Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

MaXXXine (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105746
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 14:46
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: MaXXXine (2024)
Objavio: Mizi
Tema: MaXXXine (2024)
Datum objave: 02.Kolovoz/Aug.2024 u 17:00
Nestrpljiv sam da gledam Miju. Sa prevodom, ofkors.

Odgovori:
Objavio: Poochee
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 00:51
Mija fakin Got je fakin ime danas. Fak mi.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 08.Kolovoz/Aug.2024 u 09:17
Pa `Pearl ` mi je ok, ima finih elemenata te tematike, psihologije, fino, snova, porodice,  vremenski period,  izolovano seosko gazdinstvo  itd, mada tu mi je gluma svih dobra,  i Mia takodje odlično iznela ulogu. 

`X` mi se nije svideo moglo je to puno bolje, voleo bih da `MaXXXine` vuče ipak na `Pearl`.Mada viđali smo takve stvari u bezbroj filmova, bili su popularni slučajevi, eto voleo bih da vidim da li će se standardno završiti ili će ipak biti nešto drugačlje.

Objavio: Goran87BG
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2024 u 22:11
Svaki nastavak gluplji od prethodnog, sranje u boji...

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 12:51
Autentična scenografija i produkcijski dizajn za to doba, estetski sve to fino izgleda, gluma jako jako dobra, ali film sve u svemu je dosta brzoplet i jednostavan što se mene tiče. Brzo je proletjelo definitivno. Ideja scenarija nije loša, ima dobrih dijelova, par šok momenata, film koji je realno neki kriminalističko psihološki dinamičan triler sa elementima komedije. Sve skupa dovoljno zadovoljavajuće. Mia Goth rastura kao i uvijek.

Objavio: leo-mesi
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 18:24
Zaobići u širokom luku. Priča neuverljiva,naročito završnica. Kriza u Holivudu ne prolazi,a dokaz toga je i ovaj naslov.

Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2024 u 19:49
Mia Goth iz candy, maj tot!
Film je smeće groteskno, ali Mia razbiYa!!!

Objavio: beogradski
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 17:06
IgaBiva hvala na recenziji, a ja sam sada pogledao trejlere za i ova dva filma i video da ih navodno nemam na spsku i danas u nedostatku dobrih filmova sam odlucio i da ove odgledam a inache se slazhem shto je leo-mesi napisao da kriza u Hollywood-u ne prolazi i to traje vec poduzhe na zalost a samo stancuju li stancuju nastavke. A videvshi ovo iz trejlera, rekao bih da ovaj Ti West radi nekakve horore slichne kao shto je radio i Rob Zombie, taj fazon, ako se ne veram ) Kriza, kriza u Hollywood-u i to zhesca. Da ne napominjem sad sve neke naslove koji su bzw imali ''milion'' nastavaka )

Objavio: klass
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 17:53
Dobro @beogradski, je l' ti samo ponekad pises "sh" "ch" a ponekad pises "normalno"? Npr. u ovom postu iznad mesas samo tako. Recimo pises "ZHESCA", ili u istoj recenici pises "ODLUCIO" i "INACHE"...  Sta ti to znaci? Koja je je po tebi ispravna rec? Ili se ti u stvari samo glupiras sa tim CH, SH...

Objavio: paid in full
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 18:49
Slažem se sa recenzijom filma, a dodao bih i da mi se dopada i muzika '80-tih. Slično me je obradovao omaž hitovima '60-tih i '70-tih prošlog veka i u franšizi Čuvari galaksije

Objavio: force100
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2024 u 20:47
1X ti fali u naslovu

Objavio: skemamen
Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2024 u 21:57
Ipak NE, mnogo razloga je bilo za pozitivan komentarm ali nebrojeno više z anegativan, bio ovaj film završnica trilogije ili sam za sebe, jednostavno je bio spreman za nešto eksplizivno više - ali nažalost to se nij eovde desilo...

Objavio: Ivva
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2024 u 23:00
Prva dva dijela triologije su mi bila puno bolja, očekivala sam više.

Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Datum objave: 29.Kolovoz/Aug.2024 u 10:16
Prva polovina filma obećava i nagli pad do besmisla i cirkuske predstave.

Objavio: banisa2006
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2024 u 10:16
A ne znam sta bi rekao..U pocetku mi se svideo zato sto se oslanja na filmove te tematike iz 80-setih..cak je sve podredjeno tom periodu...onda je poceo od polovine prema kraju da biva sve dosadniji...mogao je biti odlican film ali ipak ispao osrednji film...nista specijalno....

Objavio: HiDe
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 19:47
Ubi bože dosadan.

Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 19:48
Originalno postovano od strane HiDe HiDe piše:

Ubi bože dosadan.

Ali Mia nije!

Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2024 u 21:39
Mia Gypsy Mello da Silva Goth. U jbt.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor