Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3 Idiots (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3 Idiots (2009)

3 Idiots

3 Idiots (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

3 budale

Godina:

2009

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

170 min

Režija:

Rajkumar Hirani

Scenarij:

Vidhu Vinod Chopra
, Rajkumar Hirani
, Abhijat Joshi
, Chetan Bhagat

Glavne uloge:

Kareena Kapoor
  >  Pia
Farida Dadi
  >  Mrs. Qureshi
Arun Bali
  >  Shamaldas Chanchad
Jaaved Jaaferi
  >  Ranchoddas Shamaldas Chanchad (as Jaaved Jaaferi)
Sharman Joshi
  >  Raju Rastogi
Aamir Khan
  >  'Rancho' Shamaldas Chanchad
Jayant Kripalani
  >  Campus Interview Panel Head
Madhavan
  >  Farhan Qureshi
Parikshit Sahni
  >  Mr. Qureshi (as Pareekshit Sahani)
Amardeep Jha
  >  Mrs. Rastogi
Amardeep Jha
  >  Mrs. Rastogi
Boman Irani
  >  Viru Sahastrabudhhe
Omi Vaidya
  >  Chatur 'Silencer' Ramalingam
Mukund Bhatt
  >  Mr. Rastogi
Mona Singh
  >  Mona
Olivier Lafont
  >  Suhas Tandon (as Sanjay Lafont)
Farida Dadi
  >  Mrs. Qureshi
Rahul Kumar
  >  Millimeter - MM
Shoaib Ahmed
  >  Chhote
Chaitali Bose
  >  Kamini 'Kammo' Rastogi

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3 Idiots (2009)
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 12:57

Imdb

Žanr: Komedija/Drama

Scenario: Chetan Bhagat (knjiga), Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi

Režija: Rajkumar Hirani (Lage Raho Munna Bhai / Munnabhai Meets Mahatma Gandhi)

Glavne uloge: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Omi Vaidya, R. Madhavan

Godina proizvodnje: 2009

Zemlja porekla: Indija

Trajanje: 160 min

Sinopsis:
3 Idiots je provokativna, zabavna i poučna komedija. Dva prijatelja (Madhavan i Sharman Joshi) kreću u potragu za svojim drugarom. Na ovom putovanju, oni nailaze na davno zaboravljenu opkladu, venčanje koje moraju da uprskaju i sahranu koja izmiče kontroli. Dok se približavaju svojoj destinaciji, počinje još jedno putovanje: unutrašnje putovanje kroz sećanja i priču o njihovom prijatelju - slobodoumnom Ranchou (Aamir Khan), koji je na svoj jedinstven način dotakao i promenio njihove živote. Ovo je priča o njihovim danima u hostelu u kojoj se prepliću Ranchova romansa sa živahnom Piom (Kareena Kapoor) i sukob sa strogim mentorom Viruom Sahastrabudhheom (Boman Irani). A onda je Rancho, jednog dana, nestao, nameću se pitanja... Ko je bio on? Odakle je došao? Kuda je otišao?

Official site

Trailer

IMDB ocena: 8.2/10

Datum svetske premijere: 23. decembar 2009. (Kanada, SAD)

Trivija:
- Poznat po tome što se priprema za svaku ulogu koju prihvati, glumac Aamir Khan je izbegavao da jede svoju rođendansku tortu. Na pitanje zbog čega, on je odgovorio "Pokušavam da preživim na mleku i nekoliko banana jer su me zamolili da smršam za ulogu."
- Rancho, lik Aamira Khana, u filmu kaže da ljudi studiraju inženjerstvo, pa menadžment, i na kraju postaju bankari, pa u čemu je onda poenta studiranja inženjerstva. Upravo to je Chetan Bhagat (autor knjige po kojoj je snimljen film) uradio. Studirao je inženjerstvo, pa menadžment, i na kraju postao bankar.
- Producent Vidhu Vinod Chopra izjavio je da će film biti legalno objavljen na YouTube-u 12 nedelja posle prikazivanja u biokopima - prvi slučaj u istoriji indijskog filma.

Prevodi

http://www.happynovisad.com

Ažurirao Rea - 25.Sijecanj/Jan.2012 u 13:00

Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2014 u 15:57
Film je zaista odličan, ne propustite da ga pogledate. Lici pomalo na naš "Lajanje na zvezde". Zabavan, komičan, a tako ozbiljan !
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2015 u 23:03
Lična ocena 10+

Početak nije obećavao, ali onda su usledili skoro svi žanrovi. Najviše mi se svideo humor. Clap

Najsmešnije mi je bilo kad Virus plesao ROFLROFLROFL i kad onaj Tihomir pričao o silovanju na pozornici... ROFL

Mara, hvala na preporuci. Smile

Ažurirao NikolaJe - 27.Studeni/Nov.2015 u 23:12
Na vrh
*MARA* View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj *MARA* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 09:51
@NikolaJe

E, sad si kršten što se tiče Bolivudskih filmova.bojanalove

Jedan od retkih filmova iz njihove produkcije koji se proslavio van granica Indije. Slobodno se može reći, klasik.

Reče neko da im je gluma loša. Misli se generalno za sve glumce. Pa evo, mislim da Aamir Khan nikako ne ide u taj koš.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2019 u 09:27
I meni je ovo prvi indijski (bolivudski) film koji sam odgledao i prijatno sam iznenađen. Tema i poenta filma je neadekvatan sistem obrazovanja i po tome je veoma sličan Društvu mrtvih pesnika. E sad, forma je veoma drugačija, sve je predstavljeno na zabavan i pomalo plitak način. Ili to samo tako izgleda. Odličan film.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 18:55

Hvala Vilin i ostalima.
Ovo je dovoljna preporuka da pogledam.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 20:25
Ma da, dobar je film, ali kad sam preporucio nekome odbijalo ih je sto je indijski , i prekidali su ga u stilu sta mi to gledamo, i ono traje dugo, Slicno i za A Wednesday ( i za jos par njih)  mada jedan sa drugim nemaju veze, a i krace traje, ali za dati su posle rekli da je dobar kad sam rekao da budu strpljivi i da ne ocenjuju dok se ne zavrsi.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 20:30
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:06

Alex i ostali koji ovo citaju.
Pogledajte film Wensday , indijski film.
Fenomenalno uradjen prepun adrenaloina od prvog do zadnjeg minuta.
Radjen je po istinitom dogadjaju. Necu otkrivati o cemu se radi.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:08

Indijci, 
Znaju da prekidaju radnju  u svojim filmovima sa svojim nebuloznim pesmicama....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:10
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Alex i ostali koji ovo citaju.
Pogledajte film Wensday , indijski film.

Pa bas sam njega pomenuo u svom post-u
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:15

AlexAlex
Ti si bre gori od Googla,
Da se prijavis u kvizu ti bi bio milioner.
Vidim da si ovde ''pozarni'' u kom si to postu spomenuo film Wensday

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:16

Alex ajd posalji link za post u kome si spomenuo Wensday.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:23
 Preporuka za A Wednesday https://www.imdb.com/title/tt1280558/?ref_=fn_al_tt_2 ko nije pogledao.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:41
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:28
Delimicno je inspirisan jednim stavrnim dogadjajem iz 2006. godine.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:41
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:34

Ne razumem. ko je infantilno upao?

Evo jos jednog vrhunskog filma. Dugo traje, ima par pemsica koje se daju preziveti.
Rasplet  koji je poslednja trecina filma  je malo remek delo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:43

Ne razumem. ko je infantilno upao?

Evo jos jednog vrhunskog filma. Dugo traje, ima par pemsica koje se daju preziveti.
Rasplet  koji je poslednja trecina filma  je malo remek delo.

Ma skoro da sam zaboravio na filmove od 90-95 minuta, sad je i jedna epizoda serije toliko. A komotno moze da se svede na dva sata.

Gledao sam isto preporuka.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:52
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:50

Ovo je inace drugi film po redu.
Prvi istog naziva je iz 2013.
A sad sledi prava poslastica na Amazon prime ima Drishyam 2 iz 2021.
Upravo ga skidam sa specijalnim programom.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 21:56

Ovo je inace drugi film po redu.
Prvi istog naziva je iz 2013.
A sad sledi prava poslastica na Amazon prime ima Drishyam 2 iz 2021.
Upravo ga skidam sa specijalnim programom.

na dati iz  2013 nisam se obazirao, a  dvojku iz 2021 sam video, ali ima jos podosta sto sam planirao da pogledam.
Nego da ne idem na pm pa cu obrisati kakva je juznoafricka Reyka , pogledao prvu epizodu pa mislim da sam gledao indonezansku  Kalu  i posle zaboravio da nastavim.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:01
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:14
Draj amigos me ne zanimaju sami po sebi, a takozvane komedije o idiotima mi idu na k... ajde, bit ću pristojan, na živce.

Ovo sam čuvao za drugi film (kasnije), ali evo ovdje, vic od prije 7856857834658734 godina:
Citiraj Došla 3 debela njemca u hrvatsku,nisu znali hrvatski a htjeli su ga nauciti.I produ oni kraj jedne djece i cuju kako se rugaju:Tri debela njemca,tri debela njemca,i prvi to zapamti.dodu do jos jedne djece i cuju:Za babino brasno,za babino brasno i drugi zapami to.i dodu do neke druge djece i cuju:Hura,hura samo naprijet i treci zapamti to.I dodu oni do neke banke,koja je upravo bila opljackana.I privede njih trojcu.I policajac ih pita:tko je opljackao onu banku a prvi kaze:Tri debela njemca,tri debela njeca.On pita zasto a drugi:Za babino brasno,za babino brasno.I policajac:vi ste uhapseni.A treci:Hura hura samo naprijed!

Citat je s interneta i ne pada mi na pamet lektorirati.
Ali ako smo se na ovo smijali ko ludi dok smo imali 5 godina, pa sa 50 bogami meni ne da nije smiješno nego je i otužno.

Drišjam ili kakoliseveć čita o kojem pišete je rimejk i kao takav me apsolutno ne zanima.
Malajalamski original i njegov nastavak nisu prevedeni.

Nisu prevedeni ni neki drugi malajalamski krimići i trileri, sve bombon do bombona, srećom čini mi se da ni od jednog nema bolivudov rimejk jer taj bi bilo preveden, jebo original naučio nas je holivud, jelda.
E pa naučio je koga je naučio, mene nije. Pa je onda engleski titlovi u ruke i ajmo. Evil Smile

EDIT:
Ajde bit ću bezobrazan pa ovih dana u potražnju prijevoda predložiti tih 5-6.

Ažurirao JoxerTM - 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:22
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2022 u 22:29

Koja je to zemljka u pitanju kad kaze Malajalamski .
Malajalma koja je to ''drzava''Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.