| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moskva slezam ne verit (1980) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Moskva slezam ne verit (1980)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2018 u 08:10 |
|
Šta reći, a ne preterati. Sjajan, bez američke patetike. Odličan prikaz prilika u Moskvi i SSSR-u pedesetih i postepene emancipacije žena, Priča običnih žena koje imaju različite vizije svoje budućnosti, ali bez obzira na te razlike stalno pružaju podršku jedna drugoj.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 12:16 |
|
Jedan od ono malo prestalih filmova koje zbilja godinama želim da pogledam i uvek se nešto, avaj, iskomplikuje, zaboravim, zalutam u neki drugi prostor, vreme, žanr, svoje bitke, šta god već.
![]() Miss shibičice, nešto sam (moš misliti) razmišljao, da li bi te tvoji pustili da gledaš sa dobrim puppetom "Moskva suzama ne veruje" ? Znadem, bili smo daleko oko Berlina ali to je bilo pre 10-20 dana, možda smo sada bliži makar koji metar, eto sa Moskvom? ![]() |
|
![]() |
|
shiba87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 13:20 |
|
Ma, ovo mi je čak i dalje od Berlina :p.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 13:36 |
|
Čuj, ima dana, filmova, gradova
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 13:42 |
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2022 u 08:51 |
Meni piči Bijelo dugme, no mislim zapravo o praistoriji, pećinskom čoveku, civilizaciji koju smo uludo gradili ![]() Pa zeca mu pečenog, mi (muški) smo za njih (lepši nam pol) lovili vražije mamute, hej, mamute! Kopljem samo. I nije nam išta teško padalo, da li smo se žalili? Nismo, dabome. Niti "ta vidi koliko je to čudovište", ni opasne su kljove, ni tup je kamen, ni teško je meso za dovući do pećine. A vidi ti sada. Ako bi ti (ili ja, svejedno) zvao kakvu gunđavu i blesavu miličicu tek da zajedno gledate neki (sumanuti) film, bude joj daleko, ne valja pola Evrope i šire A di su sada mamuti? Nema ih, dabome. Nema pravde na dunjaluku. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |