1883 (2021)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=99980
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 03:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 1883 (2021)
Objavio: titlovi.com
Tema: 1883 (2021)
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2021 u 02:40
|
Prvu sezonu prevodi prevodilac 👍
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2021 u 22:53
|
Serija izgleda sjajno, po svoj prilici još jedan dragulj Taylor Sheridana. "1883" bi zapravo trebalo da je svojevrsni prequel serije "Yellowstone", tu su preci porodice Dutton...no ne bih tome davao preveliki značaj, ovo je čistokrvni vestern, potpuno je nebitno da li se prati Yellowstone, ovo je sasvim druga priča, od one sorte koju bi ljubitelji vesterna morali gledati.
Na drugoj sam epizodi, ne znam kojim će se sve pravcima kretati, tek po sredi imamo klasičnu priču osvajanja zapada...sa iskusnim veteranima koji predvode izbezumljene, nespremne doseljenike preko brda i dolova, kroz predele krcate opasnostima, svakoga sa svojom nadom i snovima, strahom, bolom, razočarenjima. Sam Elliott kako drugo do odličan, ima on tu još sjajne podrške, no polako, htedoh tek da skrenem pažnju na seriju u najkraćim crtama, ima još mnogo da se vozi do kraja.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2021 u 00:57
|
Nikakvi prikveli ičega ne dolaze u obzir. Osim ako je unutra Michelle Yeoh. Ili Kim Bodnia.
|
Objavio: lale22
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2022 u 10:26
|
hvala na prjevodima top serija pravi klasičan western dugo tako čega nije bilo
|
Objavio: lale22
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2022 u 10:29
|
puno bolja od Yellowstone.JoxerTM kakve veze imaju Michelle Yeoh i Kim Bodnia ja ih nikada ne bi svrstao u ovu seriju
|
Objavio: mavjan
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2022 u 20:29
Objavio: legendsn
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2022 u 12:01
|
Serija ubija kako je dobra ,,, Svako ko je zaljubljenik u vestern, avanturu, ljubav pogledace ovu seriju i nece pogresiti..... Prevazisla i Yelowstone 2 x ....Kao da citam Zane Gray i sve te pustolovine sa divljeg zapada
|
Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2022 u 08:59
|
zeznuše kompletnu seriju sa prvih 5 minuta ..... prikažu ti unaprijed kraj .
|
Objavio: kadetoni
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2022 u 11:31
U koju kuglu ti gledaš, kad unapred vidiš kraj?  Šalu na stranu, ja nisam to primetio.
Inače, serija je odlična, gluma realistična, priča prava divljezapadna. Vrhunski vizuelni ugođaj za vestern sladokusce, prerije, karavan, konji osedlani i neosedlani, Indijanci, kauboji, dobri-loši-zli, pucnjava... E, sad scenario. Da je po mom ukusu, promenio bih odnos romantičnog i "kaubojskog", jer u prethodnim epizodama veliki deo ima romantično ljubavni. Ali u 9. epizodi napravljena je takva dramaturška bomba, koja je "očvrsnula" seriju i utisak pojačala. Iskrena preporuka. A kad komentarišem vesterne, ne propuštam da preporučim onima koji nisu gledali, (a i onima koji jesu da obnove utiske) za mene NAJBOLJU vestern mini seriju https://forum.titlovi.com/lonesome-dove-1989_t81165.html" rel="nofollow - Lonesome Dove (TV Mini Series 1989) i nastavak
https://www.imdb.com/title/tt0106112/" rel="nofollow - Return to Lonesome Dove (TV Mini Series 1993)
Uživajte!
|
Objavio: s.t.a.l.k.e.r.
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2022 u 10:43
|
U koju kuglu ti gledaš, kad unapred vidiš kraj?
Pa u prvih pet minuta prikazaše kraj 9. epizode ....
|
Objavio: Numberguy
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2022 u 22:51
Nisam pogledao ova serija, inace kadetoni meni najdraza https://titlovi.com/serije/hell-on-wheels-2979024/" rel="nofollow - Hell on Wheels.
------------- How do you make 7 even? (Take away the S)
|
Objavio: merl!nka
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2022 u 11:18
Objavio: memich
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2022 u 23:56
Serija izgleda sjajno i to je sve. Odgledao sam 4 epizode, i poprilično je nezanimljivo. Likovi su potpuno prazni, radnja je sranje koje nekad djeluje da je ukradeno iz neke loše RPG igrice. Ova serija IMDB rejtingom parira GoT-u, hahaha...
Umjesto 5. epizode sam odgledao prvi Euphoria specijal koji sam propustio, i razlika je ogromna. Morat ću razgodit gledanje ove serije s boljim stvarima, ali pokušat ću da ispratim do kraja.
EDIT: Nakačio se na Euforiju, odgledao cijelu drugu sezonu dok sam odgledao 2 epizode ove serije. Euforija puno bolja. Vidim da ovoj seriji opada rejting, bio je 9,2 a sad 9,0, ali opet puno više nego što zaslužuje.
Fino serija izgleda, potrudili su se, ali je prečesto dosadna, ima kolekciju otrcanih i nezanimljivih likova, radnja je... eto putovali su i gazili rijeke... da ne nabrajam dalje, feed it to the pigs, Wu.
5/10
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2022 u 09:33
Objavio: Bad Spenser
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2022 u 22:15
|
Odlična serija. Za 1883 ocena 8/10, a za Yellowstone 9/10
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2022 u 23:26
memich piše:
Serija izgleda sjajno i to je sve. Odgledao sam 4 epizode, i poprilično je nezanimljivo.
Nakačio se na Euforiju, odgledao cijelu drugu sezonu dok sam odgledao 2 epizode ove serije. Euforija puno bolja. Vidim da ovoj seriji opada rejting, bio je 9,2 a sad 9,0, ali opet puno više nego što zaslužuje.
|
Zakucah se negde na trećoj, prosto nisam mogao da čekam epizode iz sedmice u sedmicu. Odgledaću je, valjda, kad-tad, pa šta mi već bude. Sada je makar kompletirana sezona.
Nisam to hteo, nego što ne reče nešto u Euphoria temi baš ? 
|
Objavio: memich
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2022 u 18:37
puppet_master piše:
Nisam to hteo, nego što ne reče nešto u Euphoria temi baš ?  | Ne gledam ništa epizodu po epizodu, pa uglavnom izbjegavam teme dok ne odgledam sezonu. Smetnuo s uma da ostavim neki komentar tamo :)
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2022 u 17:13
|
Odlicna serija. Sam Elliott kao stvoren za ovakve uloge
|
Objavio: branka-licanin-kustu
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2024 u 19:36
|
POZZ,Ima li naznaka druge sezone
|
Objavio: gogos
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2024 u 07:21
branka-licanin-kustu piše:
POZZ,Ima li naznaka druge sezone |
Nema, ali se nastavkom može smatrati serija ,,1923,, (2022). Ta seija govori o kasnijim događajima u porodici Daton. Obe serije (1883 i1923) pričaju o nastanku porodice Daton koja je u današnjem vremenu opisana u seriji Yellowstone (2018) koja ima 5 sez. i još nije završena.
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2024 u 10:07
|
Gogos hvala na ovoj informaciji nisam to znao ,svidela mi se 1883 a nesto sam izbegavao 1923 ali sada cu je pogledati.
|
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2024 u 21:26
|
Teska,setna,tuzna,okrutna ujedno i lepa prica, serija koja nije za povrsno gledanje, ima dubinu i pricu koja iako je fiktivna daje prikaz nekom vremenu kako je zivot bio tezak i nimalo vredan,mnogo dobra serija,, odgledao sam i nastavak 1923, i Yellowstone ali ipak 1883 je naj bolji deo price u borbi jedne porodice za opstanak,...okrutnost tadasnjeg zivota,, borba,ljubav,izgubljena mladost ...,( amerikanci jedino sto znaju je to da naprave dobru pricu naravno ne uvek) preporuka velika....
|
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2024 u 21:33
Nije navedena u listi uloga, devojka ima naj jacu ulogu u seriji i prikazuje se kao naj jaci lik u prici i narator cele serije 1883 a i nastavka 1923 isto kao narator je Elsa Dutton koju glumi prelepa Isabel May.........
------------- Shadow
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2024 u 21:51
branka-licanin-kustu piše:
POZZ,Ima li naznaka druge sezone |
Mini serija "1883" je završena. Serija "1923" ima dve sezone (prva sezona je prevedena, druga izlazi 2025).
|
|