Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Echoes in the Darkness (1987)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Echoes in the Darkness (1987)

Echoes in the Darkness

Echoes in the Darkness (1987)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1987

Žanr:

drama

Trajanje:

250 min

Glavne uloge:

Stockard Channing
  >  Susan Reinert
Peter Coyote
  >  William Bradfield Jr.
Treat Williams
  >  Rick Guida
Peter Boyle
  >  Sgt. Joe Van Nort
Robert Loggia
  >  Jay Smith
Brenda Bazinet
  >  Lynn Reinert
Philip Bosco
  >  Judge Garb
Gary Cole
  >  Jack Holtz
Diane D'Aquila
  >  Pat Schnure
Tony De Santis
  >  Lou De Santis
Patricia Hamilton
  >  Dorothy Hunsberger
Susannah Hoffmann
  >  Beth Ann
Alex Hyde-White
  >  Chris Pappas
Vincent Irizarry
  >  Montione
Zeljko Ivanek
  >  Vince Valaitis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Echoes in the Darkness (1987)
    Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2023 u 22:10
Mini-seriju je preveo BaglyasPeter ✨
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2023 u 23:20
Hvala BaglyasPeter za prevod!Thumbs Up

Konačno se Aleksi ispunila  žeja , dodatno uz trud  oko engleskog prevoda ovog `filma`( dobro dramska televizijska mini-serija iz 1987. godine , po istoimenoj knjizi koja je objavljena 1984.)  pise 250 minuta , ali je ovo skracena verzija (dobro 4 sata i 10 minuta je puno trajanje, tamo gde ima da se pogleda nema prevoda ), i baš je teško pronaći, a i kupiti, našao sam neki VHS, DVD i to samo na dva mesta, ima na spanskom `za divno cudo`.  

Imao sam  snimljeno  ( da sa televizije, sto je Aleksa pricao da je gledao...)  na VHS-u koji sam poklonio, a gledao davno.

Naravno ovo ću  reprizirati, mada se sećam kraja, imam i knjigu, čitao sam je, supruga nije gledala.  Mislim da je dobro ostvarenje.  

Ažurirao AlexDeLarge - 04.Ožujak/Mar.2023 u 08:03
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2023 u 09:18
Film po istoimenoj knjizi pisca krimića Josepha Wambaugha iz 1984. godine. Knjiga detaljno opisuje jezivu priču o ubistvu profesorke engleskog jezika u srednjoj školi u Pennsylvaniji i njeno dvoje dece. Slučaj je privukao pažnju nacionalnih medija. I njen šef, direktor srednje škole Jay C. Smith, i njen ljubavnik i kolega William Bradfield su osuđeni, iako je Smithova presuda kasnije poništena, zbog nedoličnog ponašanja policije i tužioca u ovom slučaju. Film je bio nominovan za dve nagrade Emmy, a nesrećnu učiteljicu glumi Stockard Channing iz kultnog "Briljantina"!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 14:45

Eto svemocni Manitu je uslisio moje molitve. Uporan sam ja covekSmile, pratim film od 1975 pa sve do dan danas
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2023 u 23:31
Napisacu vise, ali stvarno mislim da vredi pogledati film, nema veze sto je po jednom dogadjaju, da mnogi ne vole u startu tako nesto,ali da se ne lazemo gledaju se slicni i filmovi i serije,  ali ima odlicne momente. Dok ne napisem vise, mislim da vredi pogledati. Od mene preporuka.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 15:21

Posto je nazalost sajt uloz.to otisao u vecna lovista i vise ne moze da se skida koga zanima film neka me kontaktira na p.m.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 15:22

Hvala IgaBivi i Alexu sto su jedini zasada dali komentar.Smile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 15:37
Ne misliš valjda da ću ja gledati, a kamoli komentirati "Zasnovan na istinitoj životnoj priči"?
Nema teoretske šanse.

Što se tiče dostupnosti, upiši naslov i godinu filma u yandex tražilicu umjesto u google, bing, itd.
Pri vrhu će ti biti razne verzije: ok, youtube, itd.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 16:24
 Ne moras.
Ja i prevodilac namerno nismo dali film na torrent trackere.
Nije film za svakogaSmile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 18:55
Pa mogu ga ja dati ako treba, nije problem.
Ali ne vidim razloga zašto bi itko to radio kad se nađe odmah.
Nebitno za koga je film.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 19:38
Nadje se ali za te verzije ne pase nas prevod
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 19:39
Joxer pomagaj
Jel trazilica vise ne radi znas na sta mislim
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 19:43
U njoj su mi se pogubili svi selektovani trackeri
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2024 u 20:09
Ne razumijem.
Koja tražilica ne radi? Yandex je na ru domeni, to je ruski konkurent guglu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 08:25
Pa rekoh da sam i čitao knjigu i gledao ekranizaciju. Voleo bih da je celovita verzija, sta da se radi. E sad ko voli `cudnjikave` slucajeve, i pod velom misterije odnos (e) , karaktere i nacine ponasanja ( ne bih sad pisao o njima ) i oko dece ( to bih izbacio iz opisa, `zanimljiv` je i nestanak cerke i njenog decka) istragu i sudjenje , ja bih mu preporucio da pogleda. Nista mi nije smetalo u datom ostvarenju.

Jeste Peter Coyote ovde odlican (nakon toga meni licno u odlicnom ostvarenju Bitter Moon (1992) ), mada ponasanje u prvom delu po mom misljenju malo prenaglaseno, a da bi se `oslikao` ... I drugi su mi na visini zadatka, npr. podseti me  Gary Cole na ostvarenje  Fatal Vision (1984) ( po  istoimenoj knjizi Joe McGinniss-a)

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Sijecanj/Jan.2024 u 08:30
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 12:20

Alex, Hvala na ovoj preporuci, cini mi se da sam to jako davno gledao ali se nicega ne secam.
Gledam ovo sa Madlenom preko reda.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.