Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji (07.01.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji (07.01.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji (07.01.2024.)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:13
Tema mi je daleka, ali Tony Leung , Andy Lau i Simon Yam u istom filmu...Hugmukica će biti izbeći ga.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:54
Meni neće biti problem preskočiti - ako ostane na nenadahnutim ibez emocija eng. titlovima kakvi su u traileru.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:55
Šta će ovoj trojici reči ionako LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 13:28
Usput, da ne bude nesporazuma, to ja glede toga što su to zbilja veterani hongkongškog filma, od čega bukvalno sva trojica gruvaju kada glume tišinom, pojavom i gestovima, Tony Leung specifičan upravo po tome, ne beže mu odveć ni ona dvojica. 

No, to da možda kakav prevoditelj govori bolje engleski ili pa srpsko-hrvatski od mene (ja sam, vidi se, polupismen i ne vladam jezikom odveć, makar mi on bio pogan free-sexy-smileys-942), i to da se nadaleko razumeju više u hongkongšku kinematografiju od mene, time i to da poznaju bolje filmski jezik od mene, kao i to da to znaju dočarati bolje negoli ih ja, vako limitiran u umu čega se život sve setio da me osakati, mogu ikada doživeti sam bez ičije pomoći, je nešto što vredi istaći. Mislim. Što da ne. Tek ne znam koliko je meni lično presudno poznavanje kantonškog, engleskog ili pa kakvog našeg (valjda su oni drugi tuđi kao) jezika, bili oni sjajni u titlu ili opoganjeni. Ove, bre, glumce mogu gledati kako ispijaju kaHvu u lobiju kakvog hotela u Makau. LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 22:44
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Tema mi je daleka, ali Tony Leung , Andy Lau i Simon Yam u istom filmu...< ="text/" style="display:none"> // < ="text/" ="https://ajax.cloudflare.com/cdn-cgi/s/04b3eb47/cloudflare-static/mirage2.min.js"> Hugmukica će biti izbeći ga.

Apsolutni MUST WATCH.LOL
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:38
Šta su nas pojahali sa ovim kosimokima, ko da živim usred Tajvana i Tokija!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:42
Šta kaže SPC, ja li su nam braća, ja li nisu? LOL
Pa bre svi smo mi, beše, božija deca, ja bome jedva vidim na levo oko, počeo da šepam na nogu, šta njima fali ionako? LOL
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:51
I Indusi atakuju žestoko, Papi imaš i drugo oko!

Pa bre, živim u Jevropi, a ne U Bangladešu i Burkini Fasou, pa da po celi dan vočujem doživljaje Bude i Šive, da sam Filipinac pa bi mi dozlogrdilo!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:58
Imam, celo jedno oko, mada nije da imam bog zna šta da vidim i sa njim, sirotim. LOL

Koj te tera, gledaš šta ti se gleda, odakle god da su. Ja bre ljude ništa živo ne razumem više ionako,
potpuno je svejedno kojim jezikom govore, ma ove friške domaće filmove, u tehnikoloru, ne razumem ni sa titlovima ništa LOL

Taman bi tebi možda legao moj omiljeni domaći, Kadijevićev film "Pohod", svi bi ti uzeli i zadnje što imaš LOL, svejedno kakvim zastavama mašu, koje ih ideologije vode, jesu li im oči kose ili drukše, imaju li oba funkcionalna oka ili i ne baš LOL 
E taj sam, kako-tako, još i razmeo, bez titla. Approve
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2024 u 00:12
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pa bre, živim u Jevropi, a ne U Bangladešu i Burkini Fasou

Kakiš.
Pa svi znamo da si prije 10 godina odselio u Burkinu Faso!
Nemoj se sad izmotavati. Cool
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.