| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sorido Eopsi (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sorido Eopsi (2020)Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2020 u 01:09 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2021 u 20:52 |
|
Zanimljiv film. Preporuka
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2022 u 10:36 |
|
Ako bih krenuo da nabrajam mane ovog filma, ma koliko prisutne one bile, rizikovao bih da se stvori neprecizan utisak o mojem doživljaju dotičnog. Autorka je, što se dugometražnih filmova tiče, debitant, u režiji kao i scenariju, što se da osetiti sa neispeglanošću priče, baratanjem temom i samim ciljem, tu i tamo. Međutim, likovi, glumci, pogotovo kamera rade meni toliko dobar posao da sam uglavnom uživao sa Voice of Silence. Sadrži retko dobri balans onoga što volim, "off" likova i ljudskosti. Dok mi je i sama postavka priče bila interesantna.
Dakle dva prostodušna provincijalca, koji se bave čišćenjem scena zločina za krimose, uklanjajući tragove i leševe, igrom blesavog slučaja bivaju uvučeni u kidnapovanje jedanaestogodišnjakinje, za koju se najednom moraju brinuti a sa kojom, pa, najkraće, ne znaju uopšte šta će, što je uvod u apsudnost, komiku i dramu ove priče. Luta se tu i u ritmu i akcentu, zagazi se ponegde u naivnost, nespretno se i zaokružuje (ako i to) film, ali je, kažem, imao nešto što mnogo veštijii filmovi nemaju, lepotu likova, glume, kadrova, pa još na jednom mestu, što je vredno mojeg poštovanja, dok i vreme druženja sa ovim filmom nisam osetio, tako da je, što takođe nije danas odveć lako, znao i šta će sa mojom pažnjom. Svakako ću gledati buduće filmove ove rediteljke.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |