Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Fall Guy (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Fall Guy (2024)

The Fall Guy

The Fall Guy (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, akcija, triler

Trajanje:

126 min

Režija:

David Leitch

Scenarij:

Glen A. Larson
, Drew Pearce

Glavne uloge:

Beth Champion
  >  NY AD
David Collins
  >  Ray
Ryan Gosling
  >  Colt Seavers
Aaron Taylor-Johnson
  >  Tom Ryder
Nova Onas
  >  Pedestrian
Angela Nica Sullen
  >  Metalstorm Editor
Albert Mwangi
  >  Birdie the PA
Martin Cohen
  >  Pedestrian
Charlotte Wood
  >  Reporter
Emily Blunt
  >  Jody Moreno
Kalkidan China
  >  Metalstorm Writer (Darla)
Tashrif Islam
  >  Pedestrian
Nathan Bates
  >  Party Goer
Rakel Rose
  >  Party Goer
Di Smith
  >  Metalstorm Script
Matuse
  >  Doone
Gregory J. Fryer
  >  Rush McCabe
Megan O'Connell
  >  Metalstorm Props
Madeleine Jones
  >  Reader
Daniel Nelson
  >  Doone Goon
Adam Dunn
  >  Nigel
Zara Michales
  >  Venti
Jack Doherty
  >  Burke
Tim Franklin
  >  LA Bro
Magdalena Alexandra
  >  Club Goer and Airport Attendee
Madeleine Wilson
  >  Metalstorm AD
Robert McFarlane
  >  Rag Tag Soldier

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bosmang View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bosmang Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Fall Guy (2024)
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2024 u 23:53
Sasvim zabavan filmić koji počiva na harizmi Goslinga i Emili i njihove međusobne hemije
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2024 u 12:29
Zabavan, opuštajuć film za mozak na pašu. Tko je volio zadnji Leitchov film "Bullet Train", mogao bi i ovaj, Gosling je ovaj put u nekoj ulozi ala Pitta iz navedenog prošlog filma, nesretan ali sretan, obojica su od akcijskog "martial art" đira. Ovdje je više naglasak na romansu, a manje na akciju. Stil i energija su prepoznatljivi. Ima akcijskih scena, par dosta zabavnih, sve skupa poslužilo svrsi, solidna akcijsko-romantična komedija. Zapravo za današnje doba jako dobra.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2024 u 14:46
Meni se u Bullet Trainu svidjela najviše glazba, dok je ovo ostalo bilo ajde okej zabavno.
Pa nisam baš siguran da će mi se i ovo tu svidjeti hjer glazbu nisi spomenuo.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2024 u 19:31
Glazba je i ovdje dosta raznovrsna i sve skupa gledano dobra (kao i montaža zvuka), ali bi rekao da je u Bullet Trainu bar meni bila bolja. Iako me možda dojam vara. Imaš u ovom filmu Motley Crue, Kiss, Phil Collinsa, Alanis Morissette i par još njih šta se ne mogu sjetiti, a i par nepoznatih. Ima i Taylor Swift, ali to znam jer je Goslingov lik slušajući nju u jednoj sceni proživljavao emotivni kolaps, logično HAHA.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2024 u 17:46
Znači stari heavy-glam rock i pop-rock.... Od mene u startu na neviđeno jedan plus, a Swiftovu ću da preživim
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2024 u 17:59
I ja jedva čekam, volim šmek Leitchovih filmova, svakako volim uvek videti Ryan Goslinga, stvar je meni bila u šarmu, ritmu, pa i ambijentu filma a manje do mjuze (iako ima sjajnih japanskih obrada) u Bullet Train-u, pa očekujem makar solidnu zabavu ovde. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 20:04
Ovo je meni jedva gledljivo bilo, prekinuo na pola. 
Neuverljivi su mi svi, niti kupujem emocije glavnih junaka, potom mi je i čitav taj zaplet koji pokreće akciju neubedljiv do besvesti, humor mi je bio dalek i glupav, jedan od retkih filmova koji me je zbilja iznenadio, retko kada dođe do toga da mi baš sve bude daleko i pogrešno, da ne klikne do ove mere.

Volim Goslinga, Emily Blunt za biti zabavna, šarmantna, volim i kaskadere, priče oko njih, i dalje mi ne ide u glavu kako išta može biti do ove mere pogrešno za mene. Dešava se, nije smak sveta, ne volim filmove zato što su kao svi odreda sjajni i superzabavni, samo sam, grešna mi duša, očekivao više ovde. Kako ga nisam završio, neću se praviti da je to konačni sud, tek ne volim kada nekome poklonim sat vremena a baš sve odreda što se dešava na ekranu me gura od filma. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 20:36
Jesi gledao u Sineplexu ili kući?
Pošto nije izašao kvalitetan rip, makar web.

LM, vejstingovanje tajma, živaca i novca.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 20:43
Izašao je vrlo dobar rip, tip je samo umetnuo nešto lošiji zvuk, no pazi, ja sam gledao bez ikakvog titla i sve se vrlo lako razume, dovoljno je razgovetno, suštinski nebitno (meni) za ovakav tip filma, naročito onda kada (meni, opet) ništa ne funkcioniše u filmu ionako. Da se ne nađe neko kvazi mudar pa da me sada koriguje i uči kako se gledaju inače filmovi, šta je dobar snimak i slične pizdarije, jer sam ja kao sa Marsa pao pa ne znam valjda, ako ikako može, zaobiđite me školice. Heart  

Ako ti je želja da ga pogledaš, ne bi trebalo biti ikakvih problema sa tim ripom (ima dodatak "...leaked web...will1869"

Ažurirao puppet_master - 17.Svibanj/May.2024 u 21:14
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:00
Čekaću webrip, pa da sa uživanjem gledam, posle
da ga nahvalim.
Hvala na preporučenoj preporuki, slabo mogu bez titlova
da bilo šta gledam.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2024 u 21:02
Pa verujem da će tebi biti fenomenalan zapravo Thumbs Up Upravo ti napisah da je to webrip (zvuk je lošijeg kvaliteta, nalepljen je na webrip), no izaći će i neki bolji. 

Mogu ja i sa titlovima, meni je samo bitno da nisu domaći Smile
Na vrh
cancarito View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cancarito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2024 u 16:26
izasao danas rip na yts :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2024 u 17:03
To nama koji izbjegavamo taj honeypot ne znači ništa.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2024 u 19:01
Uskoro recenzija stiže.
Čim stigne prevod.

Ažurirao Mizi - 21.Svibanj/May.2024 u 19:10
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 00:12
Definitivno je kriza dobrih scenarija. A ni reziser i glavni glumci se bas nisu proslavili. 

Neka nazovi akcija.. Pa Bert Rejnolds je imao x puta bolje akcione filmove. Njega pominjem jer je ovo trebalo otprilike da bude taj neobavezni, duhoviti.. akcioni film. 

S' tim naravno, sto ovde ni h od humora nema. Mislim, ako im je najbolji fazon pominjanje Depa i Amber Herd.. Makar da je smesno. :(  

Dvoje glavnih glumaca bukvalno otaljavaju posao. Izgledaju kao da se ne podnose. Nikakve hemije nema medju njima a kao zaljubljeni su...

Ocena 4. 
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2024 u 13:28
Čini mi se da bi ''Metal storm'' bio bolji film od ovog.
Na vrh
PokahontasX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PokahontasX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2024 u 21:49
Koliko nam se srozao standard kad ovo spada u odlicne filmove.
Na vrh
sosna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sosna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 16:47
Hoće tko odjavit titl?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 16:52
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Hoće tko odjavit titl?

Čekamo i nadamo se.....
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 17:30
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Hoće tko odjavit titl?

Kao i uvijek na ovakva pitanja, pišem:
Nadam se da neće.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.