| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In Her Place (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: In Her Place (2014)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 13:23 |
|
Melanholična, nelagodna priča o ženi koja iz Seula, posle višegodišnjih pokušaja da održi trudnoću i poslednjeg pobačaja
dolazi u izolovani zaseok, gde će daleko od svog okruženja sačekati da trudna tinejdžerka rodi bebu koju bi ova potom
zadržala kao svoje, sve to i pod budnim okom majke tinejdžerke.
Uprkos tome što mi sporost u pripovedanju ove priče nije odveć pomagala, teme su mi bile interesantne, sjajna je i gluma,
pre svega najmlađe glumice, trudnice, dok me je i finale filma ostavilo u razmišljanju, što film meni svakako čini efektnim.
Živeti i pod istim krovom, neka i u svedenoj, izolovanoj sredini, sa fokusom, trebalo bi makar, na majčinskim instiktima
kod sve tri generacije naših junakinja, i dalje ne biva išta manje otuđujuće, sa manjkom elementarnog međusobnog razumevanja,
što sve vodi možda i neizbežno u tragediju. Žena iz bogate, urbane sredine, žena iz ruralne, siromašne zabiti, devojka koja
u sebi nosi dete, lepotu i čaroliju života, ne čuju i ne vide, ne stvarno, jedni druge, ponajmanje ono najupadljivije u mladoj
trudnici, svako pa sa svojim iluzijama. Kraj je proganjajući, ostavio me je poraženog mislima i zaključcima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |