Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Wanna Dance with Somebody (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I Wanna Dance with Somebody (2022)

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

I wanna dance with somebody: Film o Whitney Houston

Godina:

2022

Žanr:

biografski, drama, glazba

Trajanje:

144 min

Režija:

Kasi Lemmons

Scenarij:

Anthony McCarten

Glavne uloge:

Stanley Tucci
  >  Clive Davis
Clarke Peters
  >  John Houston
Tamara Tunie
  >  Cissy Houston
Luke Crory
  >  Superfan
Jennifer Ellis
  >  Lisa Hintelmann
Alana Monteiro
  >  Girl
Dave Heard
  >  Rickey Minor
Alexa Renée
  >  Defiant Woman
Bailee Lopes
  >  Bobbi Kristina (8-11 years old)
JaQuan Malik Jones
  >  Michael Houston
Heidi Garza
  >  Defiant woman
Evonne Archer
  >  Concert Keyboardist
Mary Ann Schaub
  >  VIP Studio Guest
Tanner Beard
  >  Günther
Coffey
  >  James
Greg Roman
  >  Arista Exec #2
Marilyn Swick
  >  Dinner Date Couple
Naheem Garcia
  >  New Hope Pastor
Nafessa Williams
  >  Robyn Crawford
Devon Coull
  >  Policeman (ATL)
Bria Danielle Singleton
  >  Bobbi Kristina
Ashton Sanders
  >  Bobby Brown
Kris Sidberry
  >  Pat Houston
Lance A. Williams
  >  Gerry Griffith
Naomi Ackie
  >  Whitney Houston
Daniel Washington
  >  Gary Houston
Andrea Eversley
  >  Barbara
Jeffrey L. Brown
  >  Pastor

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I Wanna Dance with Somebody (2022)
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2022 u 12:30
Džaba si krečio, iako ga neću gledati, ne treba nikoga iznenaditi kad Ackie dobije oskara.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 22:52
Pogledao sam onaj dokumentarac o Vitnji, i to mi je bilo dosta. Imala dara, ali vi više je volela dar za šmrkanjem.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2023 u 20:59
Prevod je uradila lili0107 ✨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2023 u 23:10
Treba biti stvarno intelektualono i psihicki mentol da pored onakve lepote i glasa skonca onako mizerno i bedno svoj zivot. Na stranu sto je imala muza siledziju i sto nije umela da vaspitava svoju cerku.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2023 u 22:13
Zafrknula je droza....
Na vrh
Debilius View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Debilius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2023 u 22:42
Hvala lili0107 za prijevod. Očekivah bolji film, ali nije ni toliko loš koliko su ga neki popljuvali.

Whitney definitivno zaslužuje film o njoj iako su ovaj malo promašili.

Provukli su njen odnos s "prijateljicom" kroz film, vjerojatno da privuku više LBGT publike. Loša taktika.

Ne sviđa mi se ni izbor glavne glumice koliko god nekom bila draga.

Ali ok, koliko toliko solidan film o pjevačici koja će ostati zapamćena kao posebna.

O njenom životu mogu samo reći, toliko slave je zdravo samo za narcisoide i psihopate. Šteta odlične pjevačice.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:03
Imala dva - tri hita, bacila je sve niz rijeku i otišla u svijet zaborava, dok joj je bijeli prah prekrivao tragove, i za njom ode i ćerka, jbg....
Još jedna žrtva slave.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:19
Nisi upucen Mizi aka Balavurdija bas najbolje, tipa oko dva tri hita ,karijere, vokala i zaborava posebno . Ne mari, naravno , ko ce sve ispratiti. Eto mozes da pogledas `Telohranitelja` kao vec nisi, npr, nevezano za temu.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Travanj/Apr.2023 u 01:33
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 01:58
Više preferiram Tinu T., i gledao sam je u Pobešnjelom Maksiju.
Znam pjesmu iz Bodiguarda, i ovu vjeselu gde želi da igra sa sambadijem, i njeznam više ni jednu pjesmu. Verovatno imam propuste u lajfu i nijesam mogao ispratiti baš svjačiju karijeru, i ne žalim za iščezlim aportunitima.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 20:32
Uz koju mjuzu mizi lomi čaše i boji krvlju zidove? 

Jali si ti kakav profesordoktor inžinjer, di se čaše lome, kakva krv, kakav moleraj, ili što bi rekao Urke, "kakva burma, kakvih sto hiljada maraka"? LOL
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 21:55

Nije imala dva tri hita nego gomilu hitova. Robert De Niro je bio u nju zaljubljen nije ga htelaSmile
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2023 u 23:16
Kada vidim lik pokojne pevačice sa bezbroj hitova (wtf?), sjetim se one šansone od Dragana Stojnića koja se zove "Bila je tako lijepa"...
Kada pogledam osvrt na njen lajf, nije mi dobro.
Prodala dušu zarad popularnosti i novca, potonula kao Tajtanik od Kronenberga i njestala kao i Elvis, Hendriks, Ejmi, Kurt, Morison, Čavke, i Žika Obretković....

Volim Sevdah Baby, Romanu, Tonija C., Ljubičice, Darka Džambazova, URGH, Slipknot, Tom Džonsa, Abbu, Klinički Mrtav, Pankrti, K2, Boye, Eurythmics, Polaris, Ništa ali logopedi, Beck, Coldplay, i Šabanotija...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 16:31

537
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 20:52
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Imala dva - tri hita, bacila je sve niz rijeku i otišla u svijet zaborava, dok joj je bijeli prah prekrivao tragove, i za njom ode i ćerka, jbg....
Još jedna žrtva slave.

Više preferiram Tinu T., i gledao sam je u Pobešnjelom Maksiju.
Znam pjesmu iz Bodiguarda, i ovu vjeselu gde želi da igra sa sambadijem, i njeznam više ni jednu pjesmu. Verovatno imam propuste u lajfu i nijesam mogao ispratiti baš svjačiju karijeru, i ne žalim za iščezlim aportunitima.

Nije baš da sam svojevremeno nešto slušao dotičnu umetnicu, ali ovo što izjavljuješ je teško preterivanje koje naravno proističe iz nedostatka informacija (u narodu poznatog i kao "neznanje" Tongue). Ali dobro, to ide na konto tvoje mladosti i neiskustva. Wink

Da nesreća bude veća, znaš je po dve njene, verovatno, najsmaračkije pesme, koje izazivaju vrlo nelagodan osećaj ljige u ušima. Dead

Sa druge strane, u okviru tog žanra, imala je i više nego dobre pesme poput: Saving All My Love for You, How Will I know, Greatest Love of All (obrada Džordža Bensona, bolja od originala), I Have Nothing, Didn't We Almost Have It All, I'm Your Baby Tonight, Where Do Broken Hearts Go, I'm Every Woman...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2023 u 21:37
Priznajem, nisam slušao njen širi opus, samo sam naveo dve pjesme za koje znam i za koje većina zna, znači u globalu kad čuju te dvije pjesme znaju tko ih pjeva.
Inače, ne slušam tu vrstu muzike.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2023 u 22:07
Baš probao večeras da ponovim The Bodyguard, ne ide mi i tako mi je to. 
Voleo sam tih godina više In the Line of Fire sa Eastwoodom, čak i Guarding Tess sa Cage-om (mada manje), trebalo je i da Costner/Houston tandem ostavim tamo gde im je i mesto. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 01:14
Film je trebao da se zove "I wanna dance with some drugs".
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 09:28
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 10:25

Nije za svakog javni nastup, neko se drogira neko pije, nekog ubija trema. 
Ja imam jednostvan recept kao profesor muzike. Posto pratim kao klavirski saradnik djake kad neko nikako ne moze da prevazidje tremu ja mu kazem.
Postoji jednostavno resenje, nemoj da se bavis ovim poslom i stvar je resenaSmile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2023 u 10:52
Taj deo, trema dakle, se verujem prevaziđe, pretpostavljam da je neuporedivo veći problem oporavak tela, uopšte organizma, od izrazito teških stalnih kombinacija proba, turneja, vrlo malo sna, bolova svega, od kostiju preko mišića i ko zna kakvih sve usputnih povreda. Hajde ok je puniti vene kakvim vitaminskim rastvorima, potom i uz neizbežne steroide, sve u cilju da se telo koliko je moguće brže oporavi da bi se nastavilo tim ludačkim tempom, kakvom su zvezde izložene. Ne mogu ni u teoriji pojmiti koliko je iscrpljujuće bilo recimo Elvisu na tim famoznim Vegas koncertima tokom gotovo čitave godine, ne bilo čudo da mu je čitav organizam poremetio, od manjka sna/oporavka, preko apetita, organa, varenja, svega.
Hemija je samo odmogla, no pretpostavljam da je pitanje koliko bi uopšte bio u stanju da ispuni ugovore, koncerte, da nije bilo nje, kako god okrenuo, izgubio bi. 

Ponajmanje ih pravdam, ima ih i koji su dočekali pristojnu starost, tek želim reći da je toliko ljudi prerano otišlo unutar tog sveta slave i neljudskog tempa života i rada, da mi je teško poverovati da su svi oni kakvi autodestruktivni slabići, lako je rugati im se i omalovažavati ih ali nešto prosto mora biti upravo i u tome što nismo evoluirali da bi izdržali koještarije koje su njima gotovo nametnute. Telo (neka i duh, svakako um) se prosto moraju oporavljati od napora. Te onda verovatno i dolazi do tog začaranog kruga koji vodi samo u preranu smrt. Premor, hemija, potreba sve jačih doza, kombinacija, koktela...cirkus.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.