Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodeljene Zlatne maline za najgore (02.03.2025.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodeljene Zlatne maline za najgore (02.03.2025.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodeljene Zlatne maline za najgore (02.03.2025.)
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2025 u 20:04
Madame Web imam na spisku za gledanje i nadam se da ce moci da se odgleda. Megalopolis mi ne pada na pamet da gledam, ama bas nikako. Milim da je totalna glupost. Unforted, nisam ni znao za ovaj film ali gde ''iskopase'' ovu ''konjinu'' Jeerry Seinfelda koji je los glumac. A Joker 2 sam planirao da gledam ali kad sam video tu da je jedan od zanrova mjuzikl odmah sam odustao od bilo cega, znacxi ta,man posla da sam ga stavio na spisak za gledanje. Mada steta sta uradise. Prvi Joker je bio bas ok film Ali odgldao sam neciji klip na YT i taj neko nije bio nkako zadovoljan ali lepo rece, oni glavni, kojima je prvi Joker doneo zaradu, odlucili se brze bolje da naprave drugi deo i sta su uradili.... Mada nebitno da li je Oscar ili Zlatna Malina, ne znam na koju foru to poberu u uzi izbor jer sigurno postoji jos jos i losijih filmova i losijih gluma, bilo glavna rola glumac/glumica ili sporedna glumac/glumica a o nastavcima da ne pricam. najbolji za mene, bice i ostace Young Guns 1 i 2. Jedini filmovi gde drugi deo moze da parira prvom po svemu,
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2025 u 22:11
Zlatne maline bih podelio i većini filmova sa Oskara.
Bez razmišljanja, znači bruka i sramota koliko se spustio kvalitet filmova.
Budućnost kinematografije je u kanalu ili u bunaru, birajte.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2025 u 22:28
trebalo bi uvesti neko zlatno šumsko voće, rečemo štrumpfgodu, i tu za titlove, ali čisto iz zajebancije. naravno i zlatnu oskorušu za najbolje. pa kategorije, ovo, ono, simo, tamo... i tak. pa veselje cika, klanovi, ko komu itd.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2025 u 15:00
Bez veze je oduvek i bilo sve to, najčešće maše poentu a sprdnja (loša) je sama po sebi. Baš ih nikada nisam voleo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.