Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=102111 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 23:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Počinje Willow serija (31.10.2022.)Objavio: JoxerTM
Tema: Počinje Willow serija (31.10.2022.)
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 09:07
Willow je bio pregrozan iako sam bio premlad ćutio sam da je.
Ali u svom tom bezvezluku podvalio je bio neki svoj ludi i neodoljivi šarm.
Neću im ovo novo muženje para nekakvom serijom umjesto filmskim nastavkom gledati.
Odgovori: Objavio: puppet_master
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:21
Bome, ja sam vol'o Willow, voleo i Ladyhawke, te Sword and the sorcerer (taj gledao bukvalno makar pet puta u bioskopu), pa i Beastmaster-a, meni nije bilo (h)rđavo odrastanje uz filmske epove, fantasy. Ništa kao Konan ali sam ih ipak sve odreda voleo. Ne sviđa mi se kuda ide sve to u formatu za televiziju, sigurno će biti finih izuzetaka, nemam vere u to da će jedan od njih biti baš Willow. Ovaj.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:32
Ma daj čoeče opet ti naširoko, a povezuje ih samo fantasy žanr.
Ladyhawke
je idejno šekspirijanski bombon o nemogućoj ljubavi, to su bila ona
stara vremena kad je holivud davao prostora i rizicima. Ne dao bog da i
njega idu kvariti nekakvom schrott serijom.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:38
Pa o tome (fantasy žanru, odrastanju uz sve to osamdesetih) valjda i pišem, ne o ma kakvim drugim paralelama između njih, ta i napisah to upravo. U to vreme, čak i kada su kopirali jedni druge, opet nije bilo prevelike sličnosti. Želeli naravno da namaknu novce zbog popularnosti jednog, pa se smiluju i daju zeleno svetlo upravo zbog žanrovskog pravca, ne nužno sličnosti previše toga drugog, zato smo ih i imali svako malo. Međusobno, sve gore navedeno, i podosta toga što mi je mrsko bilo navoditi, su sve to različiti filmovi, jok kopije kopija blabla.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 13:40
Btw, nisam voleo Labyrinth i Legend, dva L, jeste da ih nisam gledao od svoje recimo desete godine, pa nemam više blagog pojma šta mi je konkretno smetalo tada tek znam da je bilo izuzetaka, nisam baš sve to kupovao tada, kao majušni Puppet.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:07
Odlicno podsecanje na Ladyhawke , samo sam jednom gledao, vidim ima ..80p. H264 ali pamtim sustinu, mozda ponovim nekad, Ostalo nista nisam gledao,Willow ne pamtim uopste tj. nemam pojma o cemu se radi , da li se neko seca utisaka za https://www.imdb.com/title/tt0088933/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - Чаура , to nesto kao kroz maglu, videh ga negde za neki film pa su stavili godinu pa je bilo nabrajanje, ma dajte Americkog nindju, Majkla i udri. Da ladno to je sve 1985. godina, a `84 se vuce
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:12
Meni tada sjajan, Cocoon tj, taj trejler su vrteli osamdesetih k'o nenormalni na možda i oba kanala (scena u bazenu), prosto se morao gledati. Pamtim toplinu u toj priči o prvom kontaktu, eto mahom atipičnijem tada, bez pompe, razaranja, invazija i sličnih gluposti. I nastavak mi je bio ok, voleo sam Guttenberga pride, zbog akademija.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:26
Volim s vremena na vreme da pogledam po neku policijsku akademiju , ne znam ali me to opusti, da ne idem u temu filmovi kojima ne ... imas bolje pamcenje i komedija sad se setih, kako se zove onaj film, ma bio je sto puta ali mi sad `stade mozak`, kad lik zeli da se priblizi devojci pa se ono maskira u zensko, dal se Stefani onda zove, pa vodi dvostruki zivot, ono stalno se presvlaci, namesta, (secam se scene sa tenisa), provale ga u valjda konacno u wc-u.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:27
Chad Lowe je bio tamo, zaboravih naslov.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:28
Nobody's Perfect (1990) nasao, hvala!
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:35
puppet_master piše:
Btw, nisam voleo Labyrinth i Legend
Ja jesam!
Pa naravno da ti nisi jer mrziš whodunnite...
Labyrinth
je ljubavno pismo Esherovim fanovima, ne baš... najromantičnije da se
ne izrazim drugačije, ali meni je baš pogodio posred srca.
A
tek Legend? Nikad nisam volio ljige, a to je Legend dobrih pola filma
ako ne i više. A onda se pojavi on, već znaš tko, kao da je izašao iz
tvojih noćnih mora, precrtan. Onda mi je taj nekakav tvist bio savršen,
danas možda ne bi ipak sam u međuvremenu premlatio bezbtoj takvih po
videoigrama.
puppet_master piše:
Meni tada sjajan, Cocoon
Širiš sad i na scifi... Ufff...
Daj tamo nađi teme tih filmova, pa u njima.
Definitivna mastwočuša. I danas.
A sve se svodi na to da je holivud zadnjih 20 godina samo sjena onoga negdašnjeg.
Mene bi bilo sram tako potonuti u dekadenciju.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:39
Diablo
Zbilja se ne sećam zašto ih nisam voleo, ni otprilike, Labyrinth sam još i čekao dugo (u tim detinjim pojmovima dužine vremena, možda dva meseca ) jer ga je Bravo najavljivao, ja sekao sličice stvorenja i Bowieja i lepio ih u svesku, kakav sam horor ili bogtepita šta već imao u glavi, Muppet show, stvarno nemam blagog pojma, no nešto me je očito razočaralo.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:43
Voleo Krull, though to je bilo nešto ranije, znam da sam ga gledao na švapskom, dok se nije izlizala traka, ili sam ga pre će biti presnimio sa nečim sa tv-a, kakvim verovatno Carpenterom u svom sjaju sa originalnim tonom i prevodom!!!
Mlađani Neeson, pre nego što će ostariti i postati akciona zvezda.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:43
Da budem precizniji: Diablo, Baal i Mephisto.
Iako je meni najdraže bilo razvaliti Butchera ako bi se pojavio.
Je, Henson je radio bebe u Labyrinthu.
Ali isto tako i u Farscapeu. Nemoj mi reći da si Farscape preskočio!
I
sad da kažem pljuni me slobodno. Stari titlovi nisu fino naštimani na
blurej verziju serije, obećao sam to odraditi, pa nikad uhvatiti vremena.
AlexDeLarge piše:
Nobody's Perfect (1990) nasao, hvala!
Ostavi taj nekome drugome
puppet_master piše:
Voleo Krull, though
Postoji netko tko nije?
Objavio: kjovo
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:49
Eh sada kad se prisecate da ubacin i ja Wargames i Flight of navigator
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:51
.I naravno Rob Reiner i The princess bride
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:54
Nisam gledao Farscape, bez stava naravno, tek stvarno nisam voleo sci-fi televizijskog formata tako da sam propustio toliko toga namerno iako ni u jednom jedinom slučaju lično, tj sa isključivo tom predrasudom prema televizijskim serijama tada generalno, bez i ideje o ma čemu glede radnje, teme, kvaliteta.
Sa desetak godina sam već čitao Klarka, Asimova, Pol-a, Brina, i onda mi je pojam naučne fantastike značio nešto sasvim pedeseto u odnosu na drugare u školi npr. Meni je bilo daleko sve ono sa svemirskim brodom, komandnim mostom, hrabroj posadi koja leti iz avanture u avanturu. Bilo mi je čudno zašto vole Star Wars (mada sam voleo Imperiju, Star Wars, prvi, tj četvrti kako već, sam gledao tek sa 14 godina), meni to nije imalo dodira sa fantastikom, pre avantura u svemiru. Mada, eto, voleo sam npr Galaktiku sa 4, 5 godina, pamtim samo kantolike Cejlonce ili kako već, oni su mi bili fascinantni, no tada sam bio maltene beba, još daleko i od polaska u školu, pa mi je prvi pravi kontakt sa sci-fijem u kakvom polusvesnom stanju ipak bio nešto kasnije.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:56
Nisam ukapirao vezu whodonnit i https://www.imdb.com/title/tt0091369/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - Лавиринт (1986) , i Legend , nisam gledao pa ne znam, zezanje ili ...mada sam bas gotivio Jennifer Connelly, e sad koji je razlog...
