Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=102379 Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 07:34 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: LA kritičari su izabrali (12.12.2022.)Objavio: JoxerTM
Tema: LA kritičari su izabrali (12.12.2022.)
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:08
Vrlo interesantan izbor, posebno za glazbu iz RRR kojeg sam prije 500 godina stavio u potražnju titlova. Još će ispasti da jedino LA kritičari ne traže samo dosadne drametine.
Odgovori: Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:20
Nadam se da će i Oskara dobiti Michelle Yeoh, ne zato što je to samo po sebi silno pa bitno, relevatno na bilo koji način, osim što će je dodatno staviti na tron koji zaslužuje. Pride je i film zabavan, da se podseti malo i na to da je film zabava, na tim većim kao dodelama nagrada and such.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:38
Mada, opet, to bi moglo i značiti da će igrati u kakvom novom Marvel, Star Wars ili Transformers filmu, tako da svejedno mora biti oprezna kada je tako tapšaju po ramenu nagradama
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:40
Mislim da nju za to nije puno briga.
Odnosno njena bi prva reakcija bila:
A onda bi njena izjava na primanju kipića bila:
Evo jedna, klasična nepoznata na našim prostorima "oskarovska" reklama iz pradavnih vremena:
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:48
Zaboravio sam, pa da ne editiram.
Postojeći titlovi na sajtu ne odgovaraju za Police Story 3 remaster (ona sa Jackie Chanom).
Problem
je što remaster ima nekoliko verzija (full, theatrical, export, ovo
ono) pa ne znam koji gdje ide. Kad uhvatim vremena pozabavit ću se
resyncom.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 12:48
Video sam tu reklamu u nekom dokumentarcu o filmskim osamdesetim HK godinama valjda.
Dugo je ona sa nama, true.
Mislim da nije ikome baš svejedno, ne nužno u smislu da cene čitav taj cirkus, zna svako sa pola grama mozga koliko je sve lažno i koliko ljudi slojeva maski nose, naročito onda kada ti se smeškaju u tom svetu, ali kao umetnik, šljaker, kako god to ko doživljavao, nije baš ni naopako kada tvoj rad neko proceni vrednim, pa koliko god fake to eventualno i bilo, opet je signal da nešto ipak radiš dobro. A glumci jesu često egzibicionisti, traže potrvrdu, centar pažnje, hvalospeve, hajde možda Michelle i ne baš, ima dovoljno godina da joj je odavno potpuno nepotrebno da se ikome ikako dokazuje, tek ne verujem da ne bi tu bilo i nešto radosti, kakva sve bagra dobija nagrade i svo svetlo reflektora, zašto ne bi i neko ko stvarno vredi.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 13:01
Nemoj baš tako grubo, činjenica je da Oscari ljube ponajviše drame i to one u skladu s trenutnom politikom holivuda.
Istina je da se ona uklapa u taj neki sada njihov raznorasni đir.
Međutim realnije je za očekivati oscara Naomi Ackie za biografiju Whitney Houston.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 13:04
Pa i ja bih da sam, daleko bilo, član američke filmske akademije, uvek davao prednost društveno angažovanim filmovima, jedino što mi se okreće utroba od toga što se suviše često zaboravlja to da su filmovi i zabava, mašta, magija, što je jedna od većih i bome lepših strana čitave priče.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 14:34
Ne znam kako misliš biti u njihovoj koži.
Meni je neshvatljiv mentalni sklop koji najboljim filmom proglasi Hurt Locker.
Kako god, oscari su odvano prestali biti razlog za naknadno gledanje nekog filma kojega smo propustili.
Jedina kategorija koja se još uvijek drži su nominacije za film van engleskog govornog područja.
Od njih 5, barem 3 vrijede gledanja, često i svih 5.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 14:48
Ne mislim, zašto bih, volem biti isključivo u svojoj koži, svoj život i karakter ne bih ikada menjao i sa kime Voleo bih da živim tamo, no verovatnije je da je (Ameriku) neću videti ikada. Ne bih naravno voleo da zbilja budem član ičije akademije, sve i da je to moguće meni su prva asocijacija na nekakve akademije memorandumi i šizofrenija a onamo pa lobiranje, novac, lažni polusvet i još lažnije vrednosti, daleko im lepa kuća. No vi'š, raja pak, to da mogu u radijusu od par kilometara biti okružen ljudima iz čitavog sveta, sa mukama i svojim pa načinima borbi kroz svakodnevnicu, je nešto što bi mi prijalo.
Voleo sam kao dete dodele Oskara, uprkos tome što su to (meni) filmski užasne osamdesete, no bio sam sa dragim ljudima prikovan uz ekran, verovao u magiju i šarenilo hollywooda.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:00
puppet_master piše:
Voleo bih da živim tamo
Ti baš želiš pošto poto biti beskućnik.
Pričao sam maločas s jednim prevoditeljem pa smo se dotakli indijaca koje nitko neće...
Imaš li volje gledati RRR? Ako imaš, pozabavit ću se njime za vikend. Ako nemaš, a jebga.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:05
Nema doma za lutajući duh ionako. Šta ima veze.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:08
Ima ima. A možda se tako nađe i para, kad prošetaš danas gledaj pažljivo prolaznike, Do Kwon je navodno zbrisao tu negdje pa ga izmuzi.
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:11
Nah, sada još i da muzem ljude, beži tamo.
Šta da mu otmem uostalom, kriptovalutu?
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 15:19
Drž' se dalje od tih bitkonj prevara.
Ne plaća on tu s tim.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 12.Prosinac/Dec.2022 u 18:09
RRR je dobar, eto Maanaadu cekam prevod pa kda bude necu na engleskom, Everything,.... takodje dobar, TAR onako uneo sam licne razloge pa ne mogu da procenim, pa ne mogu ni da komentarisem, EO cekam on me najvise sad interesuje, i one ceske, poljske satire, zaboravih vec i naslove, bili su neki titlovi tada ne znam sta da mislim o njima, sacekacu jos malo.