Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taboo (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taboo (2017)

Taboo

Taboo (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tabu

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Steven Knight
, Tom Hardy
, Chips Hardy

Glavne uloge:

Tom Hardy
  >  James Keziah Delaney
Oona Chaplin
  >  Zilpha Geary
David Hayman
  >  Brace
Leo Bill
  >  Wilton
James Greaves
  >  Strange's Clerk
Danny Ligairi
  >  Martinez
Michael Kelly
  >  Dumbarton
Richard Dixon
  >  Pettifer
Jefferson Hall
  >  Thorne Geary
Scroobius Pip
  >  French Bill
Jonathan Pryce
  >  Sir Stuart Strange
Fiona Skinner
  >  Brighton
Edward Hogg
  >  Godfrey
Gary Douglas
  >  Shipwright
Jessie Buckley
  >  Lorna Bow

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taboo (2017)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 23:11
  Taboo (2017)
izlazi: početak godine
Žanr:Drama

Smještena u 1814. godinu, serija prati lika pod imenom James Keziah Delaney (Hardy), avanturista koji se vraća u London iz Afrike, gdje su godinama bili uvjereni kako je mrtav. Želi naslijediti očevo poslovno carstvo i ponovno izgraditi svoj život kada počne otkrivati tajne koje stoje iza svega toga. Uskoro se Delaney nađe suprotstavljen sa moćnom East India tvrtkom, te između dvije zraćene zemlje, Britanije i SAD-a.

Hardy je zaslužan za radnju, koju je osmislio uz pomoć svog oca Chipsa i Stevena Knighta. U producentskoj će se ulozi uz Hardyja naći i Ridley Scott. Prve četiri epizode režirao je Kristoffer Nyholm, dok je za druge četiri zaslužan Anders Engström. U glumačkim će se ulogama naći Jonathan Pryce, Michael Kelly, Oona Chaplin i Leo Bill. Točan datum premijere još nije poznat, ali se serija očekuje početkom 2017. godine.

(izvor:mojtv)

Glume:
Tom Hardy, Leo Bill, Oona Chaplin, Richard Dixon, David Hayman, Michael Kelly, Danny Ligairi, Jonathan Pryce…

Seriju će nam prevodit, jedna jedina i jedinstvena: Mirha

Na vrh
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 15:56
Svaka cast, jedva cekam...
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:03
   Titl ne kasni malo, nego 4,979 sekundi.
Za toliko u Subtitle Workshopu, treba  sa - pomeriti unapred.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:07
Ovo vazi Za Galetov prevod za verziju
 PROPER.720p.HDTV.x264-[state] (624.01 MBz

Mirhin, titl nisam proveravao. Svejedno, hvala oboma prevodiocima na  velikom trudu!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:14
ja neam tih problema, mene moja mirha prvo pita koju verziju mislim kupit i onda ide prevodit tekLOL
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 21:01
Odlična prva epizoda. Tom Hardy je vjerovatno najbolji lik danas u svijetu filma.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2017 u 00:36
  Znam da ce me razapeti na krst,
 Ali meni licno je prva epizoda u rangu proseka. Mogu i da gledam dalje a i ne moram...
 Ali da ne gresim dusu, pogledacu jos neku epizodu.
 Prevoj Galeta, je fenomenalan.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2017 u 00:06
TEST
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2017 u 18:13
Odgleda cu je! :)
Na vrh
rocknrollabgd View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rocknrollabgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:23
U top 5, odlicna radnja, scena, gluma...
Mracna engleska serija brrrr :)

Na vrh
ALFA stalker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ALFA stalker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2017 u 11:49
prva i nije neka za početak ..možda naredne budu bolje
Na vrh
zoky.bob View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky.bob Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2017 u 19:59
nisam ljubitelj tom hardy-ja ali ovdje mi je skroz cool s onim sesirom... serija mi je "sjela" na prvu... realan prikaz surove engleske u to doba...
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2017 u 20:32
Prva sezonba je prevedena 👏🏻 mirha hvala za prijevode 🌸
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2017 u 17:45
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2017 u 21:07
Evo ga i članak koga interesuje:

"Taboo" dobiva drugu sezonu

Taboo, dramska serija Toma Hardyja, Stevena Knighta i Hardyjevog oca Chipsa, dobila je službeno odobrenje za drugu sezonu.

Prva od osam epizoda prve sezone premijeru je imala sredinom siječnja, a uz Hardyja u glavnoj ulozi u seriji smo imali priliku vidjeti Oonu Chaplin, Jonathana Prycea i Marka Gatissa.

Smještena u 1814. godinu, dramska serija donosi priču o Jamesu Delyneyju (Hardy), avanturistu koji se nakon deset godina vraća iz Afrike u rodni London gdje otkriva mračnu obiteljsku zavjeru, te planira osvetu za smrt svog oca.

Knight je još prije jasno dao do znanja kako se nada novim sezonama: "Mislimo da možemo i drugu i treću, takav je plan. Nakon toga, tko zna? Serija je u osam dijelova - to je dosta vremena."

Komentirajući odobrenje nove sezone Hardy je rekao: "Zahvalni smo i uzbuđeni što ćemo nastaviti suradnju sa BBC-jem i FX-om u stvaranju britanske drame. Fantastične vijesti."

"Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura sa vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.", dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Datum premijere druge sezone još nije poznat, ali vjerojatno ju možemo očekivati početkom 2018. godine.

http://mojtv.hr/magazin/16164/taboo-dobiva-drugu-sezonu.aspx

kontranapad
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:58
Odlična serija,mada sam očekivao i više(ne znam na osnovu čega),možda više akcije. Tom Hardy i dalje grunta i brunda kao i u većini uloga:''Mmmh,hmmrrg'' :-)
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 10:42
Serija je i više nego odlična, svih 8 epizoda sam pogledao u šutu, i mogu reći da jedva čekam drugu sezonu! Ovo mi je momentalno iza the walking dead-a, najbolja serija.
Na vrh
Tatjanatanja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tatjanatanja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 16:46
Vrlo čudna i specifična na svoj način ali je odlična serija. Jedva čekam drugu sezonu.
Na vrh
Badem View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Badem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2017 u 00:14
da,da brundanje najvise....malo iritantno,ali nije dovoljno da vas otera od serije...prica toliko zarazna,da jedva cekate novu epizodu...radnja odlicna,svi likovi specificni na svoj nacin...
Na vrh
kristijan-milisa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kristijan-milisa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2017 u 13:13
SUPER serija. Zarazna za popizdit!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.