Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 1883 (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

1883 (2021)

1883

1883 (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, western

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Sam Elliott
  >  Shea Brennan
Billy Bob Thornton
  >  Marshal Jim Courtright
Faith Hill
  >  Margaret Dutton
Tim McGraw
  >  James Dutton
Eric Bear
  >  Daniel
Audie Rick
  >  John Dutton Sr. (young)
Paramahansa Yogananda
  >  Thomas
Gratiela Brancusi
  >  Noemi
Sacha Seberg
  >  Darius
Candice Faith Knight
  >  Prostitute
Alex Fine
  >  Grady
Jayden Hamilton
  >  German Emigrant
Jordan Walker Ross
  >  Mikel
Krisztian Kery
  >  Prussian Man
Eric Nelsen
  >  Ennis

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 1883 (2021)
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2021 u 02:40
Prvu sezonu prevodi prevodilac 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2021 u 22:53
Serija izgleda sjajno, po svoj prilici još jedan dragulj Taylor Sheridana. "1883" bi zapravo trebalo da je svojevrsni prequel serije "Yellowstone", tu su preci porodice Dutton...no ne bih tome davao preveliki značaj, ovo je čistokrvni vestern, potpuno je nebitno da li se prati Yellowstone, ovo je sasvim druga priča, od one sorte koju bi ljubitelji vesterna morali gledati.

Na drugoj sam epizodi, ne znam kojim će se sve pravcima kretati, tek po sredi imamo klasičnu priču osvajanja zapada...sa iskusnim veteranima koji predvode izbezumljene, nespremne doseljenike preko brda i dolova, kroz predele krcate opasnostima, svakoga sa svojom nadom i snovima, strahom, bolom, razočarenjima. Sam Elliott kako drugo do odličan, ima on tu još sjajne podrške, no polako, htedoh tek da skrenem pažnju na seriju u najkraćim crtama, ima još mnogo da se vozi do kraja. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2021 u 00:57
Nikakvi prikveli ičega ne dolaze u obzir.
Osim ako je unutra Michelle Yeoh. Ili Kim Bodnia.
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2022 u 10:26
hvala na prjevodima top serija pravi klasičan western dugo tako čega nije bilo
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2022 u 10:29
puno bolja od Yellowstone.JoxerTM kakve veze imaju Michelle Yeoh i Kim Bodnia ja ih nikada ne bi svrstao u ovu seriju
Na vrh
mavjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mavjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2022 u 20:29
Dobra serija
Na vrh
legendsn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj legendsn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 12:01
Serija ubija kako je dobra ,,, Svako ko je zaljubljenik u vestern, avanturu, ljubav pogledace ovu seriju i nece pogresiti..... Prevazisla i Yelowstone 2 x ....Kao da citam Zane Gray i sve te pustolovine sa divljeg zapada
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2022 u 08:59
zeznuše kompletnu seriju sa prvih 5 minuta ..... prikažu ti unaprijed kraj .
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2022 u 11:31
U koju kuglu ti gledaš, kad unapred vidiš kraj? LOL
Šalu na stranu, ja nisam to primetio.

Inače, serija je odlična, gluma realistična, priča prava divljezapadna. 
Vrhunski vizuelni ugođaj za vestern sladokusce, prerije, karavan, konji osedlani
i neosedlani, Indijanci, kauboji, dobri-loši-zli, pucnjava...
E, sad scenario. Da je po mom ukusu, promenio bih odnos romantičnog i "kaubojskog",
jer u prethodnim epizodama veliki deo ima romantično ljubavni. Ali u 9. epizodi
napravljena je takva dramaturška bomba, koja je "očvrsnula" seriju i utisak pojačala. 
Iskrena preporuka.
A kad komentarišem vesterne, ne propuštam da preporučim onima koji nisu gledali,
(a i onima koji jesu da obnove utiske) za mene NAJBOLJU vestern mini seriju

Uživajte!

Ažurirao kadetoni - 26.Veljaca/Feb.2022 u 21:51
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 10:43
U koju kuglu ti gledaš, kad unapred vidiš kraj? Pa u prvih pet minuta prikazaše kraj 9. epizode ....
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 22:51
Nisam pogledao ova serija, inace kadetoni meni najdraza Hell on Wheels.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 11:18
Vrhunska western drama.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2022 u 23:56
Serija izgleda sjajno i to je sve. Odgledao sam 4 epizode, i poprilično je nezanimljivo. Likovi su potpuno prazni, radnja je sranje koje nekad djeluje da je ukradeno iz neke loše RPG igrice. Ova serija IMDB rejtingom parira GoT-u, hahaha...

Umjesto 5. epizode sam odgledao prvi Euphoria specijal koji sam propustio, i razlika je ogromna. Morat ću razgodit gledanje ove serije s boljim stvarima, ali pokušat ću da ispratim do kraja.

EDIT:
Nakačio se na Euforiju, odgledao cijelu drugu sezonu dok sam odgledao 2 epizode ove serije. Euforija puno bolja. Vidim da ovoj seriji opada rejting, bio je 9,2 a sad 9,0, ali opet puno više nego što zaslužuje.

Fino serija izgleda, potrudili su se, ali je prečesto dosadna, ima kolekciju otrcanih i nezanimljivih likova, radnja je... eto putovali su i gazili rijeke... da ne nabrajam dalje, feed it to the pigs, Wu.

5/10

Ažurirao memich - 12.Ožujak/Mar.2022 u 23:03
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2022 u 09:33
Odlična serija!
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2022 u 22:15
Odlična serija. Za 1883 ocena 8/10, a za Yellowstone 9/10
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2022 u 23:26
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Serija izgleda sjajno i to je sve. Odgledao sam 4 epizode, i poprilično je nezanimljivo. 

Nakačio se na Euforiju, odgledao cijelu drugu sezonu dok sam odgledao 2 epizode ove serije. Euforija puno bolja. Vidim da ovoj seriji opada rejting, bio je 9,2 a sad 9,0, ali opet puno više nego što zaslužuje.

Zakucah se negde na trećoj, prosto nisam mogao da čekam epizode iz sedmice u sedmicu. Odgledaću je, valjda, kad-tad, pa šta mi već bude. Sada je makar kompletirana sezona. 

Nisam to hteo, nego što ne reče nešto u Euphoria temi baš ? Unhappy
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 18:37
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Nisam to hteo, nego što ne reče nešto u Euphoria temi baš ? unhappy

Ne gledam ništa epizodu po epizodu, pa uglavnom izbjegavam teme dok ne odgledam sezonu. Smetnuo s uma da ostavim neki komentar tamo :)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 17:13
Odlicna serija. Sam Elliott kao stvoren za ovakve uloge
Na vrh
branka-licanin-kustu View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branka-licanin-kustu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2024 u 19:36
POZZ,Ima li naznaka druge sezone
Na vrh
gogos View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gogos Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2024 u 07:21
Originalno postovano od strane branka-licanin-kustu branka-licanin-kustu piše:

POZZ,Ima li naznaka druge sezone

Nema, ali se nastavkom može smatrati serija ,,1923,, (2022).
Ta seija govori o kasnijim događajima u porodici Daton.
Obe serije (1883 i1923) pričaju o nastanku porodice Daton koja je u
današnjem vremenu opisana u seriji Yellowstone (2018) koja ima 5 sez.
i još nije završena.

Ažurirao gogos - 28.Veljaca/Feb.2024 u 07:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.