Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - His Dark Materials (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

His Dark Materials (2019)

His Dark Materials

His Dark Materials (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Njegova mračna građa

Godina:

2019

Žanr:

drama, obiteljski, fantazija, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Kit Connor
  >  Pantalaimon (voice)
Dafne Keen
  >  Lyra Belacqua
Archie Barnes
  >  Pantalaimon (voice)
Amir Wilson
  >  Will Parry
Ruth Wilson
  >  Mrs Coulter
Andrew Scott
  >  Colonel John Parry
Ian Peck
  >  Cardinal Sturrock
Tyler Howitt
  >  Billy Costa
Zoé Arnao
  >  Serafina Clan Witch #1
Ruta Gedmintas
  >  Serafina Pekkala
Simone Kirby
  >  Mary Malone
Ariyon Bakare
  >  Carlo Boreal
Will Keen
  >  Father MacPhail
Lin-Manuel Miranda
  >  Lee Scoresby
Jade Anouka
  >  Ruta Skadi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: His Dark Materials (2019)
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2019 u 10:56
Prevod je najavio nebojsa66 ✨
Na vrh
ezkonax View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ezkonax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2019 u 15:47
Sjajne vijesti jedva čekam gledati His Dark Materials Nadam se da će ova serija biti bolja od filma
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2019 u 11:51
pa super će ovo biti..
Na vrh
Marin Tomislav View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marin Tomislav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2019 u 10:04
Nebojsa66 zahvaljujem
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2019 u 16:37
Originalno postovano od strane Marin Tomislav Marin Tomislav piše:

Nebojsa66 zahvaljujem

postovanje

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2019 u 00:40
Super serija !
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2020 u 14:03
Odlična fantazija. Preporuka za seriju.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2020 u 23:48
Sezonu 2 prevodi nebojsa66 ⚡
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2020 u 23:06
Pošto Neša ovo prevodi, obnovljeno za 3. sezonu LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2022 u 16:33
Ko prati seriju, i ko je citao knjige, treca sezona je najavljena za 5. decembar. 2022.

Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2022 u 22:44
Nije loša serija. Sviđaju mi se ovakva ostvarenja koja se rade po knjigama zato što se to "spakuje" u 2-3 sezone i to je to. Ne razvlače ga na bezbroj sezona u cilju mlaćenja para na uštrb kvaliteta.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 12:45
Razmisljali su i o 4 i 5 sezona , ali na svu srecu nisu to uradili . Tri sezone sasvim dovoljno.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 13:55
Pa ima tri knjige, prve dve sezone obradili prve dve knjige ,trecu sezou po trecoj da su dalje radili to ne bi bilo to posto serijal ima pocetak,sredinu i kraj,nema sta vise
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 14:31
Ma to je to, nema ni da se doda , ni da se oduzme nesto posebno, po mom misljenju  lepo upakovana serija kako i treba da bude.
Na vrh
vlada2346 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlada2346 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 16:02
3.sezona teško sranje i razočaranje. LGBTQ+ antireligijska i antiverska propaganda. Bogohulno prikazivanje andjela kao nešto loše, forsiranje demona kao nešto dobro...propaganda globalista i duboke države. Pokajao sam se što sam odgledao 3.sezonu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 16:28
Pa to forsiranje, pricam uopsteno, nije nista novo, u mnogim ostvarenjima, bilo i pre, samo negde vise, negde manje, eto i neki horori, kriminalisticki, misterije, pa okultno do praga bola, pa pobeda zl ...  pa poceli da inteziviraju svuda i da serviraju gde stignu. Upakovana sam mislio u odnosu na knjige, a da li mi se svidja, pa ja to vise i nemam snage da komentarisem, pridajem znacaj, skoro je u jednoj seriji postavljeno pitanje za prvo, odgovora nije bilo, a opet ovo drugo skoro jedan film upalim kad ono upravo taj drugi deo price i ugasio sam, ma dosta mi je. 

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Prosinac/Dec.2022 u 16:37
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2022 u 17:59
I ja isto volim kada je film prosto o neka eto gay paru (spremam baš gomilu Korejaca raznolikih ljubavnih tema) a ne da se forsira (ionako često veštački) kakva priča u koju se upadljivo na silu ugurava nečija seksualnost, straight, gay, the fuck I care, negde mi prija ljubav u npr krimiću, negde mi pa brate mili daj da gledam krimose i njihove muljavine bez kakve tu sad melodrame na silu, sve naravno na prvom mestu zavisi od toga da li je nešto napisano dobro ili loše, iskreno ili sa veštačkom agendom. Jasno nekada je i do raspoloženja, nije da je sve munjom u kamenu.

Ovo mi ne privlači pažnju trenutno ionako, nemam stav naravno. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2022 u 08:45
Pa sad ja se stvarno ne mogu setiti da li je toga bilo u knjigama ,mislim na LGBT ,ne secam se toga.A ovo je prica o dobru i zlu ,sad ko je tu sta to mi nije bitno ,ne favorizuje se ovde zlo kao nesto dobro samo su malo obrnute uloge a ni je ovo ni antiverska ni antireligijska ,vec anticrkvena propaganda protiv koje realno nemam nista protiv . Lepo je to rekao Matt Johnson iz The The benda, pesma Armageddon Days

But God didn't build himself that throne
God doesn't live in Israel or Rome
God doesn't belong to the yankee dollar
God doesn't plant the bombs for Hezbollah

God doesn't even go to church
And God won't send us down to Allah to burn
God will remind us what we already know
That the human race is about to reap what it's sown

But GodBut God didn't build himself that throne

That the human race is about to reap what it's sown didBut God didn't build himself that throne

That the human race is about to reap what it's sownn't build himself that throne

And GoBut God didn't build himself that throne

That the human race is about to reap what it's sownd won't send us down to Allah to burn
That the human race is about to reap what it's sown

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2022 u 08:46
Greska je ovaj dole veliki tekst. Izvinjavam se
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2022 u 11:54
Jedna od retkih adaptacija koja je ostala poprilično `verna` knjigama.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.