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 14:57
I Neverending Story to sam prvo čitao u kakvom džepnom BIGZovom izdanju doduše, no svejedno sam voleo film mucho.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:00
Eto i ja kad sam bio klinja nisam gledao Star trek nznam nije mi to bilo zanimljivo a voleo sam npr. Blejkovu sedmorku,skoro video na Youtube nisam verovao na sta to lici ali bilo mi super tada. Inace Farscape je meni odlicna serija.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:01
Eh David Brin i Uzdizanje plime ,to mi bilo nesto neverovatno ,isto sa 10 ak godina citao
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:04
kjovo piše:
Eto i ja kad sam bio klinja nisam gledao Star trek nznam nije mi to bilo zanimljivo a voleo sam npr. Blejkovu sedmorku,skoro video na Youtube nisam verovao na sta to lici ali bilo mi super tada. Inace Farscape je meni odlicna serija.
E to je bukvalno prva serija koju sam pogledao u životu, no stvarno sam bio mnogo mali, sećam se samo da sam se igrao u dvorištu sa drugom, pa smo se teleportovali, kao, tamo-vamo (čitaj: u drugi ugao dvorišta gde je kakva nova planeta u stvari a ne golf guzonja čika Nemanje) ali to je bilo opet mnogo pre nego što ću krenuti u školu uopšte, opet nisam mogao imati više od 4 godine.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:08
Pa otprilike i meni prvi dodir sa naucnom fantastikom na tv ,ne secam se da sam nesto pre toga gledao,valjda mi zato i bilo fascinatno
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:08
Da neko ne kaže (mada, nije da mi je stvarno stalo) vidi ovog Puppeta kako kaki, on je šatro razumeo Klarka i Asimova tada...otkud znam šta sam razumeo, tek sam voleo te i takve svetove i nije mi bilo dosadno iako im je, u pripovedačkom smislu, istina stil bio nešto možda manje pristupačan za nekoga mojih tada godina, svejedno me je sve to faciniralo i gutao sam stranice kao nenormalan. A voleo sam i onog ludaka Habarda, ako ćemo iskreno, meni je Boljno polje Zemlja bilo savršenstvo tada, ma koliko se tome rugali svi decenijama. Dakle, voleo sam i đubraste stvari istovremeno.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:11
puppet_master piše:
Nisam gledao Farscape
Sram da te bude.
Zato
ne znaš da je Claudia Black princeza svim ljubiteljima sci fija i zato
nisi mogao biti oduševljen kad je uletjela u zadnje sezone SG1.
A
zamisli tek dječje radosti u poodmaklim godinama kad si upalio Dragon
Age, a ono ona (a i Kate Mulgrew kad je već i Star Trek spomenut) dale
glas izvrsnim likovima.
I onda ono što nisam tu napisao jer jebga imam druge forume za laprdanje o videoigrama.
Uncharted 4 sa konzola je prebačen na PC.
Upalio i odigrao čisto da vidim što je tu tako fantastično da se konzolaši u nju zaklinju.
Kad ono staromodna linearna parkour igra, doduše sa izvrsnom pričom. Da nije te priče, bila bi likvidirana.
No
uz nju dobiješ i standalone ekspanziju. Ekspanzija je openworld (osim
kraja), ima ludo dobre zagonetke, ubačeno je lockpickanje i humora 10
puta više nego u izvornoj.
Ali u ekspanziji vodiš jednu cicu. Pogodi ko joj daje glas. I onda u citat iz SG1 "I can see my house", nebitno ako nisi gledao.
Ma plesao sam, čovječe!
AlexDeLarge piše:
Nisam ukapirao vezu whodonnit i https://www.imdb.com/title/tt0091369/?ref_=fn_al_tt_1" rel="nofollow - Лавиринт (1986) , i Legend , nisam gledao pa ne znam, zezanje ili ...
Zezanje njega.
On će prije pogledati najveće đubre od filma, nego dati šansu nekom whodunnitu.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:15
Ah da Claudia Black, zaboravio si je i u Pitch in black je igrala ,ona mi i bila omiljena u Farscape.
Bojno polje zemlja mi isto bila omiljena knjiga ,pa dobro gutao sam i Luna kralja ponoci oprasta se bili smo klinci
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:15
Nisam gledao ni SG1
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:16
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:18
e nisam ni ja Sg1 nisam mogao onog afroamerikanca sa onim draguljem ili sta vec na celu da smislim
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:21
puppet_master piše:
Nisam gledao ni SG1
Ne zamjeram ti, ipak ima 10 sezona. Ali da kreneš... Ne bi stao.
kjovo piše:
Pitch black
Je.
I sad zamisli. Ja lud i oduševljen nakon filma nađem se s ekipom, svi gledali.
I svi broje i raspredaju o 'ebenom Vin Dieselu. Pa dobro ljudi... A Claudia ništa?
A dobro, bila su to ipak neka druga vremena. Valjda...
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:23
Meni je Stargate film bio srednje zanimljiv tek, i onda sam pomislio da serija samo proširuje taj univerzum (što verovatno i radi) što mi nije bilo interesantno u najavi, iako verujem da je moguće uraditi to kvalitetno, no džabe kada me sam film nije bog zna kako oduševio. Dodati tome moje (tada) predrasude prema tv formatu, i eto, ostadoh bez ikakvog iskustva sa SG1. Ma, tek će tamo "Oz" (nevezano za sci-fi doduše) bitno promeniti moj stav prema tv serijama. Sve mislim da je i objektivno, van mojeg neznanja i predrasuda, tek u drugoj polovini devedesetih došlo do procvata televizije, kada se na kablu (kod njih) počelo snimati tvrđe, luđe, kompleksnijih likova, van šablona. Potom su me, eto bez više predrasuda, putevi igrom slučajeva vodili na druge strane. No overiću sve to, kad-tad.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:27
a meni je film bio super ,samo mi serija nekako bila bas losija nego film,a sto se tice Riddicka pa dobro iskreno i meni Vin Diesel bio u tom filmu fascinatnan ,prvenstveno zbog glasa ali uopste ta filmska postava u filmu i kako je uradjen
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:32
Pitch Black je klasik.
Pravi primer filma koji lako uvuče u svoj (interesantni) svet, ništa izlizano tu, sjajan junak, opet ne kakav superčestiti momak koga ljube bake iz komšiluka i slavi čitava nacija, sve go lupež do lupeža (dobro de, zezam se, no blisko istini je), sjajna opasnost, brinemo za taj svet tamo, nema se osećaj "nah, biće sve oki" a ovaj opet pa stigne da olupa o beton sve što dohvati, sjajno!
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 15:45
Ok je Stargate, nego ja vučem muku sa pedesetih strana, te mi je svaka tema oko Egipta, piramida i vanzemaljaca odbojna, još od Denikena, preko onih discovery serijala i gomile danas youtube teoretičara zavera i svih tih meni užasa.
Stvar je u tome što su ljudi, znamo, generalno gamad...a ja sam sanjar, optimista (well...mahom), uz to izrazito poštujem nauku, volim i to naše nesretno čovečanstvo, vidim napredak neka i uz sve jezive dečije bolesti i košmarne delove istorije, same naše prirode, ima tu ipak i veličanstvenih stvari. Ne kažem da su piramide jedna od tih stvari, ne znam koliko je roblja tu krvarilo u patnji da bi se slavio neki kompleksaš, odvojenih od svojih porodica da ih nikada više ne vide, da im se ne zna grob. Ali brate mili ljudi su to gradili, vešti, koliko je truda, znanja, želje i eto upravo krvi, patnje, stradanja uklesano sa svakom tom kamenčinom tamo, da bi sada neko pričao "nah, nisu to oni mogli, znali, nego je to došao kakav lik iz kosmosa"...yeah, right, niti smo bili na Mesecu i Zemlja je ravna ploča ali zato glupavi vanzemaljci svako malo šeću nebesima ili im se tanjiri, leteći, kvare pa se survaju tako glupavi o zemlju, pa ih onda silno sposobne vlade kriju od radoznale raje (kojoj Meksikanci uzimaju posao ), valjda onda idu u proteste protivu Pride-a, što reče Jox, u ime "porodičnih vrednosti" (istovremeno mitinguju valjda u slavu druga Putina i njegovih velikih dostignuća) a sva ta realna stradanja i umeće, ne postoje. Jesus fucking Christ. (mogao sam i šire, neka i ovoga ovako) I onda bi ja trebalo da sedim i gledam sci-fi o kosmičkim bićima u obliku faraona a da ne pomislim na tonu budalaština koja se vrzmaju oko čitave te priče, možda ne odveć krive, but still...
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 16:31
Ma šta. Deniken je odraz svjetskog bunta protiv egoističnog
arheološkog establišmenta. Ako se nešto ne podudara s njihovim
aksiomima, odbacuje se, uništava, skriva ili se o tome pričaju laže i
paralaže (bablje priče o nepoznavanje kotača razvijenih civilizacija su
samo primjer, a da se ne spominju afričke građevine namjerno pripisivane
bilo kome samo ne "crnčugama").
I šta, Deniken
je pogidio nastup. Umjesto da se bode s rogatima gdje bi ga pokopali,
on je u svemu vidio vanzemaljce, vanzemaljsku tehnologiju i crtarije
vanzemaljaca.
Naravno od toga 99% naoko već veze nema sa nečim
neobjašnjivim, ali kvaka je onih 1% koje se znanstveno ne daju
objasniti sa potpunom sigurnošću ni od strane najvećih stručnjaka
(interpretacija biblijskog Ezekiela koja sugerira nemoguće - a to je da
je ovaj letio po svemiru).
Youtuberi su
samo gamad koja želi namlatiti pare iz svog podruma, niti su igdje
putovali, niti išta vidjeli, a kamoli dokumentirali, samo prepisuju.
Čovječanstvo nije toliko nesretno kakvo je bilo nekad.
A znaš kako je bilo nekad? Ovako.
Imaš imovinu. Super ti je. Ali neko je na to bacio oko. Da vidimo zakone...
A
onda se upre prstom u tebe "vještac!" ili "veleizdajnik!" ili slično,
pa te uhapse, utamniče, premlate na mrtvo ime, osude, pogube i tvoju
imovinu prigrabe.
Meni nije jasno da ljudi i dalje misle da je
holokaust rasistička ili ne znam kakva bolesna ideja. Nije! Radi se o
propagandi sa svrhom likvidirati i opljačkati - legalno.
Sreća
pa ne živimo više na našim prostorima, nadam se, takva ekstremna
ispoljavanja pohlepe bolesnih pojedinaca i slijepog naroda koji odbija
priznati da će se tu obogatiti samo šljam, a njih će se osiromašiti.
Nema kod nas više smrtne kazne, nema sudske greške koja se više ne da ispraviti.
Ima
lopovluka, ima, uvijek je i bilo, ali ako tisućljećima smrtna kazna
nije pomogla da ga nestane, pa čemu onda služi? Ničemu. U civiliziranom
društvu.
Zato nemoj reći da je čovječantvo nesretno, reci sretnije je nego u pradavnim vremenima.
Prajdom je opet priča za sebe. Mene masovna okupljanja odavno ne zanimaju, ne idema više ni na utakmice.
Ali neka se ljudi raduju i vesele bilo čemu ako se mene pita, nikome ne cvatu ruže.
E ali ako pogledaš malo gdje je sve prajd zabranjen - to su sve autokracije, da ne kažem tiranije.
Čudno da se nije ufilmilo u kakav filmić o ljudskim pravima i slobodama, možda nekad bude.
Ali
da, komentar koji me je naljutio nije bio ispod nekakvog filma o
prajdu, bar mi se čini, ne znam, znam da sam preskočio jer je bila
nekakva drama, to me ne zanima.
Međutim kad
čujem tu "tradicionalne obiteljske vrijednosti" floskulu, odmah se
sjetim koliko je nedužnih duša otišlo bogu na ispovijed samo zato jer je
njihova različitost nekome smetala.
Toliko je ljudi koji su
pomagali poznavanjem ljekovitog bilja spaljeno samo zbog "tradicionalnih
obiteljskih vrijednosti" da to nije normalno. Opći sa đavlom? Ma ne,
nego je trebalo ne platiti uslugu ili spriječiti da muž ima ljubavnicu,
nekad opljačkati, a nekad se osvetiti jer nije dala sise.
Što se tiče trenutnih ratova, ne znam što bih ti rekao.
Ne pratim i izbjegavam čitati, jednako kao što izbjegavam ratne filmove.
Internet postoji. Narod ne može sutra reći za nešto nismo znali ili bili smo u zabludi.
Mene savjest neće peći zbog ičega, nadam se da ju puno njih ima.
A scifi si trebao gledati zbog ključnog razloga.
U
scifiju sa vanzemaljcima, ljudi uvijek surađuju. Mi smo jedina živa
vrsta koja suradnju ne uvjetuje genima. Uz međusobnu suradnju, nije nam
strana ni suradnja sa životinjama.
Postoje ipak pojedinci koji
suradnju ne žele, samo tiraniju u kojoj će oni biti na vrhu. Toga u
scifiju sa vanzemaljcima - nema. Nego smo svi uključeni podjednako prema
istom cilju.
Ajmo stat ne da mi se više.
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 16:54
Pa ja ne znam šta si ti tu drugo, suštinski, rekao a da ja to nisam (samo veštije, stilski i duhom zanimljije ) izuzev to nešto oko pravdanja Danikena, koji meni i nije kriv, tek se našao u nizu sa faktorima koji su me udaljavali od teme piramida-vanzemaljci. O napretku i optimizmu i pričam, kao i svim užasima, i u toj kombinaciji, neizbežno mi je to "nesretno" uz čovečanstvo. Za razliku od tebe, ja bome još uvek nemam mnogo razloga za slavlje, koliko god pozdravljao gomilu tih navedenih stvari, dok se još ponešto ne izmeni, nema umene još ukidanja tog "nesretnog" uz Čoveka. :klimaglavom:
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 17:05
Dobro, e sad pogledaj i ovo, ne moraš igrati, ali reci da trailer
nije istina (mislim da sam ga već postavljao, ali samo zbog uvodnog
masterpisa):
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2022 u 17:17
Odgledao, možda probam, daće bog da nađem kakav posao da sedim noćOM negde i igram igrice , red knjige, red filma, pa igrica. Bude produktivan i Puppet, jedared.
Ne znam kako se desilo da nisam igrao ni jednu Civilizaciju, voleo sam Pirates doduše (nije da je slično, no hajde, Sid Meier, pa ima kakve-takve veze), propustih pre toga i "Elite" a voleo bih da sam je igrao u njeno vreme. Dobro de, Civilisation se može probati u tom kakvom novom ruhu uvek.
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2022 u 20:15
JoxerTM piše:
puppet_master piše:
Nisam gledao ni SG1
Ne zamjeram ti, ipak ima 10 sezona. Ali da kreneš... Ne bi stao.
kjovo piše:
Pitch black
Je.
I sad zamisli. Ja lud i oduševljen nakon filma nađem se s ekipom, svi gledali.
I svi broje i raspredaju o 'ebenom Vin Dieselu. Pa dobro ljudi... A Claudia ništa?
A dobro, bila su to ipak neka druga vremena. Valjda...
Ne stigoh sve da procitam, da Claudia Black (Farscape, i ostala ostvarenja), pa u Dresden files mislim da se pojavila u nekoj epizodi, svidela mi je serija , nisu zavrsili mislim da je trebao neko da preuzme. Jim Butcher i njegov Dresden files mi se svidja i to sam citao zavrsno sa Cold Days to je neka 13 ili 14 knjiga ne secam se a onda je bila neka pauza , pa nastavak sad su preveli prvu knjigu `Olujni Front`, Picth Black i Stargate su mi se svideli, SG-1 sam samo poceo prvu sezonu, i nisam nastavio, a i koliko se emitovala tokom 11 godina valjda, `200 i kusur` epizoda ne znam da li bi sad imao strpljenja da gledam.