Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chikatilo (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chikatilo (2021)

Chikatilo

Chikatilo (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički

Trajanje:

50 min

Glavne uloge:

Evgeniy Shirikov
  >  Goryunov
Dmitriy Nagiev
  >  Chikatilo
Oleg Kamenshchikov
  >  Lipyagin
Nikolay Kozak
  >  Kovalyov
Viktoriya Bogatyryova
  >  Faina
Yuliya Afanaseva
  >  Ovsyannikova
Dmitriy Vlaskin
  >  Vitvitskiy
Aleksandr Kurlov
  >  Tarasyuk
Pavel Yashkov
  >  Investigator
Karen Badalov
  >  Nekrasov
Aleksandr Bulatov
  >  Yurka
Ivan Fedotov
  >  Zharkov
Konstantin Lavronenko
  >  Kesaev
Georgiy Martirosyan
  >  General
Olga Tumaykina
  >  Viktoriya Petrovna

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chikatilo (2021)
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 17:57
Mini seriju preveo rest77 ✨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 17:46

Sto se tice Chikatila serijskog ubice koji je ubio na desetine dece oba pola i koga su jurili punih deset godina po tadasnjem SSSru, ima vise filmova.

Citizen X - meni licno  neprevazidjen Citizen X (TV Movie 1995) - IMDb
Child 44 americko evropska koprodukcija sa Tom Hardy u glavnoj ulozi islednika Child 44 (2015) - IMDb
Evilenko -italijanski film , podpuno autentican i originalan u pristupu sa fenomenalnim glavnim glumcem, najpoznatijiom  po ulozi iz Paklene pomorandze Malcolm McDowell Evilenko (2003) - IMDb
i sad ruska serija koju se spremam da gledam ....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 19:18
Sad sam se cuo sa prevodiocem za drugu sezonu nema ruskih titlova. Moracemo da budemo strpljivi. Rusi su poceli u zadnje vreme debelo da zajebavaju sa svojim serijama za koje NE IZBACUJU titlove ili ih izbace posle duzeg vremena. Da li stite na taj nacin svoja autorska prava od piratorije , ili je nesto drugo u pitanju ne bih znao.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:41
Citizen X mi je odlican. Evilenko nisam gledao jer sam gledao i jedan dokumentarac, i onda rekoh dovoljno. Za `Child 44` tj. `Dete 44` za jednog lika Tom Rob Smit je bio inspirisan doticnim , lepo je iskoristio to u prici,  ali ono o cemu je pisao ipak je sire ( tako da mozda ne bih stavio direktno da je prica o Andrei Chikatilo-u )  i deo trilogije zajedno sa `Tajni govor` i `Agent 6`, i sve mi je to ok.
Mene mozda vise interesuje Ivan Denisovich kako je uradjen, mada sam davno citao knjigu i gledao  One Day in the Life of Ivan Denisovich iz 1970. pa rekoh da se podsetim, ali ima i lepsih tema, npr. Grobnica za Borisa Davidovica, salim se malo, ali imaju mali broj strana tako da mogu da se  procitaju  za jedno popodne ili dva mozda.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:51
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 20:50

Ko je TomRob Smit.
Kakve veze ima Ivan Denisovic sa temom?Smile
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 21:04
Tom Rob Smit je pisac trilogije cija je prva knjiga Dete 44, a radnje i teme u datoj trilogiji su sire,  a inace nema veze samo povezujem da ga je inspirisao i  Solzenjicin i neki drugi autori, dok je pisao, a za Dete 44 je koristio i  npr. knjigu  The Killer Department po kojoj je radjen  Citizen X. A u temama nekih filmova ili serija smo cak i drasticno odstupalo od same teme filma, a ovo je vezano za Child 44.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Srpanj/Jul.2022 u 21:17
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 22:41
Nisam znao ovo. Jel nesto filmovano od poglavlja iz knjige The killer department. Jel mozda ovaj naslov preveden?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2022 u 01:26

Veoma dobre prve dve epizode. Rusi su se bas potrudili da bude zanimljivo.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 18:03

