Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Počinje Willow serija (31.10.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Počinje Willow serija (31.10.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Počinje Willow serija (31.10.2022.)
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 09:07
Willow je bio pregrozan iako sam bio premlad ćutio sam da je.
Ali u svom tom bezvezluku podvalio je bio neki svoj ludi i neodoljivi šarm.
Neću im ovo novo muženje para nekakvom serijom umjesto filmskim nastavkom gledati.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:21
Bome, ja sam vol'o Willow, voleo i Ladyhawke, te Sword and the sorcerer (taj gledao bukvalno makar pet puta u bioskopu), pa i Beastmaster-a, meni nije bilo (h)rđavo odrastanje uz filmske epove, fantasy. Ništa kao Konan ali sam ih ipak sve odreda voleo.  Ne sviđa mi se kuda ide sve to u formatu za televiziju, sigurno će biti finih izuzetaka, nemam vere u to da će jedan od njih biti baš Willow. Ovaj.

Ažurirao puppet_master - 31.Listopad/Oct.2022 u 14:18
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:32
Ma daj čoeče opet ti naširoko, a povezuje ih samo fantasy žanr.
Ladyhawke je idejno šekspirijanski bombon o nemogućoj ljubavi, to su bila ona stara vremena kad je holivud davao prostora i rizicima. Ne dao bog da i njega idu kvariti nekakvom schrott serijom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:38
Pa o tome (fantasy žanru, odrastanju uz sve to osamdesetih) valjda i pišem, ne o ma kakvim drugim paralelama između njih, ta i napisah to upravo.  U to vreme, čak i kada su kopirali jedni druge, opet nije bilo prevelike sličnosti. Želeli naravno da namaknu novce zbog popularnosti jednog, pa se smiluju i daju zeleno svetlo upravo zbog žanrovskog pravca, ne nužno sličnosti previše toga drugog, zato smo ih i imali svako malo. Međusobno, sve gore navedeno, i podosta toga što mi je mrsko bilo navoditi, su sve to različiti filmovi, jok kopije kopija blabla. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:40
Btw, nisam voleo Labyrinth i Legend, dva L, jeste da ih nisam gledao od svoje recimo desete godine, pa nemam više blagog pojma šta mi je konkretno smetalo tada tek znam da je bilo izuzetaka, nisam baš sve to kupovao tada, kao majušni Puppet. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:07
Odlicno podsecanje na Ladyhawke , samo sam jednom gledao, vidim ima ..80p. H264 ali pamtim sustinu, mozda ponovim nekad, Ostalo nista nisam gledao,Willow ne pamtim uopste tj. nemam pojma o cemu se radi , da li se neko seca utisaka za Чаура, to nesto kao kroz maglu, videh ga negde za neki film pa su stavili godinu pa je bilo nabrajanje, ma dajte Americkog nindju, Majkla i udriWink. Da ladno to je sve 1985. godina, a `84 se vuce Smile

Ažurirao AlexDeLarge - 31.Listopad/Oct.2022 u 14:13
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:12
Meni tada sjajan, Cocoon tj, taj trejler su vrteli osamdesetih k'o nenormalni na možda i oba kanala LOL (scena u bazenu), prosto se morao gledati. Pamtim toplinu u toj priči o prvom kontaktu, eto mahom atipičnijem tada, bez pompe, razaranja, invazija i sličnih gluposti. I nastavak mi je bio ok, voleo sam Guttenberga pride, zbog akademija. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:26
Volim s vremena na vreme da pogledam po neku policijsku akademiju , ne znam ali me to opusti, da ne idem u temu filmovi kojima ne ... imas bolje pamcenje i komedija sad se setih, kako se zove onaj film, ma bio je sto puta ali mi sad `stade mozak`, kad lik zeli da se priblizi devojci pa se ono maskira u zensko, dal se Stefani onda zove, pa vodi dvostruki zivot, ono stalno se presvlaci, namesta,  (secam se scene sa tenisa), provale  ga u valjda konacno u wc-u.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:27
Chad Lowe je bio tamo, zaboravih naslov. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:28
Nobody's Perfect (1990) nasao, hvala!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:35
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Btw, nisam voleo Labyrinth i Legend

Ja jesam!
Pa naravno da ti nisi jer mrziš whodunnite... Tongue

Labyrinth je ljubavno pismo Esherovim fanovima, ne baš... najromantičnije da se ne izrazim drugačije, ali meni je baš pogodio posred srca.
A tek Legend? Nikad nisam volio ljige, a to je Legend dobrih pola filma ako ne i više. A onda se pojavi on, već znaš tko, kao da je izašao iz tvojih noćnih mora, precrtan. Onda mi je taj nekakav tvist bio savršen, danas možda ne bi ipak sam u međuvremenu premlatio bezbtoj takvih po videoigrama.

Meni tada sjajan, Cocoon 

Širiš sad i na scifi... Ufff...
Daj tamo nađi teme tih filmova, pa u njima.
Definitivna mastwočuša. I danas.

A sve se svodi na to da je holivud zadnjih 20 godina samo sjena onoga negdašnjeg.
Mene bi bilo sram tako potonuti u dekadenciju.

Ažurirao JoxerTM - 31.Listopad/Oct.2022 u 14:40
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:39
Diablo LOL

Zbilja se ne sećam zašto ih nisam voleo, ni otprilike, Labyrinth sam još i čekao dugo (u tim detinjim pojmovima dužine vremena, možda dva meseca LOLLOL) jer ga je Bravo najavljivao, ja sekao sličice stvorenja i Bowieja i lepio ih u svesku, kakav sam horor ili bogtepita šta već imao u glavi, Muppet show, stvarno nemam blagog pojma, no nešto me je očito razočaralo. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:43
Voleo Krull, though Approve to je bilo nešto ranije, znam da sam ga gledao na švapskom, dok se nije izlizala traka, ili sam ga pre će biti presnimio sa nečim sa tv-a, kakvim verovatno Carpenterom u svom sjaju sa originalnim tonom i prevodom!!! 

Krull (1983) - IMDb

Mlađani Neeson, pre nego što će ostariti i postati akciona zvezda. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:43
Da budem precizniji: Diablo, Baal i Mephisto.
Iako je meni najdraže bilo razvaliti Butchera ako bi se pojavio. Embarrassed

Je, Henson je radio bebe u Labyrinthu.
Ali isto tako i u Farscapeu. Nemoj mi reći da si Farscape preskočio!
I sad da kažem pljuni me slobodno. Stari titlovi nisu fino naštimani na blurej verziju serije, obećao sam to odraditi, pa nikad uhvatiti vremena. Cry
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Nobody's Perfect (1990) nasao, hvala!

Dead
Ostavi taj nekome drugome LOL

Voleo Krull, though Approve

Postoji netko tko nije? Ouch
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:49
Eh sada kad se prisecate da ubacin i ja Wargames i Flight of navigator
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:51
.I naravno Rob Reiner i The princess bride
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:54
Nisam gledao Farscape, bez stava naravno, tek stvarno nisam voleo sci-fi televizijskog formata tako da sam propustio toliko toga namerno iako ni u jednom jedinom slučaju lično, tj sa isključivo tom predrasudom prema televizijskim serijama tada generalno, bez i ideje o ma čemu glede radnje, teme, kvaliteta.

Sa desetak godina sam već čitao Klarka, Asimova, Pol-a, Brina, i onda mi je pojam naučne fantastike značio nešto sasvim pedeseto u odnosu na drugare u školi npr. Meni je bilo daleko sve ono sa svemirskim brodom, komandnim mostom, hrabroj posadi koja leti iz avanture u avanturu. Bilo mi je čudno zašto vole Star Wars (mada sam voleo Imperiju, Star Wars, prvi, tj četvrti kako već, sam gledao tek sa 14 godina), meni to nije imalo dodira sa fantastikom, pre avantura u svemiru. Mada, eto, voleo sam npr Galaktiku sa 4, 5 godina, pamtim samo kantolike Cejlonce ili kako već, oni su mi bili fascinantni, no tada sam bio maltene beba, još daleko i od polaska u školu, pa mi je prvi pravi kontakt sa sci-fijem u kakvom polusvesnom stanju ipak bio nešto kasnije. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:56
Nisam ukapirao vezu whodonnit i Лавиринт (1986) , i Legend , nisam gledao pa ne znam, zezanje ili ...mada sam bas gotivio Jennifer Connelly, e sad koji je razlog...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:57
I Neverending Story Embarrassed to sam prvo čitao u kakvom džepnom BIGZovom izdanju doduše, no svejedno sam voleo film mucho. 

Amazon.com: The NeverEnding Story : Alan Oppenheimer, Jeff Burr, Howard  Albrecht, Tami Stronach, Moses Gunn, Patricia Hayes, Sydney Bromley, Gerald  McRaney, Wolfgang Petersen, Bernd Eichinger, Mark Damon, Dieter Geissler,  John Hyde, Wolfgang
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:00
Eto i ja kad sam bio klinja nisam gledao Star trek nznam nije mi to bilo zanimljivo a voleo sam npr. Blejkovu sedmorku,skoro video na Youtube nisam verovao na sta to lici ali bilo mi super tada. Inace Farscape je meni odlicna serija.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,280 sekundi.