Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yeon-ga-si aka Deranged (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yeon-ga-si aka Deranged (2012)

Yeon-ga-si

Yeon-ga-si (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Jeong-woo Park

Scenarij:

Jeong-woo Park

Glavne uloge:

Kim Myung-min
  >  Jae-hyeok (as Kim Myeong-min)
Dong-wan Kim
  >  Jae-pil
Moon Jeong-Hee
  >  Gyeong-sun
Lee Hanee
  >  Yun-joo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yeon-ga-si aka Deranged (2012)
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2012 u 21:51
Deranged (2012) 
Yeon-ga-si (originalni naslov)

Žanr: Horor, Triler, Drama
Trajanje: 109 min
Država: J. Koreja
Jezik: Korejski

Režija i scenario: Jeong-woo Park

Uloge:

Moon Jeong-hee
Dong-wan Kim ... Jae-pil
Ha-nui Lee
Kim Myeong-min ... Jae-hyuk

Neposredno pred zoru, iz reke Han izranjaju leševi, sama kost i koža.
Otkriveno je da je uzrok smrti parazit mutant, neka vrsta crva, koji domaćina pretvara u zombija i na kraju ga sili da skoči u vodu i u smrt.
Jae-hyuk prodavac farmaceutske kompanije, suočen je sa užasom: cela porodica mu je zaražena smrtonosnim parazitom.
Dok on traži lek za porodicu, sa bratom istražuje poreklo parazita koji postaje nacionalna epidemija.
Vlada poduzima mere, gradi kampove za pacijente, i u pokušaju da nađe lek za groznu bolest doživljava neuspeh za neuspehom.

Prevod najavio Gaca62
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 04:55

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 09:25
Zamolio bih sve one koji traže da im podelim titl na dva dela, ili da nađu programčić koji za par minuta spoji dva dela filma u jedan (kao na primer FAST AVI JOINER) ili da na našem sajtu pročitaju uputstvo za Subtitle Workshop i podele sami titl. Nemam vremena za to. 
Najlakše je dobiti sve na tacni i samo sesti i gledati film. facepalm

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 10:33
Ili da skinu verziju filma iz jednog dela.
Što se samog filma tiče, moram priznati da sam očekivao više. Ovako, čini mi se kao da sam gledao promotivni spot za Samsung mobile.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2020 u 00:06
Izvenredna ideja za film. Prva slika farmaceutksih mahinacija. Originalna prica. Vredno svake preporuke. Ocena 7/10
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 02:04
Sve vreme je bilo napeto, ali mi se čini da je nekako sve urađeno nabrzaka, pogotovo na kraju. Kako god, zanimljiva ideja i ne žalim što sam ga pogledao.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 12:10

Steta sto je ovaj vredan i gledanja vredan film, tako malo ljudi ovde gledalo. Prosao je apsolutno ''Ispod radara'' kako kaze nas uvazeni clan Stole Haringa.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2022 u 17:43
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Sve vreme je bilo napeto, ali mi se čini da je nekako sve urađeno nabrzaka, pogotovo na kraju. Kako god, zanimljiva ideja i ne žalim što sam ga pogledao.

Tako nekako i kod mene, mada mi je napetost bila najčešće upitna ali je povremeno bilo meni efektnih scena, dok i ritma nije falilo, no nisam se mogao vezati za likove, baš ta zbrzanost koju pominje Eden, delom i neuverljivost u toj snalažljivosti likova u sred svog tog haosa i panike. Znamo, sada, koliko su zdravstvene organizacije nespremne i da ikakvih brzih rešenja nema, ovde to deluje prilično hollywoodski, što je šteta jer znaju Korejanci napraviti dragulj i od ideja koje nisu sveže. Eto npr Train to Busan, šta je više iscpljeno od zombi apokalipse, no sa sjajnim likovima, emocionalnim nabojem, eto napolitankice od filma, Ovo sa tim famoznim parazitima, te haosom u društvu, nespremnošću medicine i vlasti, zakulisne radnje, big farma, vazda novac kao motiv, scene ljudske patnje i stradanja...nije to ni malo loše u ideji, tek je egzekucija, eto, u mojem doživljaju makar, tu i tamo zatajila. Svakako nije loš film, tek je mogao biti bolji. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2022 u 23:58
Pa sustinski i ja imam isti utisak o datom filmu kao i ostali, bar tada kada sam gledao, ne znam da li bi mi trenutno prijao, kao sto nisam hteo da gledam onaj sa avionom koji se vecini svidja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.