| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
From (2022) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
helmcast-misko-zagri
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: From (2022)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 03:34 |
|
Za sad obecava, jedino da ne zeznu kao i Lost da na kraju daju neko glupo objasnjenje. Ocena 8/10 za sad
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 08:12 |
|
Meni isto dobra serija,jbm li ga volim tu Kingovsku atmosferu pa makar bilo i losije. i ja se nadam da neca upropastiti bas puno kraj a vrv ce ga nesto zbrzati ali od mene preporuka
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 09:37 |
|
Ovo sam planirao posle Yellowjackets koja mi nije legla, a data mi deluje kao npr. kombinacija The Prisoner (2006) https://www.imdb.com/title/tt1043714/ i Wayward Pines https://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=fn_al_tt_1 ( po knjigama Blejka Krauca), mozda gresim.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2022 u 10:09 |
|
Pa ajde da kazem da podseca na Wayward Pines ali to je vise bio SF
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1621 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 23:15 |
|
Zanimljiva horor serija.
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 858 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 00:21 |
|
Meni je serija top! Ali top!
|
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2022 u 18:00 |
|
Odlična, jedva čekam drugu sezonu!
|
|
![]() |
|
00-goran-mirkovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2022 u 22:13 |
|
Zašto voiite da vas muzu ?
|
|
![]() |
|
uredi ovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 10:42 |
|
Već sam rekao kako su Ameri potpuno izgubili osjećaj, valjda namjerno ovo rade, kako ogaditi publici ali baš sve. "Naša mala klinika" je izvor znanja za ovu seriju koja zaista nema nikakvog smisla. Odgledao sam sezonu znajući da je odgovor izgubljen u idiotizmu prizemne mašte pisca i jadnom režiseru, ne znam zašto, podsjetila me na "Lost" iz 2004. vrlo dobro rašena i vođena serija ali kraj je toliko upropastio cijelu stvar, ovdje je krenulo s glumataranjem, neuvjerljivošću, pa preseravanjem, nastavilo s preseravanjem i na kraju pokušava usrati sve nas s potencijalnim nastavkom "zgoda i nezgoda"... paučinom... mjenjolikovima (Shapeshift) i.. i što još? Nije mi žao što sam je pogledao ali je ne bih nikome preporučio.
Ali evo triler serije koje bih svakako preporučio: Jordskott, The Killing (Forbrydelsen), ovo je samo primjera radi, Nijemci, Finci ma svi Europljani zaista rade ovaj posao na način kako ga Amer nikad nije znao niti mogao, sve je u obilju moćnog Dollara, a površni su i plitki, što i nije čudno, s obzirom da imam čarape koje su starije nego njihova nazovi "kultura". |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 10:51 |
|
Ali sve bih se slozio sa Uredi ovo,znaci isti osecaj kao da sam gledao Lost (nismo jedini ),da ne spojlujem ali sve i svasta ubaceno i skroz upropasteno prvih 7-8 epizoda.Steta
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 11:28 |
|
I ja bih se složio sa ponečim makar, no videlo se sve to u pilot epizodi, pa ko voli takve petljancije, neka ih, nema greha, smrtnog makar.
To o naciji, gluposti iste i tobože manjku i izostanku kulture, njenom godištu, kao i priče o tome koji kontinent sa tv serijama (ili sa filmovima) ima veću pišu i svo to sveukupno uopštavanje mi je daleko i strano, sve i kada činjenice, u poslednje vreme pogotovo, vrište suprotno (ja pa živim među notornim idiotima, no trudim se da mi ne bude kriva nacija, grad (ili kontinent) tome a o ovdašnjoj kulturi bolje da i ne počinjem
). Potom, Jack Bender, jedan od reditelja ove mutljavine, nije jadan, tek je iskusni tv-zanatlija, što nosi svoj deo tereta, te da je serija smislenija, još bi ga i slavio poneko. Uz sve pizdarije u biografiji, radio je ipak i na Sopranos, Carnivale, GoT i još ponečim vrednim pažnje...tako mu je to za tv, ja sam pa dao šansu seriji upravo zbog njega. Scenario uvek bude daleko veći problem. Oko toga se, takođe, nije teško složiti. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 11:41 |
|
Hajde da ne bude da opet ne pričam o vražijoj temi, kao i da se zna da naravno da nisam gledao čitavu sezonu, sud mi je svakako nekompletan, tek eto, rekoh svoj utisak glede tih par odgledanih epki zimus u "Dnevniku gledanja serija"
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 13:04 |
|
Iskreno nisam znao da je Jack Bender umesan ,volim ja to sto on radi ,i nemam ja nista protiv nijedne nacije sto se tice toga,gledam sve uopste ne biram nesto vise volim nesto manje.Ovde mi je mnogo zasmetalo to sto mi se bas svidelo a kraj je takav kakav je. Inace Lost sam inace obozavao i dan danas mi je jedna od omiljenijih serija ,ali ne hvala ponovo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2022 u 13:19 |
|
"Lost" je imao tu frenetičnu zapetljanciju, gde se gotovo nestrpljivo čekala sledeća epizoda koja bi nam, kao, dala kakve odgovore, koji su često bili potpuno sumanuti ili su izostali, no održavala se ta ludačka veza između nas i mrkvice na štapu, bilo je dovoljno blesavo, sa pregršt likova i uvek sa kakvim novim, često bizarnim, zapletom unutar zapleta.
Sve u svoje vreme. Bio sam tada u vezi sa rasnom miličicom, bio mi je užitak da se upetljamo jedno u drugo i čekamo naše junake i misteriju ostrva. Spremio bih nam klopu, najeli bi se kao prasad, sa sve dezertom (piškote+banane, prelivene pudingom, potom frižider, te krevet i "Lost")...ta naravno da mi je Lost značio mnogo
No ako me pitaš da li je, sam po sebi, bez šnicli i krompirića, piškota pod pudingom, Gorane pripijene uz mene, imao ikakvog smisla...well, teško, baš teško. ![]() |
|
![]() |
|
uredi ovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 21:32 |
|
Joooj! Evidentno sam uprskao s spominjanjem "Lost". Sry puppet_master. Život je sucks, gotovo uvijek kad se prisjetim kako je to biti živ shvatim koliko je još više sucks. A što se tiče generaliziranja oko nacije i kontinenta, žao mi je što sam odvratno iskren, Ameri su kakvi jesu, Indonežani kakvi već oni jesu, Indijska kinematografija je... da ne nabrajam dalje, ovako, filmska umjetnost ili "umjetnost" je prilagođena narodu iz kojeg potiče i kome je namijenjena, mada su Indijci broj jedan u gomili naučnih dosega ipak je milijardu njih zapravo u stanju najgoreg siromaštva i beznađa, a sveukupno gledajući, svadba koja košta koliko državni proračun omanje države... Indonezija, svaka scena gdje se pojavi cigareta ili piće popraćena je upozorenjem, veliki natpis, crna pozadina i bijela slova preko pola ekrana o kršenju Zakona Islama... itd., itd. Toj i takvoj ekipi ne možeš "uvaliti" niti "Ujaka Vanju", ne možeš ni nama baš "Šoguna", a teško svarimo i Kurosawu... mentalitet i kultura su jedinstveni za kontinent, narod... a jagode i šlag ili banane i puding, i ono drugo... svi vole pa čak ako su i alergični na njih.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 21:46 |
|
Nisi uprskao sa "Lost", pa i ja ga pominjem, više puta čak, u vezi sa "From", sve mislim da se gotovo nameće samo po sebi. Pa i glede tog generalizovanja, plemena-nacije-mentalitet, navikao sam zaboga, mene bi, najiskrenije, začudilo da ga nema. Pomislio bih da sanjam.
Nisam ikada pomislio na to "life sucks", koliko god (i često) gadno bilo koješta, tako nam je to, valjda.
Ažurirao puppet_master - 19.Travanj/Apr.2022 u 22:06 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2022 u 22:52 |
|
Odobreno je snimanje 2. sezone
![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2022 u 17:13 |
|
Jezivo iritantna glupost u pokusaju da bude jedinstvena a uz to i strasno dosadna.Naravno da necu gledati do kraja.Hvala na prevodima
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 09:18 |
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 14:40 |
|
Odlicno meni legla serija bas
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |