Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100430 Datum ispisa: 29.Lipanj/Jun.2026 u 02:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Repo Men (2010)Objavio: Titivillus
Tema: Repo Men (2010)
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2009 u 03:44
Director: Miguel Sapochnik
Writers: Eric Garcia & Garrett Lerner
Cast: Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber
U budućnosti, ako vam trebaju, umjetni organi se mogu kupiti. Međutim, ukoliko se kasni s plaćanjem, tvrtka šalje svog čovjeka (repo man) da na silu vrati proizvod.
Remy (Jude Law) je jedan od takvih plaćenika i dobar je u svom poslu. Na jednom zadatku nešto krene po zlu i Remy nastrada, a tvrtka mu odluči presaditi novo umjetno srce. Kad ga Remy više ne može plaćati, tvrtka šalje njegovog bivšeg partnera Jakea (Forest Whitaker) da vrati srce.
Odgovori: Objavio: peterfox
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 12:22
ovo izgleda super - volim sf, i jude law je dobar glumac
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2010 u 19:50
Nisam komentirao film prvi put kad sam ga pogledao, pa ajde sad ću. Šta reći? Meni se jako svidio film. Dosta brutalan, ali na trenutke i usporen. No, vrati se sa nekim super akcijskim scenama krvoprolića. Što je još bolje, priča je iznimno zanimljiva. Držala me cijelo vrijeme. A najviše mi se svidjelo pred sam kraj, muzika prati scenu fenomenalno... Ako ništa, barem to pogledajte.. Šalim se, ali svakako preporučujem film. 8/10
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: Nameless One
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:12
Pogledah film i baš mi se svidio (gledao sam unrated verziju sa par scena koje su baš blesave). Šta da kažem? Kao što Nešo reče, film je na trenutke spor, ali se onda vrati. Moram priznati da je do posljednjih 15 minuta film imao jednu jaku 7, ali me je kupio sa posljednjih 15 minuta. Onaj hommage Parkovom Oldboyu sa scenom borbe u hodniku je prejak, da se ne lažemo nije to original, ali svejedno, svaka čast čovjeku što je odradio to. Soundtrack mi je genijalan, još jedna stvar koja me je kupila. Film bi bio mnogo bolji da ga je radio neki malo više vizuelistički (ako se tako mogu izraziti) režiser poput Alexa Proyasa ili Spielberga, možda Ridley Scott iz mlađih dana. Sa ovakvom pričom bi tada vjerovatno bio u najboljih 10 SF filmova, ali ovako ostaje samo jedan solidan akcioni SF.
------------- What can change the nature of a man?
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 26.Srpanj/Jul.2010 u 23:15
+1!
Zadnje scene borbe i muzika na kraju... Spasile film. A da je radio Spielberg onda bi bio predobar film...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:38
U sustini meni je zanimljiv i dobar film.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:43
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2022 u 20:53
Da Bell ;) Ne znam sto su u ovoj temi za film iz 1984 stavili dati iz 2010 i njega komentarisali. Prvenstveno sam mislio na Cox-ov iz 1984. I preporuka za clanove koji ga nisu pogledali.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2022 u 21:00
Dešava se, beše ista situacija sa npr Assault on precinct 13. zbrka sa 1976. i 2005. filmovima-temom.
Zbrljano je možda pre onda kada je počelo da se piše u ovoj temi o filmu iz 2010. Sada je ionako njegova
Tada je Titivillus bio moderator valjda, možda ga je mrzelo da otvara novu temu pa je samo prvi post napravio predstavljajući film iz 2010 ...potom niko da proveri. Možda, ako ne i verovatno i titlovi budu pobrkani, no snaći će se ljudi.