Izuzetno dobra serija vrhunske produkcije, koja je donela dosta novina u pogledu Cikatila. Te novine su predpostavljam imaginacija i kreativnost autora serije.
 Fenomenalna gluma Cikatila, inteligentnog i lukavog psihopate. U seriji su veoma jasno predstavljeni razliciti karakteri i licnosti dva tima policajaca, lokalaca i islednika iz Moskve kao i sukob razlicitih pogleda na vodjenje istrage i sukob  metodologija koje bi dovele do rezultata. Sukob starog  rigidnog i novog policijskog pristupa. Gluma svih aktera je upecatljiva i iznad svakog proseka.
 Jedva sam gledajuci prethodnu epizodu cekao sledecu. Hvala jos jednom prevodiocu Restu mom prijatelju sto je preveo prvu sezonu. 
Nadajmo se , da necemo morati dugo da cekamo na ruske titlove za drugu sezonu, koji se za sada nisu pojavili.
Ocena 10/10
Na vrh
Nes* View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nes* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 05:10
Jos uvek nisu preveli drugu sezonu...jedino da neko uradi na sluh.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 17:44

Nece ti to niko prevoditi na sluh. Ostaje nam da cekamo. 
Rusi opasno zajebavaju sa svojim serijama zadnjih godina. Namerno ne izbacuju titlove.
Stite se na taj nacin po mojoj predpostavci od piraterije, ili ako su imbecili nisu zainteresovani za plasman i prodaju dela svojih serija van Rusije!?
To rade i drugi Nemci-primer serije Hindafing,  Bugari itd...
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 18:50
Ne znam šta je razlog, ali sumnajm da je to.
Pre mislim da je kod njih kao i ovde - ako neko hoće uradi,
ako ne, onda nema. Titlovi se ionako rade za osobe oštećenog sluha,
bilo ruski ili engleski, a ne da bi mi prevodili. I takvi sajtovi postoje, ali nisu besplatni.
Ne možeš samo da se prijaviš i skidaš šta ti treba. A da plaćaš da bi prevodio za dž... 
Inače sam odgledala seriju do kraja i stvarno je dobra, ali nemam sad vremena da prevodim.
A i Nagijev u ulozi Čikatila tako brblja i frflja da je milina prevoditi LOL
Možda, kad zahladni, ako se dotle ne pojave titlovi...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2022 u 20:08

Mislim da titlovi treba da se rade za sve ljude, kako bi lakse pratili i usput ako su zainteresovani ucili jezik a ne samo za ljude sa slabijim sluhom.
 Nazalost je ova ''moda'' serija bez tilova sve prisutnija.
 Ima dosta imbecilnih stvari.
Nemci su izdali na blureju fenomenalnu seriju o Bachu iz 1986 godine BEZ IKAKVOG TITLA.
Sta je to sovinizam, nacionalizam, kultruroloska samodovoljnost, meni podpuno kao profesoru orgulja nenormalno.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 13:54
Dobra mini serija ali ima i druga sezona koja nije prevedena
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2023 u 18:05
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Tom Rob Smit je pisac trilogije cija je prva knjiga Dete 44...

Kad smo već kod pomenutog bestselera, urađena je i ekranizacija istog sa Tomom Hardijem u glavnoj ulozi. No, ipak kažu da je knjiga značajno bolja od filma.

https://www.imdb.com/title/tt1014763/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_q_child%252044

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2024 u 14:23

Na bugarskom sajtu su se pojavili prevodi za drugu sezonu. Snimljena je i treca sezona. 
Mogu sve tri da se gledaju na Okko paltformi uz Vpn. 
Problem je jedino sto morate naci nekog rusa koji ima njihovu Mira karticu da plati....
Na vrh
Nes* View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nes* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:25
Prevodi na kom jeziku? valjda ce se naci neko i  to da resi..
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:34
Ima nekih titlova na bugarskom, ali 230 linija za 45 minuta... I na engleskom, istog kvaliteta.
Tako da će prevod biti uglavnom na sluh. Planiram, čim budem imala vremena.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2024 u 10:44
Ljubice ulepsala si mi dan sa ovom vescu.
Ja kao laik koji se dosta snalazi sa ruskim sam sa Se preveo sa bugarskog na srpski odgledao prvih 10 minuta titl je odlicnig kvaliteta i moze da se gleda.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2024 u 16:50
Titl je očajnog kvaliteta i to se odmah vidi kad počneš da prevodiš prevod prevoda, pritom mašinskog.
Već drugi put danas čujem kako je AI napredovala i kako s tim može da se gleda.
Ili su nam kriterijumi toliko nazadovali?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,279 sekundi.