Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izolacija (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izolacija (2024)

Izolacija

Izolacija (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

82 min

Režija:

Marko Backovic

Scenarij:

Marko Jocic
, Marko Backovic

Glavne uloge:

Mladen Andrejevic
  >  Mihajlo
Milutin Dapcevic
  >  Minja
Anica Dobra
  >  Minja
Miodrag 'Miki' Krstovic
  >  Sreten
Marko Jocic
  >  Sociolog Petrovic
Milorad Milinkovic
  >  Realizator
Milos Andjic
  >  Boris
Milena Predic
  >  Psihijatar
Milos Bikovic
  >  Jovan
Andjela Jovanovic
  >  Voditeljka Nia
Slavisa Ivanovic
  >  Zatvorski cuvar 1
Dalibor Kostic
  >  Zatvorski cuvar 2
Srdjan Bajski
  >  Kordinator
Mladen Sovilj
  >  Momak 1
Jovan Jelisavcic
  >  Organizator
Marko Mak Pantelic
  >  Zika
Matea Milosavljevic
  >  Voditeljka Lea
Alisa Lacko
  >  Maja

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Izolacija (2024)
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 14:24
Ne bih se slozhio shto je IgaBiva napisao da je Milosh Bikovic jedan od boljih ''nashih'' glumaca. Nikako. A suludo je porediti njega i Jack Nicholson-a. To kao da je i ''jeres'' ) A shto se tiche filma Izolacija ? Mislim da se i te kako mozhe ''preskochiti''. Vec sam vishe puta napisao shta mislim o projektima sa ex yu prostorima. Iako deluje chudno ali umesto da smo napredovali, mi smo i te kako nazadovali shto se tiche kinematografije. Pa evo primera. Sinoc naletim na film Shmeker sa pokojim Zharko Laushevicem ( R.I.P. ) i odgledam ga po ko zna koji put. I lepo se vidi kako su projekti sa ex yu prostora pre bili bolji. I glumci su ulazili u svoje uloge i produkcija je bila bolja. I proshli put sam iskritoikovao Vojina Cetkovica i to sa pravom a i sada Miloisha Bikovica jer oni u Srbiji, gde je manja konkurencija i vca shansa, nisu uspeli sa kvalitetom, koliko ga je imao pokojni Zharko u bivshoj Jugoslaviji. I ako treba ja cu se izvinuti ali mislim da nema potrebe za tim jer osvrnite se samo na projkte od pre koji se pamte i ovi danas koji se snimaju koji eventuaalno se odgledaju i zaborave. Pa i to Bikovic i Rusija. Da li je tamo uspeo, mozdha, ali genertalno. Nisam njegov fan. Nijedna njegova rola mi nije bila upechatljva niti za pamcenje. ''Mi'' ( ex yu ) danas, kao da imamo projekte da bi glumci imali ''tezge'' a daleko je t od kvaliteta. Recimo, vishe sam fan Dragana Micanovica nego Bikovica, ali budimo iskreni i priznajmo da on nije uspeo prekop, mislim na Micanovica. Goran Visnjic jeste. Jer ipak je velika stvar shto je uprao on bio zamenio Clooneny-a u seriji ER. Isto tako ne mozhemno da se lazhemo da je Rade Shrbedzija uspeo preko. On jeste dobar nash glumac ali uspeo je samo da zbaci da igra neke strance i uglavnom Ruse i to je to. I da, pritom, uvek mu je ostao pregrub akcenat, kao da engleski jezik nijew savladao. Mada imao je i srece shto mu je donekle i pomoglo poznasnstvo sa Vanessom Redreev. I ljudi, uspeli su ''preko, Javier Bardem i Penelope Cruz, koji su zvezde ne samo u svojim zemljama nego i u Hol;lywood-u a ne ovi ''nasshi''. Nije to samo moje mislhenje, to je chinjenica.
Na vrh
grobarko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grobarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 20:08
Nisam fan Bikovića, deluje mi smešno za ovakve uloge, ali sve to nema veze. Video sam trajanje filma i ipak odlučio da preskočim.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 20:19
Ovaj gljumac u pokušaj......
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2024 u 23:21
Ma shto se tiche trajanja, tu su uvek problemi kad su ex yu projekti u pitanju ) Kao da ne znaju ljudi da zabace 90 minuta )
Na vrh
drugninja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drugninja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2024 u 09:29
