Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LA kritičari su izabrali (12.12.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LA kritičari su izabrali (12.12.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LA kritičari su izabrali (12.12.2022.)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:08
Vrlo interesantan izbor, posebno za glazbu iz RRR kojeg sam prije 500 godina stavio u potražnju titlova. Još će ispasti da jedino LA kritičari ne traže samo dosadne drametine.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:20
Nadam se da će i Oskara dobiti Michelle Yeoh, ne zato što je to samo po sebi silno pa bitno, relevatno na bilo koji način, osim što će je dodatno staviti na tron koji zaslužuje. Pride je i film zabavan, da se podseti malo i na to da je film zabava, na tim većim kao dodelama nagrada and such. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:38
Mada, opet, to bi moglo i značiti da će igrati u kakvom novom Marvel, Star Wars ili Transformers filmu, tako da svejedno mora biti oprezna kada je tako tapšaju po ramenu nagradama LOLLOLLOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:40
Mislim da nju za to nije puno briga.
Odnosno njena bi prva reakcija bila:

A onda bi njena izjava na primanju kipića bila:

Evo jedna, klasična nepoznata na našim prostorima "oskarovska" reklama iz pradavnih vremena:

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:48
Zaboravio sam, pa da ne editiram.
Postojeći titlovi na sajtu ne odgovaraju za Police Story 3 remaster (ona sa Jackie Chanom).
Problem je što remaster ima nekoliko verzija (full, theatrical, export, ovo ono) pa ne znam koji gdje ide. Kad uhvatim vremena pozabavit ću se resyncom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:48
Video sam tu reklamu u nekom dokumentarcu o filmskim osamdesetim HK godinama valjda. 
Dugo je ona sa nama, true. 

Mislim da nije ikome baš svejedno, ne nužno u smislu da cene čitav taj cirkus, zna svako sa pola grama mozga koliko je sve lažno i koliko ljudi slojeva maski nose, naročito onda kada ti se smeškaju u tom svetu, ali kao umetnik, šljaker, kako god to ko doživljavao, nije baš ni naopako kada tvoj rad neko proceni vrednim, pa koliko god fake to eventualno i bilo, opet je signal da nešto ipak radiš dobro. A glumci jesu često egzibicionisti, traže potrvrdu, centar pažnje, hvalospeve, hajde možda Michelle i ne baš, ima dovoljno godina da joj je odavno potpuno nepotrebno da se ikome ikako dokazuje, tek ne verujem da ne bi tu bilo i nešto radosti, kakva sve bagra dobija nagrade i svo svetlo reflektora, zašto ne bi i neko ko stvarno vredi. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 13:01
Nemoj baš tako grubo, činjenica je da Oscari ljube ponajviše drame i to one u skladu s trenutnom politikom holivuda.

Istina je da se ona uklapa u taj neki sada njihov raznorasni đir.
Međutim realnije je za očekivati oscara Naomi Ackie za biografiju Whitney Houston.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 13:04
Pa i ja bih da sam, daleko bilo, član američke filmske akademije, uvek davao prednost društveno angažovanim filmovima, jedino što mi se okreće utroba od toga što se suviše često zaboravlja to da su filmovi i zabava, mašta, magija, što je jedna od većih i bome lepših strana čitave priče. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 14:34
Ne znam kako misliš biti u njihovoj koži.
Meni je neshvatljiv mentalni sklop koji najboljim filmom proglasi Hurt Locker.

Kako god, oscari su odvano prestali biti razlog za naknadno gledanje nekog filma kojega smo propustili.
Jedina kategorija koja se još uvijek drži su nominacije za film van engleskog govornog područja.
Od njih 5, barem 3 vrijede gledanja, često i svih 5.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 14:48
Ne mislim, zašto bih, volem biti isključivo u svojoj koži, svoj život i karakter ne bih ikada menjao i sa kime Approve Voleo bih da živim tamo, no verovatnije je da je (Ameriku) neću videti ikada. Ne bih naravno voleo da zbilja budem član ičije akademije, sve i da je to moguće LOL meni su prva asocijacija na nekakve akademije memorandumi i šizofrenija LOL a onamo pa lobiranje, novac, lažni polusvet i još lažnije vrednosti, daleko im lepa kuća. No vi'š, raja pak, to da mogu u radijusu od par kilometara biti okružen ljudima iz čitavog sveta, sa mukama i svojim pa načinima borbi kroz svakodnevnicu, je nešto što bi mi prijalo. 

Voleo sam kao dete dodele Oskara, uprkos tome što su to (meni) filmski užasne osamdesete, no bio sam sa dragim ljudima prikovan uz ekran, verovao u magiju i šarenilo hollywooda.  
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:00
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Voleo bih da živim tamo
Ti baš želiš pošto poto biti beskućnik. Tongue

Pričao sam maločas s jednim prevoditeljem pa smo se dotakli indijaca koje nitko neće...
Imaš li volje gledati RRR? Ako imaš, pozabavit ću se njime za vikend. Ako nemaš, a jebga.

Ažurirao JoxerTM - 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:05
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:05
Nema doma za lutajući duh ionako. Šta ima veze. LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:08
Ima ima. A možda se tako nađe i para, kad prošetaš danas gledaj pažljivo prolaznike, Do Kwon je navodno zbrisao tu negdje pa ga izmuzi. Evil Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:11
Nah, sada još i da muzem ljude, beži tamo. 
Šta da mu otmem uostalom, kriptovalutu? 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:19
Drž' se dalje od tih bitkonj prevara.
Ne plaća on tu s tim.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 18:09
RRR je dobar, eto Maanaadu cekam prevod pa kda bude necu na engleskom, Everything,.... takodje dobar, TAR onako uneo sam licne razloge pa ne mogu da procenim, pa ne mogu ni da komentarisem,  EO cekam on me najvise sad  interesuje, i one ceske, poljske satire, zaboravih vec i naslove, bili su neki titlovi tada ne znam sta da mislim o njima, sacekacu jos malo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.