Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MaXXXine (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MaXXXine (2024)

MaXXXine

MaXXXine (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

Ti West

Scenarij:

Ti West

Glavne uloge:

Kevin Bacon
  >  John Labat
Giancarlo Esposito
  >  Teddy Night
Bobby Cannavale
  >  Detective Torres
Larry Fessenden
  >  Security Guard
Deborah Geffner
  >  Elaine
Marcus LaVoi
  >  Joanas Day
Daniel Lench
  >  Producer
Susan Pingleton
  >  Angel
Simon Prast
  >  Ernest Miller
Ned Vaughn
  >  News Anchor
Charley Rowan McCain
  >  Maxine Miller
Michelle Monaghan
  >  Detective Williams
Lily Collins
  >  Molly Bennett
Chloe Farnworth
  >  Amber
Elizabeth Debicki
  >  Elizabeth Bender
Zachary Mooren
  >  Buster
Mia Goth
  >  Maxine Minx
Uli Latukefu
  >  Shepard
Allen Waiserman
  >  Charlie Chaplin Impersonator
Moses Sumney
  >  Leon Green
Halsey
  >  Tabby Martin
Brad Swanick
  >  Frankie Love

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MaXXXine (2024)
    Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2024 u 17:00
Nestrpljiv sam da gledam Miju. Sa prevodom, ofkors.
Na vrh
Poochee View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poochee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 00:51
Mija fakin Got je fakin ime danas. Fak mi.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 09:17
Pa `Pearl ` mi je ok, ima finih elemenata te tematike, psihologije, fino, snova, porodice,  vremenski period,  izolovano seosko gazdinstvo  itd, mada tu mi je gluma svih dobra,  i Mia takodje odlično iznela ulogu. 

`X` mi se nije svideo moglo je to puno bolje, voleo bih da `MaXXXine` vuče ipak na `Pearl`.Mada viđali smo takve stvari u bezbroj filmova, bili su popularni slučajevi, eto voleo bih da vidim da li će se standardno završiti ili će ipak biti nešto drugačlje.

Ažurirao AlexDeLarge - 08.Kolovoz/Aug.2024 u 09:23
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 22:11
Svaki nastavak gluplji od prethodnog, sranje u boji...
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 12:51
Autentična scenografija i produkcijski dizajn za to doba, estetski sve to fino izgleda, gluma jako jako dobra, ali film sve u svemu je dosta brzoplet i jednostavan što se mene tiče. Brzo je proletjelo definitivno. Ideja scenarija nije loša, ima dobrih dijelova, par šok momenata, film koji je realno neki kriminalističko psihološki dinamičan triler sa elementima komedije. Sve skupa dovoljno zadovoljavajuće. Mia Goth rastura kao i uvijek.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 18:24
Zaobići u širokom luku. Priča neuverljiva,naročito završnica. Kriza u Holivudu ne prolazi,a dokaz toga je i ovaj naslov.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 19:49
Mia Goth iz candy, maj tot!
Film je smeće groteskno, ali Mia razbiYa!!!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 17:06
IgaBiva hvala na recenziji, a ja sam sada pogledao trejlere za i ova dva filma i video da ih navodno nemam na spsku i danas u nedostatku dobrih filmova sam odlucio i da ove odgledam a inache se slazhem shto je leo-mesi napisao da kriza u Hollywood-u ne prolazi i to traje vec poduzhe na zalost a samo stancuju li stancuju nastavke. A videvshi ovo iz trejlera, rekao bih da ovaj Ti West radi nekakve horore slichne kao shto je radio i Rob Zombie, taj fazon, ako se ne veram ) Kriza, kriza u Hollywood-u i to zhesca. Da ne napominjem sad sve neke naslove koji su bzw imali ''milion'' nastavaka )
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 17:53
Dobro @beogradski, je l' ti samo ponekad pises "sh" "ch" a ponekad pises "normalno"? Npr. u ovom postu iznad mesas samo tako. Recimo pises "ZHESCA", ili u istoj recenici pises "ODLUCIO" i "INACHE"...  Sta ti to znaci? Koja je je po tebi ispravna rec? Ili se ti u stvari samo glupiras sa tim CH, SH...
Na vrh
paid in full View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paid in full Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 18:49
Slažem se sa recenzijom filma, a dodao bih i da mi se dopada i muzika '80-tih. Slično me je obradovao omaž hitovima '60-tih i '70-tih prošlog veka i u franšizi Čuvari galaksije
Na vrh
force100 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj force100 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 20:47
1X ti fali u naslovu
Na vrh
skemamen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skemamen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2024 u 21:57
Ipak NE, mnogo razloga je bilo za pozitivan komentarm ali nebrojeno više z anegativan, bio ovaj film završnica trilogije ili sam za sebe, jednostavno je bio spreman za nešto eksplizivno više - ali nažalost to se nij eovde desilo...
Na vrh
Ivva View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2024 u 23:00
Prva dva dijela triologije su mi bila puno bolja, očekivala sam više.
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2024 u 10:16
Prva polovina filma obećava i nagli pad do besmisla i cirkuske predstave.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2024 u 10:16
A ne znam sta bi rekao..U pocetku mi se svideo zato sto se oslanja na filmove te tematike iz 80-setih..cak je sve podredjeno tom periodu...onda je poceo od polovine prema kraju da biva sve dosadniji...mogao je biti odlican film ali ipak ispao osrednji film...nista specijalno....
Na vrh
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 19:47
Ubi bože dosadan.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 19:48
Originalno postovano od strane HiDe HiDe piše:

Ubi bože dosadan.

Ali Mia nije!

Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2024 u 21:39
Mia Gypsy Mello da Silva Goth. U jbt.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.