Brate dragi, ko boga te molim, izbaci te ch, zh, sh iz upotrebe, stvarno ne treba. Sa zanimanjem sam htio procitati tvoj teks ali jednostavno nije islo.
Vidis kako moze i bez 😊
Na vrh
ivanhell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanhell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2024 u 12:30
@beogradski da li stvarno misliš da tvoje tekstove kojih ima previše, neko uopšte čita!? Toliko nepismenosti je prosto zamorno da ja ne mogu da pročitam više od nekoiliko reči.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2024 u 18:17
Amas ljudi (narode ). Nikom nije uperen pishtolj u glavu pa da mora da chita mojee textove, Ipao postoji sloboda, kakva tolika da neko mozhe sam da odluchi. I znachi, niko, ama bash niko vas ne tera da chitate moje oobjave, mada isto tako ne znam shta ja vama radim tim objavama. Ne radim vam nishta. Basdh naprotiv. Ja iznesem svoje misljenje i bash zhelim da neko drugi na ravhun mog, iznese svoje da li se slazhe sa ovim ili onim ili da se ne slazher sa ovim ili onim. Mislim da je ovo mesto i vishe nego dobro da se razmrene misljenja. Inache. moja nepismenost? Ne bih se slozhio ni 0,1%, mozhda zna da se u brzini neshto podkrade ali inache, ne. Ne bih bio novinar toliko dugo godina i ptrvodilac i pisac da ne znam da pishem, Nisam sujeta, dfdalerko od toga nego samo sam izneo chinjenicu. To vam je ono kad neki ljudi u tudjem oku vide trn a u svom ne vide deblo. Za svo ovo vtrmr nisam video da su se nashla 2 ili 3 chl;ana ovde i da se razmenilo misljenje shtas ko milsli o ovome onome ili da je neko nekog p[ohvalio za ovo ili kritikovao za ono i b;la bla bla. Do sada sam mogao da prochitam ' 'napad'' na mene a ne i da vidim npr kako li je nevhije misljenje na primer o pokojnom Zharku Laushevvicu (R.I.P. ),niti je neko napisao da se slazhe ili ne slazhe ili da je neko izdvoji9o nekog svog glumca na primer. Nije sve crno i brlo i nije sve samo sivo. Pokudhaajte izvuci neshto vishte iz konteksta. Nemojte biti kao nash narod Beogradjani and co koji po javnom prevozu pljuju i psuju jedni na druge i svog predsednika umesto da je na protestu, ali pravom, a ner lazhnom gde je razbijeno samo jedno staklo. To je dokonost to nije revolucija
Na vrh
Scordisc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Scordisc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 18:57
Iskreno, ne shvatam toliku netrpeljivost prema Bikoviću. Možda nije Laušević ili Glogovac, ali je savim solidan glumac i uverljiv u svakoj ulozi + ima izgled zbog čega je i uspeo na stranom tržištu(Isto kao i Ivanišević koga je neko ovde spomenuo). On je i sam svestan svojih mogućnosti i ne bira neke zahtevne dramske role, već akcije, romantične komedije, trilere i sl. Uostalom i na zapadu u ovakvim filmovima nećete gledati Hopkinsa ili Nikolsona(osim ako većina filmskog budžeta ne ode na njihovu platu) već glumce ovog ili čak češće i lošijeg kalibra,
Na vrh
Scordisc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Scordisc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 18:59
Greška Hteo sam sa napišem Višnjić umesto Ivanišević.
Na vrh
denamo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denamo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 20:05
Nije što je "naš" ali... Biković prekucao Jacka Nicholsona, Backović prekucao Stanleyja Kubricka! ahahahhaah ma daj me nemoj, vratite realnost u modu 😂😂😂
Na vrh
Scordisc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Scordisc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 20:50
@denamo Ne bih da spojlujem, ali ovaj film iako to možda liči iz trejlera, nema ama baš nikakve veze sa Isijavanjem i prilično je "realističan" Ja bih lično više voleo da nije, realnost mi je dosadna - gledam je svaki dan.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 22:44
Uozbiljite se, ne mogu više smijati se!

Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2024 u 23:52
Nek digne Mizi film na torent da skidamo. Asocijalan je pa će mu izolacija zatvora više prijati no smetati.
A i taj matori Nikolson sram ga bilo što nije umro.

bebinjo4bukibuki2
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 02:10
Asocijalan sam jer volim gledati asocijacije na Slagalici.
se na Bikovića!
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 12:14
Evil SmileCensoredbuki2cudakhappybirthdaynotworkingudriAcaNholivudpisspeglawankweirdalma2lakunoc
Na vrh
Scordisc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Scordisc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2024 u 14:45
Dole hejteri. Biković za prjedšednika.
Na vrh
ivanhell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanhell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2024 u 21:19
@beogradski, druže, nepismenost ti je ne 100 nego 100000% Nije problem u iznošenju i razmeni mišljenja nego u gramatici koja kod tebe ne postoji. Pismen si tih 0,1% a ne obrnuto. Inache, nishta, odluchi, chitate, textove, bash, Zharku Laushevvicu itd. O znacima interpunkcije na pogrešnim mestima, da ne pišem. Tebi se ne potkrada, ti konstantno pišeš kako ne treba. Ko je tebe zaposlio kao novinara i gde mogu pročiatati tvoje tekstove? Ti si pisac!? Ja nemam ništa protiv tebe, pišem ti iz dobre namere, mene bi bilo sramota da sam toliko nepismen.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 09:37
Scordisc ,u potpunosti se slazem ni ja ne razumem toliku mrznju prema Bikovicu,mislim da nije to zasluzio sasvim solidan glumac ,igra filmove koji mu odgovaraju i to sasvim dobro. Vidim ovde svi isticu pokojnog Zarka Lausevica kao nekog vrhunskog glumca,ni sa tim se ne bih slozio i on je bio samo lepa faca ,smeker i tako je u pocetku i dobijao uloge. Posle je snimio par dobrih uloga ali budimo realni daleko je on od nekog vrhunskog glumca u njegovo vreme i ranije bilo je mnogo boljih od njega glumaca.
Iskreno ona knjiga mu je mnogo bolja od svih uloga koje je igrao.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 11:54
ivanhell jako mi je zhao ali morash da znash da chovek nekad i pogreshi. A mene iskrerno ''mrzi'' da promenim tasataturu iz eng u sr ili hr ali jako mi je zhao ali da mi napishesh o nepismenosti to mozhesh ali mislim da ovoga puta nisi u pravu jer igrom sluchaja ne bih da inzosim od chega zaradjujem ali bash zaradjujem od toga ) I btw znachi sh je š ch je č i sl. I btw nisam se ja naljutio ni 1% ali opet da napomenem, ne bih ''zaradjivao za hleb'' da sam ''nepismen'' bilo od sr novina portala i televizija isto tako i hr i bh da ne napominjem i da ne reklamiram ) Isto tako ne bih mogao i da iza sebe uz kolum,ne imam i knjige a i pesme i da prevodim vesti kako sa eng tako i sa nemachkog ) I josh jednom, ne ljutim se nikako ali sam objasnio chemu ch sh i sl. )
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2024 u 15:26
Ne mogu da se porede babe i žabe.

Meni je draži Laušević, to ne znači da je najbolji glumac svih vremena.
Meni je Biković nesimpatičan, to ne znači da je dobar glumac.

LM, da nije snimio Belu Lađu i Montevideo, pitanje je da li bi ovoliko bio "popularan".

Meni je bio dobar glumac npr. Sergej Trifunović, dok se nije upetljao u politiku, msm nema veze gluma sa političkim stavovima i mišljenjima, ali i ima.

Petar Božović, Zoki Radmilović, Boris Komnenić, Milan Srdoč i Petar Benčina, mislim mnogo ima veličina na ovako malecnom spejsu.
Izbor je na vama, tj. nama.

P.S. I onaj zubonja što vodi Štopericu i ima ženu Špankinju.

Ažurirao Mizi - 21.Studeni/Nov.2024 u 15:31
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.