| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Three Thousand Years of Longing (2022) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Three Thousand Years of Longing (2022)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2022 u 22:22 |
|
|
Prevod je uradio Bambula 👏
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2416 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2022 u 01:32 |
|
|
Smrzavam se, ali takvo je vreme u septembru, sve je to normalno.
Film je trebalo da se zove '' Ne znam zbog čega nisam snimio novi nastavak Mad Max'', jer ovo što sam gledao je čisto smeće! Ovaj matori mastermind, kako ga nazivaju, potrošio je i vreme i novce da bi snimio šta??? George, jebali te džinovi, nabijem te na dršku od metle!
|
||
![]() |
||
Loki1973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 10:26 |
|
|
Pogledat cu danas. Ne ocekujem previse, pa se valjda necu razocarat, a i slab sam na Tildu.
![]() EDIT nakon gledanja:
Evo odgledah. Ne da se nisam razocarao, nego sam uzivao. Jedna laka filozofska prica, prije svega o zivotu sa svim sto on nosi. Ljubavi, ceznjama, zeljama, lakomosti, skromnosti,... Sve to, i sve ispricano kroz pricu o Djinu i zeni koja je nasla bocu, upakirano s odlicnim visualima, a opet ne pretjeranim. Tko je raspolozen za tako nesto, svakako preporucujem, tko zeli CGI, akciju, razne agende natrpane u sve to nek uzme nesto od Marvela. Nije Nebo Nad Berlinom, ali nije ni film gdje mozes otici na WC bez pauze pa ces u slijedeoj CGI sceni vidjet ono sto si propustio u zadnjem doskakanju na koljeno. Film ima pricu i treba ju pratit stalno. U svakom slucaju ovaj film nije za svakoga. Moja ocjena 7/10. p.s. Hvala Bambuli na odlicnom prijevodu ![]() Ažurirao Loki1973 - 19.Rujan/Sep.2022 u 14:45 |
||
![]() |
||
Nefil
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2022 u 22:46 |
|
|
Svidio mi se film, gledljivo
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2416 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2022 u 02:55 |
|
|
Posedujem sličnu bocu kao iz filma, pa ko želi da protrlja džina od ovih što im se svideo film neka mi se jave.
|
||
![]() |
||
Loki1973
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 09:17 |
|
Ne znam cemu ovaj trol komentar, dao si svoje videnje i ocjenu filma u prvom postu. Jednom kad narastes mozda ces uvidjeti da postoje razliciti, ukusi, interesi, intelektualne sposobnosti, intelektualna ogranicenja, sposobnosti shvacanja i razumijevanja itd. Mozda. No kako se ovdje osjecam osobno prozvanim, ja ti se najdublje ispricavam sto se meni svidio film koji tebi nije. Evo, cisto da mi ne budes uzrujan. |
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 13:20 |
|
Ti treba da narasteš jer i dalje veruješ u djinove, duhove, baba Vange, magiju, fikciju i trljanje bočice. Ko zna, možda ti se ispune želje ako dovoljno duuuugooo i jaaakooo budeš trljao! Ma dajte, zar sam ja kriv što ljudi imaju suprotna ubeđenja! Ovaj je poludeo, mislim na Milera, kad snima ovakve nebuloze i nabeđuje naše članove da mogu djinovi i ljudi biti u vezi. Kakva zabluda, pa više ima mogućnosti da patuljci budu u zajednici sa ljudima... Ma šta ja tu pišem, nemam vremena da se bavim okulturom.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2022 u 13:49 |
|
|
||
![]() |
||
TheDudeAbides
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2022 u 12:47 |
|
|
Zar trebaš vjerovat u nešto da bi ti se svidilo? Idući po toj logici, ne bi nikad ništa na TVu pogleda. Ton komentara pokazuje tvoje intelektualne dosege. Mislia san da se samo djeca od 8 godina ponašaju u stilu 'zar ti vjeruješ u djeda mraza? Ja sam bolji i pametniji jer ne vjerujem', ali evo, očito neki nikad ne prerastu taj mentalitet. Odzdrav!
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2022 u 16:04 |
|
Odzdrav i tebi. Ako ti treba bočica za trljanje javi se na pp. Vi ste fanovi ouija table, zato ste tako pristrasni i branite djinove i ostale karakondžule...
|
||
![]() |
||
nuna-drum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2022 u 08:55 |
|
|
Lagan film tj.nezamarajuci.Klasicna bajka,volim takve filmove,mada ima i boljih.
|
||
![]() |
||
Telegon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 09.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 101 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2022 u 00:26 |
|
|
Sagledah film, ne bih rekao da sam potpuno uživao a ni da nisam. Dosta me je podsetio na davno gledani "Tale of Tales" (2015) u smislu toga da oba pričaju nekakvu magijsku priču, koriste sličnu naraciju i slične umetničke izbore u načinu prezentovanja i lepog i ružnog a i onog nelagodnog. Uživanje je više išlo kroz sredinu filma i kroz kreativne izbore koje su koristili u pripovedanju i režijskom segmentu priča koje je duh pripovedao.
Uvodni deo filma delovao je neprilagođeno, nedovoljno, nepripremljeno, usiljeno, nelogično i nepotrebno. Kraj filma delovao je neimaginativno, a ideja te opojne ljubavi na prvi pogled i sve te sitne nelogičnosti koje me dovedu do pitanja o tome zašto bi karakter u priči (filmu) zaboga postupio na taj način ili kad bi se zaboga pa to moglo desiti su mi iritrali brojne nerve do tačke da sam hteo odustati od gledanja, jer s jedne strane razumem da je ovo bajka o suđenoj i slepoj ljubavi poput "Aladdin", ali i filozofska kontemplacija o ljudskim vrlinama i manama poput "Tale of Tales", ali mi se čini da je ovaj film obe stvari romantizovao i prenaglasio iskrivljujući logiku do tačke koja iritira. Lična ocena: 6.5/10. Ažurirao Telegon - 30.Rujan/Sep.2022 u 00:37 |
||
![]() |
||
Tom Brady
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2022 u 16:08 |
|
|
Ukratko, nije se meni ovo dopalo. Od svega po malo, i na kraju ništa.
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2022 u 23:37 |
|
Bogohuljenje! Ne voliš duhove iz lampe koja prethodno mora da se protrlja više puta gore dole, sve je dole gore. Sumnjiv si mi, nešto si zastranio čim ti ovo nije privilegija u životu, verovanje u nebuloze.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2022 u 23:52 |
|
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2022 u 23:53 |
|
Ajde da neko kaze da nije ovo voleo kao klinac + kasnije sinhronizacija koja kida, a i remasterovan je. |
||
![]() |
||
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2022 u 00:01 |
|
Da pominje se u Svetoj knjizi, a kasnije i u delima od Egipta do Indije.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2022 u 00:02 |
|
|
Hehehe, ma meni ne smeta ni da zvocka, ne voli đinove, šta ima veze, ne mora verovati pogotovo, ja prvi znam da se ogradim od svakakvih mitova u npr hororima (Exorcist mi je i dalje sjajan film, kakve veze ima to što inače ne kupujem priče o kakvim demonima, đavolu i štatijaznam), mada ne kažem za to od svih mogućih zamerki da je bogohuljenje, ništa manje
Pa ako bi već trčkarao po temi i rugao se ljudima ako im iole i leži priča, mit ili šta već, poslednje što bih napisao je da je to kakva jeres ![]() Ta đinove je, kažu, i stvorio gospon bog (ja sam nepismen, umene je to malim slovom), tu konkretno Alah, od svih zamislivih mana, najmanje je kakvo pa bogohuljenje.
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2022 u 01:15 |
|
|
Sarkazam, ironija, cinizam!
Duhovi su među nama, kvare našu idealnu vezu. Nisam ja kriv što je matora drtina Miler zastranio. Ili zabranio, nisam siguran. Zašto je Tom Hardi potpisao ugovor u kome piše da mu je zagarantovana uloga Pobešnjelog Maksija do kraja života, a snimio je samo jedan prequel sequel, zbog čega su se prebacili da snimaju Furiosu sa onom buljookastom Anjom, zašto su danas bake ljute, i kuda idu divlje svinje???
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 22:39 |
|
|
Nije ovo baš za mene.
Ovo dvoje su sjajni, uvek je lepo videti Tildu Swinton, zapravo su boje filma divne, a kako Mirha i ja maštamo o putu u Istanbul već neko vreme, očekivao sam više od ulica Stambola, duha, ambijenta, no film je više sniman u Australiji (+ u hotelskoj kao sobi, studiju šta znam) a manje u Turskoj. Kako bilo ima nešto duha priča iz 1001. noći, razbila me je i lepota kraljice od Sabe (ona koža, oke...
), ukratko gomila detalja filma su mi bili prelepi, no prosto me nije pogodio kao celina. Ažurirao puppet_master - 30.Studeni/Nov.2022 u 00:25 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |