Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Repo Men (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Repo Men (2010)

Repo Men

Repo Men (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Repo Men

Godina:

2010

Žanr:

kriminalistički, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Miguel Sapochnik

Scenarij:

Garrett Lerner
, Eric Garcia

Glavne uloge:

Jude Law
  >  Remy
Liev Schreiber
  >  Frank
Forest Whitaker
  >  Jake
Alice Braga
  >  Beth
Howard Hoover
  >  Salesman
Carice van Houten
  >  Carol
Liza Lapira
  >  Alva
Joe Pingue
  >  Ray
RZA
  >  T-Bone
Wayne Ward
  >  John
Tanya Clarke
  >  Hooker
Yvette Nicole Brown
  >  Rhodesia
Chandler Canterbury
  >  Peter
Tiffany Espensen
  >  Little Alva
Max Turnbull
  >  Larry the Lung
Rafferty Law
  >  Young Remy
Tremayne Corion
  >  Young Jake
Robert Dodds
  >  Salesman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Repo Men (2010)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 03:44
Repo Men

TITLOVI

IMDb

Official site

Release Date: 2 April 2010
Genre: SF/Thriller

Director: Miguel Sapochnik
Writers: Eric Garcia & Garrett Lerner

Cast: Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber

U budućnosti, ako vam trebaju, umjetni organi se mogu kupiti. Međutim, ukoliko se kasni s plaćanjem, tvrtka šalje svog čovjeka (repo man) da na silu vrati proizvod.

Remy (Jude Law) je jedan od takvih plaćenika i dobar je u svom poslu. Na jednom zadatku nešto krene po zlu i Remy nastrada, a tvrtka mu odluči presaditi novo umjetno srce. Kad ga Remy više ne može plaćati, tvrtka šalje njegovog bivšeg partnera Jakea (Forest Whitaker) da vrati srce.

Ažurirao Titivillus - 19.Kolovoz/Aug.2010 u 12:46
Na vrh
peterfox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peterfox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 12:22
ovo izgleda super - volim sf, i jude law je dobar glumac
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 19:50
Nisam komentirao film prvi put kad sam ga pogledao, pa ajde sad ću.
Šta reći? Meni se jako svidio film.
Dosta brutalan, ali na trenutke i usporen. No, vrati se sa nekim super akcijskim scenama krvoprolića.
Što je još bolje, priča je iznimno zanimljiva. Držala me cijelo vrijeme. A najviše mi se svidjelo pred sam kraj, muzika prati scenu fenomenalno...
Ako ništa, barem to pogledajte.. LOL
Šalim se, ali svakako preporučujem film.
8/10

Ažurirao nebojsa66 - 10.Srpanj/Jul.2010 u 20:34

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:12
Pogledah film i baš mi se svidio (gledao sam unrated verziju sa par scena koje su baš blesave). Šta da kažem? Kao što Nešo reče, film je na trenutke spor, ali se onda vrati. Moram priznati da je do posljednjih 15 minuta film imao jednu jaku 7, ali me je kupio sa posljednjih 15 minuta. Onaj hommage Parkovom Oldboyu sa scenom borbe u hodniku je prejak, da se ne lažemo nije to original, ali svejedno, svaka čast čovjeku što je odradio to. Soundtrack mi je genijalan, još jedna stvar koja me je kupila. Film bi bio mnogo bolji da ga je radio neki malo više vizuelistički (ako se tako mogu izraziti) režiser poput Alexa Proyasa ili Spielberga, možda Ridley Scott iz mlađih dana. Sa ovakvom pričom bi tada vjerovatno bio u najboljih 10 SF filmova, ali ovako ostaje samo jedan solidan akcioni SF.

Ažurirao Nameless One - 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:18
What can change the nature of a man?

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:15
+1!

Zadnje scene borbe i muzika na kraju... Spasile film. A da je radio Spielberg onda bi bio predobar film... LOLLOLLOL

Ažurirao nebojsa66 - 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:48

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:38
U sustini meni je zanimljiv i dobar film.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:43
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:53
Da Bell ;) Ne znam sto su u ovoj temi za film iz 1984 stavili dati iz 2010 i njega komentarisali. Prvenstveno sam mislio na Cox-ov iz 1984. I preporuka za clanove koji ga nisu pogledali.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Veljaca/Feb.2022 u 21:30
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 21:00
Dešava se, beše ista situacija sa npr Assault on precinct 13. zbrka sa 1976. i 2005. filmovima-temom.
Zbrljano je možda pre onda kada je počelo da se piše u ovoj temi o filmu iz 2010. Sada je ionako njegova LOL

Tada je Titivillus bio moderator valjda, možda ga je mrzelo da otvara novu temu pa je samo prvi post napravio predstavljajući film iz 2010 LOL...potom niko da proveri. Možda, ako ne i verovatno i titlovi budu pobrkani, no snaći će se ljudi. 

Ažurirao puppet_master - 20.Veljaca/Feb.2022 u 21:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.