Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Metal Lords (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Metal Lords (2022)

Metal Lords

Metal Lords (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, komedija, glazba

Trajanje:

97 min

Režija:

Peter Sollett

Scenarij:

D.B. Weiss

Glavne uloge:

Jeff Steitzer
  >  Janitor Eli
Jonathan Saks
  >  Trombonist
Jovani Ridler
  >  Background
Troy Oelke
  >  Perpetrator
A. Brian Daniels
  >  Teacher
Adrian Greensmith
  >  Hunter Sylvester
Kieran Thomas
  >  Mollycoddle Keyboardist
Aroon Nagappan
  >  Tim
Brett Gelman
  >  Dr. Sylvester
Katie O'Grady
  >  Laurie Schlieb
Sufe Bradshaw
  >  Dean Swanson
Katie McCabe
  >  Model
Noah Urrea
  >  Clay Moss
Teddy van Ee
  >  Ray
Ella DeVito
  >  Party Girl
Jaeden Martell
  >  Kevin Schlieb
Michelle Mao
  >  Lisa Randall
Christopher M. Lopes
  >  Robbie
Phelan Davis
  >  Skip
Parker Hall
  >  Hesher in Training
Isis Hainsworth
  >  Emily Spector
Analesa Fisher
  >  Kendall Sarn
Mike D Harris
  >  Faculty
Jalon Howard
  >  Jesse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Metal Lords (2022)
    Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 17:39
Opis na sajtu laže.

Trio neprilagođenih u misiji nastupiti pred publikom.
Ne nagovaraju oni nikoga ništa, nego se jedan zaljubio u čelisticu pa mu pala ideja na pamet da umjesto basista uzmu nju.

Nakon bezbroj mejnstrim kjut šubidubi kva kva blagorečeno idiota, konačno film o ljubiteljima metala kakvi zapravo kad se sjetim svojih školskih dana, jesu.

Neću reći da je koncept nov, ali ovo se ne viđa često.
Trojac glavnih likova su potpuno normalni ljudi, nesavršeni su znači i šminka ih ni ne želi pretvoriti u holivudske (seks?) lutke.
Film je o mladima pa će problemi biti mladalački, ali oni nisu 3 Wertera koji će godine izgubiti u psihološkim patnjama, oni će sve pokušati riješiti čim prije.
Ne na šemu jeftinih slashera gdje ponašanje prkosi logici višestaničnih bića naravno, negdje će izabrati najbolje ('ebo bullyje, sad je još žešći friz), a negdje neće ipak su još dječurlija (peglanje kartice od staroga).

Da se razumijemo, ja uživam u nespretnim smušenjacima u azijskim serijama i ne bi mi bilo mrsko da su i ovi tu takvi, ali realno, metalci jednostavno nisu (bili) takvi.
Tako da sam se baš nauživao ove blesave trojke u filmu koji nikome ništa ne popuje niti nekoga izvrgava ruglu.

Jedini promašaj u filmu je spominjanje, a i puštanje guns'n'roses. Piše metal u naslovu molim lijepo, pa se negdašnje čiste furke koje s metalom veze nemaju trebalo ostaviti doma.

Dodatni plus: troje glavnih likova nisu rasno različiti kako je to danas po holivudu pravilo da se mora.

Za sve koji inače ne vole drame, evo jedne koja je baš bombon i neće vas utlačiti niti ćete dobiti suicidalne misli nakon 10 minuta.
Gledati.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 17:51
Jeste po formuli ali je itekako zabavan, očekivao sam grublji filmić, no "R" oznaka je tu tek zbog psovki pretpostavljam. Prva polovina filma mi je bila bolja, potom nema iznenađenja. Likovi su ono što (mojem utisku) daje šarm filmu, super su mi klinci. Lagan je suviše, ne doživeh ga kao dramu, mada ne puca ni na kakav silni humor te mu ni komedija ne čuči najbolje, ako ikoga uopšte i brinu te žanrovske granice, bitno je da je, rekoh, zabavan. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 20:50
R oznaka je zato jer mali kaže starome "go bang another nurse".
Je li, ameri su jako osjetljiva bića pa dobiju slom živaca kad čuju takvo nešto.
Nema veze što se međusobro rokaju na ulici za dobar dan, to je normala.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 20:52
Ima i dosta "F. you" tokom filma. Scene sa čelistkinjom na terenu sa trenerom su dovoljne za "R" LOL i on sam joj govori da se "cu.nt" ne sme reći u Americi LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 21:59
Ja sam skandalizovan zbog upotrebe  psovkiWink i nepristojnih reči, da se razumemo ja kočijaše poštujem, ali ne mogu da podnesem kakve gluposti po tom pitanju serviraju.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 10:44
Bas sam razmisljao da li da gledam ali sad posle procitanog obavezno.To sto se svasta stavlja kao metal vec je normalno kad se setim samo, aj sto su Gunse ali Skorpions pa bilo je tu gomila nasminkanih dugokosih bendova koji su sebe smatrali metalcima ali jbga prodavali su se . Mada sada sa ove vremenske distance mislim da Gansi i nisu bili los bend cak stavise za ove danasnje su bili ozbiljni.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 11:12
Ne znam ali mi smo razlikovali Guns N' Roses kao hard rock band koji su iy Los Angeles-a , a Scorpions kao rock band ( mada imali su oni tokom godina izlete u raznim podžanrovima ) nastali u Hanoveru, Zapadna Nemačka, a meni su se lično oni više svidjali, a i danas više volim da čujem njih. A i neki heavy metal podžanrovi npr. glam metal  veze nema sa death metal, više vuče na ... pa tako naprave nekoliko pesama i odmah stave u kategoriju heavy metal.

Ažurirao AlexDeLarge - 11.Travanj/Apr.2022 u 15:13
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 11:22
Nije tema ali sad se setih Heavy Metal iz 1981. godine.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 14:02
Lep film. Oda ljubiteljima tvrđeg zvuka, kojih je, ponekad mi se čini - sve manje. Posebna draž što se u filmu pojav ljuju doajeni - Scott Ian (Antrax), Tom Morello (Rage Against the Machine), Kirk Hammett (Metallica) i Rob Halford (Judas Priest). Dodaću u opis i ispraviti ono što treba.... Tom Morello Kirk Hammett Rob Halford
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 15:29
'Ko ne sluša reanimatorski technical sludge black'n'roll, tom se ku**c ne diže. 🤘
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 16:04
G.Kardio je hteo da kaže ako npr. spojite Black Sabbath,Motörhead  i Minor Threat to dodje isto kao via... , tj. Inventing (Anna) KT, samo što u ovom slučaju radi Wink
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 18:06
Ma daj ga pusti, neće da prevede K-Pop Killers (džabe i službeno na YT, dokumentarac o korejskoj metal sceni).
Doduše shvaćam ga, svi su tamo pristojni u izražavanju Evil Smile.
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2022 u 07:56
Ma nema veze s pristojnošću aktera filma nego, u nedostatku novih korejskih thrillera, jednostavno pored tolikih ljubića ne stignem prevoditi još i dokumentarce. Cool
Ali dočekat ću ja kad-tad i normalan engleski titl za neki novi thriller.
Što bi dečki iz Fugazija rekli:
I am a patient boy
I wait, I wait, I wait, I wait

Inače, K-Pop Killerse bih preporučio svim ljubiteljima teškog zvuka, posebno dio na 1:31:37 kada se pojavljuje ulsanski slam death metal bend Bambula Payutti. Dečki rasturaju sfinktere!

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2022 u 11:04
Nema veze, ne, uopće, mhm, baš ti vjerujem. Tongue

Za ljubiće stvar je jasna, prvo se bgv "pokvario" i krenuo udarati po njima, sad i ti, sutra će ostali.
Zato se to i zove - pošast. Evil Smile
Ne bunim se, dok god nisu ratnobiografske povijesne drame, valja!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.