| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji (07.01.2024.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hongkonški krimi-akcioni najgledaniji (07.01.2024.)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:13 |
|
Tema mi je daleka, ali Tony Leung , Andy Lau i Simon Yam u istom filmu...
mukica će biti izbeći ga.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:54 |
|
Meni neće biti problem preskočiti - ako ostane na nenadahnutim ibez emocija eng. titlovima kakvi su u traileru.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 12:55 |
|
Šta će ovoj trojici reči ionako
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 13:28 |
|
Usput, da ne bude nesporazuma, to ja glede toga što su to zbilja veterani hongkongškog filma, od čega bukvalno sva trojica gruvaju kada glume tišinom, pojavom i gestovima, Tony Leung specifičan upravo po tome, ne beže mu odveć ni ona dvojica.
No, to da možda kakav prevoditelj govori bolje engleski ili pa srpsko-hrvatski od mene (ja sam, vidi se, polupismen i ne vladam jezikom odveć, makar mi on bio pogan
), i to da se nadaleko razumeju više u hongkongšku kinematografiju od mene, time i to da poznaju bolje filmski jezik od mene, kao i to da to znaju dočarati bolje negoli ih ja, vako limitiran u umu čega se život sve setio da me osakati, mogu ikada doživeti sam bez ičije pomoći, je nešto što vredi istaći. Mislim. Što da ne. Tek ne znam koliko je meni lično presudno poznavanje kantonškog, engleskog ili pa kakvog našeg (valjda su oni drugi tuđi kao) jezika, bili oni sjajni u titlu ili opoganjeni. Ove, bre, glumce mogu gledati kako ispijaju kaHvu u lobiju kakvog hotela u Makau. ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 22:44 |
Apsolutni MUST WATCH.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:38 |
|
Šta su nas pojahali sa ovim kosimokima, ko da živim usred Tajvana i Tokija!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:42 |
|
Šta kaže SPC, ja li su nam braća, ja li nisu?
![]() Pa bre svi smo mi, beše, božija deca, ja bome jedva vidim na levo oko, počeo da šepam na nogu, šta njima fali ionako?
![]() |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2450 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:51 |
|
I Indusi atakuju žestoko, Papi imaš i drugo oko!
Pa bre, živim u Jevropi, a ne U Bangladešu i Burkini Fasou, pa da po celi dan vočujem doživljaje Bude i Šive, da sam Filipinac pa bi mi dozlogrdilo! |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2024 u 23:58 |
|
Imam, celo jedno oko, mada nije da imam bog zna šta da vidim i sa njim, sirotim.
![]() Koj te tera, gledaš šta ti se gleda, odakle god da su. Ja bre ljude ništa živo ne razumem više ionako, potpuno je svejedno kojim jezikom govore, ma ove friške domaće filmove, u tehnikoloru, ne razumem ni sa titlovima ništa ![]() Taman bi tebi možda legao moj omiljeni domaći, Kadijevićev film "Pohod", svi bi ti uzeli i zadnje što imaš , svejedno kakvim zastavama mašu, koje ih ideologije vode, jesu li im oči kose ili drukše, imaju li oba funkcionalna oka ili i ne baš E taj sam, kako-tako, još i razmeo, bez titla.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2024 u 00:12 |
Kakiš. Pa svi znamo da si prije 10 godina odselio u Burkinu Faso! Nemoj se sad izmotavati.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |