 13:15
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Freaky Tales (2024)
Objavio: brgljez
Tema: Freaky Tales (2024)
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2025 u 02:13
tako-tako. opet problemi sa scenarijem. 1, priča - da, ziher... 2. priča - ono mislim ok, ali u nikakvoj vezi sa ostatkom filma, a trebalo bi biti. 3. priča - eee, ta je dobra. 4. priča - fino ga zasra za kraj. kako bilo, vizualno, gluma, režija, muzika ok. pohvalio bi Bena Mendelsohna, već uredno odličnog u ulogama negativaca.

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:56
Ma daj čoeče i ovdje opet Pedro Pascal.
Je li ovo neka holivudska urota?
Ima li ijedan film ili serija u zadnjih godinu dana bez njega?

Objavio: Mizi
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2025 u 18:31
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ma daj čoeče i ovdje opet Pedro Pascal.
Je li ovo neka holivudska urota?
Ima li ijedan film ili serija u zadnjih godinu dana bez njega?

Dragi Džoki,također sam se i ja čudio, i imam odgovor zbog čega glumi u skoro svakom filmu i seriji, ali mnogima se neće svidjeti odgovor ili neće povjerovati u njega, tako da neću ni pisati.

P.S. Igra i u novoj F4....

Objavio: Masster2091
Datum objave: 13.Svibanj/May.2025 u 12:43
Mene je film totalno odusevio. Konacno neko osvezenje u moru gluposti zadnjih godina. Sve 4 price su mi ekstra, atmosfera, muzika, zabava. Sve je nekako povezano tankim nitima izmedju prica i likovi i glumci su mi sasvim OK. Sve u svemu ja sam se jako zabavio gledajuci.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 13.Svibanj/May.2025 u 12:51
Totalno zaboravih da bacim pogled na dati film. Hvala za prevod!

Objavio: lovac666
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 09:45
woke gluparija. Posebno prva priča, punkeri svih rasa i spolova, niko ne pije nit se ne drogira (natpis u klubu) , ja ne znam u kojoj dimenziji se to odvilo, haha. Punk scena u USA je bila skoro pa 99 posto bjelačka

Objavio: Crimson Ghost
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 17:19
Što kaže kolega ispod...woke smeće, najbolje da su osamdesete bile kao što je prikazano u filmu.

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 18:12
Aman ljudi, šta ste zapeli s tim woke, woke. Pa naravno da je apsurd da su crnci slušali punk, a nazzi im razbijali klubove u kojima su se za to skupljali. To je alegorija, ironija, autorska za*bancija... Šta već. Ali ovaj film nikako nije woke...

Objavio: brgljez
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 18:41
svako ima svoje viđenje, ti si svoje reko u forumskoj recenziji, mi ostali ovdje.
i po tome film dobiva nekakve kao ocjene. zbilja ne vidim potrebu za uvjeravanjem u nešto što ti misliš da je tako, jednako ko što sam napisao za ogorčenost sa tim da neko radi forumske recenzije.

-------------
Aaa?

Objavio: Black Raven
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 18:57
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Pa naravno da je apsurd da su crnci slušali punk, a nazzi im razbijali klubove u kojima su se za to skupljali.

Ne lupetaj. 

Bilo je crnih punk bendova još 70-tih (Pure Hell osnovan 1974. a Bad Brains 1976...)

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 20:05
E, Black, ne rekoh da crnci nisu slušali i svirali punk, već je to samo prvi deo moje rečenice, drugi nisi ni uzeo u obzir kad mi reče da ne lupetam... Ali, dobro je da si pomenuo te bendove, zato sam i reagovao naknadno, da potaknem diskusiju o jednom svakako neobičnom filmu...

Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 21:01
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

E, Black, ne rekoh da crnci nisu slušali i svirali punk, već je to samo prvi deo moje rečenice, drugi nisi ni uzeo u obzir kad mi reče da ne lupetam... Ali, dobro je da si pomenuo te bendove, zato sam i reagovao naknadno, da potaknem diskusiju o jednom svakako neobičnom filmu...

Samo sam se nadovezao na raspravu o Punk muzici, mada je lovac666  mnogo više lupio od tebe. 

Film još nisam pogledao pa ne mogu da kometarišem o svemu. 

Objavio: beogradski
Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 13:43
Freaky Tales ću gledati i mogu slobodno reći tj. napisati da mi obećava. I u filmu igraju Ben Mendhelson i Pedro Pascal a fan sam obojice. I samo na još nešto napišem. Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P. ) A eto napokon da u 2025 mislim za neki projekat da je obećavajući i da ću ga naravno pogledati )

Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 14:07
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P.)

Zašto pobogu sahrani Hilla i Carpentera, živi su obojica 😂

Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 16:40
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Naravno da nisu niti Walter Hill niti John Carpenter dva kultna režisera i mislim da ih nisi smeo Iga svrstati u istru rečenicu jer pomenuta dvojica imaju podosta kultnih filmova. I naravno, za obojicu (R.I.P.)

Zašto pobogu sahrani Hilla i Carpentera, živi su obojica 😂

Video im budućnost. LOL

Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 17:00
Jao sorry moja greska ))))

Datum objave: 19.Svibanj/May.2025 u 17:00
Moja VELIKA VELIKA GRESKA IZVINJAVAM SE

Objavio: alterego
Datum objave: 25.Svibanj/May.2025 u 19:51
Dobar/vrlo dobar 7/10

Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 19:41
Ma ne mogu sebi da oprostim sto sam zive sahranio i Carpentera i Hilla pu pu

Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Svibanj/May.2025 u 19:53
Zašto zaboga, pa pišeš ti sve i svašta ionako 😋 a i ovi nisu toliko aktuelni sada, mada se da pročitati ponešto (Carpenter skoro bio u vestima o tome da će raditi mjuzu za sledeći film korejskog režisera koji je radio Parasite) ako se prati. Njima je svakako svejedno šta ko piše o njima po netu 😂

Objavio: PeRuNikola
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2025 u 18:59
lose, 2ka da predje godinu

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk