Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Fall Guy (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105314
Datum ispisa: 08.Srpanj/Jul.2026 u 23:05
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Fall Guy (2024)
Objavio: Bosmang
Tema: The Fall Guy (2024)
Datum objave: 06.Svibanj/May.2024 u 23:53
Sasvim zabavan filmić koji počiva na harizmi Goslinga i Emili i njihove međusobne hemije

Odgovori:
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 07.Svibanj/May.2024 u 12:29
Zabavan, opuštajuć film za mozak na pašu. Tko je volio zadnji Leitchov film "Bullet Train", mogao bi i ovaj, Gosling je ovaj put u nekoj ulozi ala Pitta iz navedenog prošlog filma, nesretan ali sretan, obojica su od akcijskog "martial art" đira. Ovdje je više naglasak na romansu, a manje na akciju. Stil i energija su prepoznatljivi. Ima akcijskih scena, par dosta zabavnih, sve skupa poslužilo svrsi, solidna akcijsko-romantična komedija. Zapravo za današnje doba jako dobra.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 07.Svibanj/May.2024 u 14:46
Meni se u Bullet Trainu svidjela najviše glazba, dok je ovo ostalo bilo ajde okej zabavno.
Pa nisam baš siguran da će mi se i ovo tu svidjeti hjer glazbu nisi spomenuo.

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 07.Svibanj/May.2024 u 19:31
Glazba je i ovdje dosta raznovrsna i sve skupa gledano dobra (kao i montaža zvuka), ali bi rekao da je u Bullet Trainu bar meni bila bolja. Iako me možda dojam vara. Imaš u ovom filmu Motley Crue, Kiss, Phil Collinsa, Alanis Morissette i par još njih šta se ne mogu sjetiti, a i par nepoznatih. Ima i Taylor Swift, ali to znam jer je Goslingov lik slušajući nju u jednoj sceni proživljavao emotivni kolaps, logično HAHA.

Objavio: ar8c
Datum objave: 08.Svibanj/May.2024 u 17:46
Znači stari heavy-glam rock i pop-rock.... Od mene u startu na neviđeno jedan plus, a Swiftovu ću da preživim

Objavio: puppet_master
Datum objave: 08.Svibanj/May.2024 u 17:59
I ja jedva čekam, volim šmek Leitchovih filmova, svakako volim uvek videti Ryan Goslinga, stvar je meni bila u šarmu, ritmu, pa i ambijentu filma a manje do mjuze (iako ima sjajnih japanskih obrada) u Bullet Train-u, pa očekujem makar solidnu zabavu ovde. 

Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 20:04
Ovo je meni jedva gledljivo bilo, prekinuo na pola. 
Neuverljivi su mi svi, niti kupujem emocije glavnih junaka, potom mi je i čitav taj zaplet koji pokreće akciju neubedljiv do besvesti, humor mi je bio dalek i glupav, jedan od retkih filmova koji me je zbilja iznenadio, retko kada dođe do toga da mi baš sve bude daleko i pogrešno, da ne klikne do ove mere.

Volim Goslinga, Emily Blunt za biti zabavna, šarmantna, volim i kaskadere, priče oko njih, i dalje mi ne ide u glavu kako išta može biti do ove mere pogrešno za mene. Dešava se, nije smak sveta, ne volim filmove zato što su kao svi odreda sjajni i superzabavni, samo sam, grešna mi duša, očekivao više ovde. Kako ga nisam završio, neću se praviti da je to konačni sud, tek ne volim kada nekome poklonim sat vremena a baš sve odreda što se dešava na ekranu me gura od filma. 

Objavio: Mizi
Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 20:36
Jesi gledao u Sineplexu ili kući?
Pošto nije izašao kvalitetan rip, makar web.

LM, vejstingovanje tajma, živaca i novca.

Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 20:43
Izašao je vrlo dobar rip, tip je samo umetnuo nešto lošiji zvuk, no pazi, ja sam gledao bez ikakvog titla i sve se vrlo lako razume, dovoljno je razgovetno, suštinski nebitno (meni) za ovakav tip filma, naročito onda kada (meni, opet) ništa ne funkcioniše u filmu ionako. Da se ne nađe neko kvazi mudar pa da me sada koriguje i uči kako se gledaju inače filmovi, šta je dobar snimak i slične pizdarije, jer sam ja kao sa Marsa pao pa ne znam valjda, ako ikako može, zaobiđite me školice. Heart  

Ako ti je želja da ga pogledaš, ne bi trebalo biti ikakvih problema sa tim ripom (ima dodatak "...leaked web...will1869"

Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 21:00
Čekaću webrip, pa da sa uživanjem gledam, posle
da ga nahvalim.
Hvala na preporučenoj preporuki, slabo mogu bez titlova
da bilo šta gledam.

Datum objave: 17.Svibanj/May.2024 u 21:02
Pa verujem da će tebi biti fenomenalan zapravo Thumbs Up Upravo ti napisah da je to webrip (zvuk je lošijeg kvaliteta, nalepljen je na webrip), no izaći će i neki bolji. 

Mogu ja i sa titlovima, meni je samo bitno da nisu domaći Smile

Objavio: cancarito
Datum objave: 21.Svibanj/May.2024 u 16:26
izasao danas rip na yts :)

Datum objave: 21.Svibanj/May.2024 u 17:03
To nama koji izbjegavamo taj honeypot ne znači ništa.

Datum objave: 21.Svibanj/May.2024 u 19:01
Uskoro recenzija stiže.
Čim stigne prevod.

Objavio: klass
Datum objave: 22.Svibanj/May.2024 u 00:12
Definitivno je kriza dobrih scenarija. A ni reziser i glavni glumci se bas nisu proslavili. 

Neka nazovi akcija.. Pa Bert Rejnolds je imao x puta bolje akcione filmove. Njega pominjem jer je ovo trebalo otprilike da bude taj neobavezni, duhoviti.. akcioni film. 

S' tim naravno, sto ovde ni h od humora nema. Mislim, ako im je najbolji fazon pominjanje Depa i Amber Herd.. Makar da je smesno. :(  

Dvoje glavnih glumaca bukvalno otaljavaju posao. Izgledaju kao da se ne podnose. Nikakve hemije nema medju njima a kao zaljubljeni su...

Ocena 4. 

Objavio: Stressman
Datum objave: 22.Svibanj/May.2024 u 13:28
Čini mi se da bi ''Metal storm'' bio bolji film od ovog.

Objavio: PokahontasX
Datum objave: 23.Svibanj/May.2024 u 21:49
Koliko nam se srozao standard kad ovo spada u odlicne filmove.

Objavio: sosna
Datum objave: 25.Svibanj/May.2024 u 16:47
Hoće tko odjavit titl?

Datum objave: 25.Svibanj/May.2024 u 16:52
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Hoće tko odjavit titl?

Čekamo i nadamo se.....

Datum objave: 25.Svibanj/May.2024 u 17:30
Originalno postovano od strane sosna sosna piše:

Hoće tko odjavit titl?

Kao i uvijek na ovakva pitanja, pišem:
Nadam se da neće.

Objavio: chupeaux
Datum objave: 26.Svibanj/May.2024 u 22:08
...još od "My Summer of Love", Gospođa Krasni-ski je često predmet 'moga' maštanja. Da, puno urlam i ....stop!!!(supruga) Comment svršen.

Objavio: jojo385
Datum objave: 27.Svibanj/May.2024 u 11:57
Puno pucnjave,explozija u kaskaderskim scenama,
nesto prave akciije sa promasenim humorom,prica
nema logike.Gluma glavnih likova neuvjerljia.....
Nemam pojma zasto sam Odgledao ovaj film

Objavio: Black Raven
Datum objave: 27.Svibanj/May.2024 u 15:38
Film je ok, ali nije za ovoliko visoku ocenu. 
Mada je i bilo očekivano da se dopadne američkoj publici 
jer je istoimena serija bila popularna, barem kod njih, 80tih godina.

Datum objave: 28.Svibanj/May.2024 u 19:21
Originalno postovano od strane Bosmang Bosmang piše:

Sasvim zabavan filmić koji počiva na harizmi Goslinga i Emili i njihove međusobne hemije

Film je suprotno od toga. Sve, samo ne to.

Najprije, film je akcijsko ludilo, bombon za ljubitelje kaskaderija, a ja spadam među te.
Drugo, film grebe po površini holivudskog kriminala. Nije mu cilj bio istjerivati ikakve nepravde, nego biti zabavan pa površnost neću ispljucati.
Treće, nema jebenog repa. Nema! Umjesto đubreta, unutra je glazba za prste lizati.
A uz fantastičnu glazbu koja je kojiput i referenca*, prava poslastica su citati iz drugih filmova složeni u samu priču, ali i pokoji cameo (primjer na kraju sada ocvali duo Lee Majors i Heather Thomas).

Film ima dvije mane ipak.
Prva je blebetanje na telefon prije eksplozije čamca koje ne služi ničemu nego da ubije publiku dosadom. Jasno je što je pjesnik tu htio reći, ali nije uspjelo zbog druge mane.
A ta druga, ključna mana, je totalni kasting promašaj, između glavnog para nema ama baš nikakve kemije.
Odradili oni to sve jesu profesionalno, ali da među njima nešto ima ne znam koga mogu uvjeriti. Kako sam negdje drugdje za takav slučaj napisao, uvjerljivije bi bile dvije lutke za odjeću iz izloga.

Međutim kad je u akcijskom filmu sve super, a jedini je promašaj ionako bespotrebna romantika, to je onda jasno:
Mastwoč.

*
------------------------------------------

Objavio: ar8c
Datum objave: 29.Svibanj/May.2024 u 16:36
Glupkasto, pitko, šareno, dinamično, ali na moje nemalo iznenađenje i prilično originalno. Zabavno pre svega. Laka materija. Na vrlo niska očekivanja isporučeno je ipak solidno više. Leglo je kako i kada treba - za opuštanje.

Da, u filmu nema rap muzike, a izbor je više nego dobar i prijatan. Naravno, bilo je tu potencijala za više. Moglo je u nečijim rukama da se iscedi bez problema, sa istom ovom ekipom i pričom. Moglo je i malo duhovitije. Ali OK, za ono čemu je namenjeno - sasvim dovoljno, pa i malo preko toga.

Da parafraziram nekoga ko je napisao nešto slično ovde - toliko su nam srozali kriterijume u današnje vreme, da nam je i ovo zapravo dobro. No, tako je kako je

Objavio: goran-huberger
Datum objave: 29.Svibanj/May.2024 u 21:14
kaskaderska komedija.. nista specijalno.. 5/10

Objavio: bosko-zecevic
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2024 u 09:46
Skupio sam snage, da, iz par popusaja, pogledam film, sa, lepim Ryan Goslingom i sjajnom Emily Blunt. Iako me sram vise biti antiprotivan, jos me je veci sram bio sto sam ga gledao. Nemam vise sta da kazem.

Objavio: Dženka
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2024 u 13:30
Potpuno si u pravu. Katastrofa od filma. Ne ne ne ne i ne gledati. Potrošit ćete 2 sata života uludo.

Objavio: Ordinary
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2024 u 17:35
Nije vredno gubljenja vremena, sprdačina. Bolje da sam gledao fast&furious 18

Objavio: alterego
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2024 u 13:06
Negledljivo 2/10

Objavio: marcobobby
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2024 u 12:26
Gosling i Blunt odlični, posebno dobra hemija između njih dvoje. Komedija s obiljem vratolomnih akcionih scena, zanatski vešto režiranih od strane nekadašnjeg kaskadera. Vredno pažnje svim poklonicima filmske umetnosti.

Objavio: Masster2091
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2024 u 11:22
Meni je bas lose legao a i glavni glumac mi je bas antigotivan

Objavio: Hades
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2024 u 22:37
Steta kaj nema prijevoda za Extended verziju.

Objavio: bgvracar
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2024 u 15:08
Užas od filma. Nekakva krimi komedija, a nema "k" ni od krimi, ni od komedije. Tupavi dijalozi, zbrda-zdola radnja, bezličan humor, promašen kasting. Vidim da ljudi pominju nekakvu hemiju između Goslinga i Blantove. Kao da sam gledao Čkalju i Tanju Bošković. Glavna ženska uloga je totalni promašaj. Emili Blant je previše tetkasta da bi igrala ribu kaskadera.

Za koju publiku je rađen film, još je i dobro ispalo. Žali bože ulupanog novca na specijalne efekte.

Objavio: Dženka
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2024 u 15:39
Potposujem sve navedeno! 🤠✌️

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk