Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Andra sidan (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Andra sidan (2020)

Andra sidan

Andra sidan (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Andra sidan

Godina:

2020

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

87 min

Režija:

Tord Danielsson
, Oskar Mellander

Scenarij:

Tord Danielsson
, Oskar Mellander

Glavne uloge:

Karin Holmberg
  >  Förskolelärare
Henrik Norlén
  >  Peter Lindvall
Linus Wahlgren
  >  Fredrik
Sander Falk
  >  Spökpojken
Eddie Eriksson Dominguez
  >  Lukas
Josef Váchal
  >  Byggarbetare
Karin Lithman
  >  Jenny
Niklas Jarneheim
  >  Mäklare
Dilan Gwyn
  >  Shirin
Jakob Fahlstedt
  >  Manlig Polis
Felicia Kronlöf
  >  Spökmamman
Caroline Kamzol
  >  Sjuksköterska
Troy James
  >  'Gubben'
Janna Granström
  >  Granne Julia

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Andra sidan (2020)
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 10:06
Bolje nego što sam očekivao!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 12:00
Nisam mogao da nađem film sinoć (budem, ne pomažite 😄), ionako dva filma gledam već sedam dana, bez imalo uspeha da ih privedem kraju 😄 čim dođem k sebi, eto mi švedskog horora.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2022 u 13:00
Posle Krabe, Crne, eto još jednog švedskog filma koji je meni suviše klasičan ali funkcioniše ambijentom, čime verovatno biva dovoljno efektan u svom zadatku kao, je li, horor.

Teško je više sa tim ukletim kućama, novim stanarima, proganjanjem, porodicom kao, zapravo, centralnom temom, potrebom za jedinstvom, poverenjem, iznad svega te (majčinske?) ljubavi koja, eto, može spasiti sve. Toliko je to, rekoh, klasičan motiv žanra, da sve i kada bi se eventualno unelo nešto svežine, opet ostaje potreba da vidimo i iskusimo nešto novo. Svežine ovde nema, tek uprkos režiserima debitantima (igranog filma makar) imamo znalačkih žanrovsko-zanatskih trikova, senki i bića koje vreba iz njih, dugih kadrova šunjanja i osluškivanja zlokobnog zvuka...sve ono što smo navikli viđati u hororima. Da li je ovoga puta to dovoljno...šta znam, kako kome verovatno, meni i ne baš. Poštovanje za vladanje ambijentom ali voleo bih jaču temu, razrađeniji mitos, nemir, mrak koji uvlači u sebe, makar malo teskobe i onda kada se film završi, no nisam dobio išta od toga. Svejedno nije krš. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.