Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DNEVNIK  DOKUMENTARACA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DNEVNIK DOKUMENTARACA

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DNEVNIK DOKUMENTARACA
    Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 21:14

Evo jedne teme koja ja mislin nije nikako do sada bila , a mislim da bi mogla ozivit i bit jako zanimljiva.   Sta se trazi ?  Znaci isto kao i kod " DNEVNIKA GLEDANJA FILMOVA " tako i ode. Gledam ima dosta topica o razmjeni dokumentaraca a nitko nista ne komentira.

Znaci, sta vi mislite dali dokumentarni filmovi uzivaju veliku popularnost na ovim nasim prostorima? Dali su zastupljeni na tv ? Mozda bi ih trebalo bit vise, da ljude recimo, kroz sliku i film educiraju ,nauce o dogadajima u svitu za koje nisu imali volje citat ili ucit u skolama itd.

Znaci, opcenito dali se ekipa puca dokumentarcima ?  Ja osobno cu se prije zavalit u krevet i pogledat dobar dok. nego pogledat neki holiwoodski remake ili sund americki film.  Sta ste zadnje gledali a da vam se zasiklo u pamcenje? Koje dok. najvise volite, povjesne, znanstvene, istiniti dogadaji, zivotinje..

A . C . A . B
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 21:51

meni su dobri dokumentarci o ratu generalno (WWII; VIJETNAM; IRAK)... ali i recimo... Bušov mozak... o glavnom pajdašu Bušove kampanje za predsjendika...

da li se ovjde računa i SUPER SIZE ME  dokumentarac o predebelim amerikancima

Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 21:59

kako ne , taj o debelim amerima sam sa gustom gledao i sa veeelikim osmijehom     Koji pacijenti  .  Nisam mogao vjerovat sta ova prehrambena industrija radi od njih, ovi burger king, Mcdonalds..  Od kad sam taj dok. pogleda Mcdonalds izbjegavan u sirokom luku

A . C . A . B
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:09
Evo ja da pocnem ... verovatno najveci zaludjenik za sve oblike dokumntaraca,gutam sve ,muzicke dok,ratne ,istorijske , naravno naucne dok . . .
Evo danas sam dobio 2 dokumentarca iz Hrvatske ,jedan sam uspeo odgledati ....

RAMESES - THE WRATH OF GOD OR MAN (Discovery Channel)
u prevodu
RAMZES - Bjes Boga Ili Coveka

Ocena 8/10

Verovatno jedan od najjacih dokumentaraca iz ove serije koji su izasli uz Jutarnji ... ocena nije perfektna jer ima jedna stvar koja kod ovih novijih Discovery dokumentaraca kvari ugodjaj u prici , a to je da prilikom svakog novog chaptera ide besomucno ponavljanje uvoda ,koje na kraju krajeva podseca na trailer pa non-stop iritira i skrece paznju sa bitnih cinjenica ...

Preporucio bih ga svim ljubiteljima Drevnih Civilizacija i starog Egipta ...
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:31
Da , primjetija sam to, Samo znas sta me jos iritira kod tih dok. Nekako mi se pari da su previse iskomercirali dok. sa onim pustim komp. obradama, grafikama, pa onda stjecem utisak u nekim djelovima da gledam video igricu, sta recimo kog nat.geografic dokumentaraca nije slucaj, puno su mi bolji od net.geo. dok.
   A . C . A . B
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:40

eh da volim dokumentarce o Hitleru... generalno Trećem rajhu i istočnom frontu...

elem ne volim dokumentarce u kojima su rađene neke... rekonstrukcije događaja bilo animacija ili pravi glumci

Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:48

Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

elem ne volim dokumentarce u kojima su rađene neke... rekonstrukcije događaja bilo animacija ili pravi glumci

Pa o tome bas i govorim, imam feeling da su previse ubacili pravih glumaca i komp. grafike, ne znam mozda se nekome to svida, ali meni to nekago gubi draz..  

A . C . A . B
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:49
E to ne volim ni ja ...
Recimo skoro sam gledo 2 Discovery dok. Nazis-The Occult Conspiricy i The Virtual Plot To kill Hitler ...
prvi je virtualna rekonstrukcija dogadjaja , i prica je dobra i sve to stoji , ali nekako je plasticno ...
A drugi je potpuna suprotnost , autenticni snimci , mnogo bitnih detalja ,jednostavno za tih sat i po filma sam mnogo vise naucio i SS-u SA-u Himleru , Gebelsu i samom Hilteru nego li za svo vreme skolovanja ...

Samo nemojte pogresno me shvatiti , nisam opterecen Hitlerom ,gnusam se Nacista Fasista i ostalih izroda , ubica ,itd...
samo ,oduvek sam izbegavao slusati i citati o njemu , ali sam na poslednjem Festu u BG-u odgledo film Hitler-Der Untertag , koji me je potako da malo vise procitam o njima ....

Hteo sam da pitam da li je neko odgledo dokumentarac Hitler - the triumph of will (Triumph des Willens)
Citao sam o njemu ali ga nemogu naci , iz 1936 je god ...
da li postoji jos neki slican dokumentarac o Hitleru ili SS-u ???
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:54

ja sam gledao trijumf volje

nije o hitleru... nego o skupu stranke u Nirmbergu... kako se to kaže kada se mnogo članova okupi na jednom mjestu

pogledaj ovo... trebalo je to snimiti... i režirati

kažu najbolji dokumentarac svih vremena...

inače ja sam opsjednut istočnim frontom i staljingradom, moskvom... za maturu sam radio Bitku za Moskvu  seminarske na faxu o napadu Njemačke na kraljevinu Jugu

pogledajte ovo... Leni je odradila posao za 10

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 22:58

samo da se pohvalim...upravo sam počeo skidati neki dokumentarac što se zove Bombing germany

a nedavno sam skinuo i potpuno zaboravio na dokumentarac BBCa Hitler Himler i pad trećeg rajha

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:08
E ja sam danas dobio ovaj sto izlazi uz Slobodnu Dalmaciju ,zove se Pad treceg Reicha i slom Japanskog carstva ,nameravam ga pogledati ovih dana , pa cu javiti kakav je ... u sustini obradjuje sledece bitke :
1..Pad Berlina
2.Bitka za Okinawu
3. Bitka za Bulge
4. Ponovni napad na Francusku
5.Hiroshima - Slom Japana
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:16

Uuuuuu... Svaka cast na postu, ne mogu virovat    Morat cu taj dok. potrazit na dc++ , I must see that

A sta se tice dok. o hitleru. Ja mislin da bas tih o hitleru, ss, rajhu , 2 sv ratu ima najvise. Ovo su samo neki

HITLER - Konačni obračun  ep.  01 - 06 

HITLEROVI POMAGAĆI  01 - 03       

HITLEROVI POMAGAĆI  04 - 06      

HITLERS WArs

THE OCCULT HISTORY OF THE THIRD REICH - 01

THE OCCULT HISTORY OF THE THIRD REICH - 03 - Adolf Hitle

Ažurirao deda-žika
   A . C . A . B
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:24

Ima dosta ljudi sta snimaju dok. i ja ih znam par, ti imaju snimljeno svaki hebeni dok. koji se prikazao na hrt u nazad 10 god ja mislim. To je cudo jedno..  Ove spijune sta ih ja iman, oni su skidani sa tv mreza prije 5-6 god i sad prebaceni na dvd. Morao sam izdvojit povecu svoticu novca za njih..   Samo izgleda da ovdje na forumu ima malo zaljubljenika u dokum. 

Obozavan istinite dogadaje pogledat, jel tko gledao POTONUCE KURSKA, ili CERNOBIL 10 GOD POSLJE, to je bilo prije pol.god. na tv. E, to me dotuklo, pogotovo taj cernobil, uopce nisam imao pojma koja je to svj.katastrofa bila, a sta su rusi radili po tom pitanju da suzbiju, ma uzas. ..

A . C . A . B
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:41

te hitlerove ratove sam gledao na TVu imam ga na VHSu ali pitajboga gdje je to sada

elem tvrdim da je najbolji dokumentarac o WWII

World at war iz 1974

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 23:51
komunjara ja sam za jedne novine radio članak o bitci za  staljingrad.dosta je velik.mogu ti ga poslati da mi ga stručno ocjeniš
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 00:20

ma nisam ja neki stručnjak  a i nemam vremena

evo skinuo sam Bombing Germany... kako mu ime kaže očekivao sam samo slike razaranja a ono... pravi dokumentarac BBC learning  sa raznim intervjuima i tome sličnož

nego... šta mislite o onim dokumentarcima o planetama

BBC planets

Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 00:59
Sta se tice svemira i opcenito vezano uz svemir, volim jedino gledat o malim zelenima. A sve drugo,mars, jupiter, venera itd.. To mi bas i nije napeto. 
   A . C . A . B
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:02
BBC planets ?
To su upravo zavrsili sa emitovanjem na B92 ...
Nisam ukacio sve epizode , ali ono sto se video bilo je sasvim zadovoljavajuce ... evo jos nesto za razmisljanje:
BBC SPACE
episode 1-star stuff
2-staying alive
3-black holes
episode 4-are we alone
5-new worlds
6-boldly go

ukoliko neko ima ovo na na dvd-u ,sa nasim srp/hrv titlom nek se javi ...
btw,komunjaro jesi li gledo mozda dokumentarac Praskozorje(Zora) Kinematografije ???
zanima me tvoje misljenje , da li da trosim vreme na
njega ili da ga preskocim??
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:08

ma šalio sam se samo.svejedno bi mi morao platiti za autorska prava

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2005 u 01:09
imam ja bbc space za hr titlom dvd-copy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.