Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav od druga clana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav od druga clana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sarmavlada View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sarmavlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav od druga clana
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 13:56
Dugo posecujem sajt, pretezno da vidim preporuku ako izadje nesto novo da se gleda i naravno Bambuline prevode ako ima
Skoro sam trazio sta je radio novije reziser legendarnih Kung-fu fudbalera i prijatno me iznenadila njegova romanticna komedija The Mermaid (2016). Posto se snalazim sa engleskim uzeo sam da prevedem film jer jedini prevod koji postoji {ne na sajtu} deluje da je samo generisan i nije sinhronizovan vremenski, pa imam par pitanja.
1-Da li jos vazi 30 postova do odobravanja postova?
2-Posto film ne postoji na sajtu kako otvoriti nov da bi prikacio titl i ako neko sa ovlascenjem moze to da uradi umesto mene?

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 15:00
Ne razumijem ti prvo pitanje.

Film postoji na sajtu već, ali i da ne postoji automatski se doda kad postaviš titlove za nj.
Iza dodavanja titlova ćeš malo čekati da administracija provjeri te potom odobri ili odbije, bude to brzo (najviše što se meni dogodilo je malo više od 24 sata, ali nikad 48, obično bude isti dan).

Film je ovdje:
A forumska tema u kojoj možeš diskutirati baš taj film:
https://forum.titlovi.com/mei-ren-yu-aka-the-mermaid-2016_t81096.html

Na sajtu dakle postoji već prijevod, ne znam je li to taj kojega si ti pronašao, međutim ne mogu komentirati jer film nisam gledao.
Na vrh
sarmavlada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sarmavlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 18:56
Video sam nesto kada sam citao za nove clanove da treba da ostave 30 komentara dok ne otkljucaju da mogu da postave novu temu, nisam lepo srocio, pa nisam znao da li je povezano sa kacenjem titlova.
Nisam znao da vec ima film, posto kad sam trazio engleski naziv nije izlazilo. Verovatno je to taj, ja sam ga skinuo preko BS playera.
Vazi probacu onda da postavim prevod, hvala za informaciju
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 19:39
Originalno postovano od strane sarmavlada sarmavlada piše:

1-Da li jos vazi 30 postova do odobravanja postova?
2-Posto film ne postoji na sajtu kako otvoriti nov da bi prikacio titl i ako neko sa ovlascenjem moze to da uradi umesto mene?

dobrodosli

1. "Odobravanje postova" nikad nije postojalo (koliko se ja sjećam). Postoji odobravanje titlova koje postaviš, a za to ti treba titula Translatora ili Uploadera. Translator ili Uploader postaješ nakon što se uvjerimo da titlovi koje postavljaš imaju kvalitetu koja zadovoljava uvjete koji su navedeni u Pravilima za postavljanje titlova.
2. Ovdje nema filmova, samo titlovi za filmove i serije.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2023 u 19:42
Beše bilo nešto oko potrebnog broja postova da bi se ocenili (ili i komentarisali?) titlovi, vrlo verovatno je gosn Sarma tj Vlada tj sarmavlada mislio na tako neki pasus oko tih vražijih pravila, samo što to ipak nije vezano dakle za same postove, može se kuckati odmah sa vrata, kako se registruje. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.