Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Servant (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Servant (2019)

Servant

Servant (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

30 min

Autor:

Tony Basgallop

Glavne uloge:

Lauren Ambrose
  >  Dorothy Turner
Rupert Grint
  >  Julian Pearce
Toby Kebbell
  >  Sean Turner
Nell Tiger Free
  >  Leanne Grayson
Luka Ravenscroft
  >  Jericho
Mathilde Dehaye
  >  Snake
Nell Tiger Free
  >  Leanne Grayson
Phillip James Brannon
  >  Roscoe
Toby Kebbell
  >  Sean Turner
Lauren Ambrose
  >  Dorothy Turner
Rupert Grint
  >  Julian Pearce
Mason Belford
  >  Jericho
Julius Belford
  >  Jericho
Julius Belford
  >  Jericho
Tony Revolori
  >  Tobe

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Servant (2019)
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2019 u 19:18
Prijevode je najavio nebojsa66 ⚡
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 17:45
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2019 u 18:10
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

To zato jer sam uzeo prevoditi. LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2020 u 00:03
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

To zato jer sam uzeo prevoditi. LOL

Obnovljeno i za 3. sezonu jer si uzeo prevoditi LOL

Na vrh
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2021 u 23:22
Prijevode za 2 sezonu najavio je nebojsa66 ⚡
Na vrh
pekinezer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pekinezer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2021 u 19:32
gleda neko seriju, kakva je valja sta
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 15:10
Gledao prvu sezonu, nije loša, ima boljih i gorih momenata, al sve u svemu preporuka. Vidjet ćemo kakva je druga, upravo je skinuo!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2021 u 09:19
Nisam gledao puno filmova/serija na ovu temu, ali interesantno da je niko nije prokomentarisao. Meni je bila zanimljiva sto je pod velom misterije, neka mesta nisu razjasnjena mada sledi treca sezona. Pokazane su neke mane savremenog drustva, prikazana dva sindroma, prenaglasena opsesivnost,prikazan uticaj kulta, sve prozeto okultizmom. Na neke momente me je podsetilo na Lost.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 06:00
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 07:55
Ovo bi bilo odlicno kad bi se stvari razjasnile u trecoj sezoni i da bude finale serije. Vec ima pravac, ali da ne ode u smeru npr. Lost-a iili Leftovers-a.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2021 u 20:47
Serija je obnovljena za 4. sezonu Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2021 u 21:21

Serija je obnovljena za 4. sezonu Wink

Moje misljenje je da su trebali da spakuju u tri sezone. Ne smem vise nista da kazem, bice odmah obnovljeno za petu sezonu Wink
Na vrh
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 00:11
Drugu sezonu prevodi Osgiliath 👍
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 09:23
Originalno postovano od strane titlovi.com titlovi.com piše:

Drugu sezonu prevodi Osgiliath 👍
Trecu ;) sezonu prevodi Osgiliath 👍

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 13:42
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ovo bi bilo odlicno kad bi se stvari razjasnile u trecoj sezoni i da bude finale serije. Vec ima pravac, ali da ne ode u smeru npr. Lost-a iili Leftovers-a.

Zbog te eventualne "Lost" putanje sam i prekinuo posle prve sezone, zapravo više očekivah od nje, možda ću nekada dati šansu i drugoj (sada već i trećoj) sezoni, bilo je nešto mesa u seriji iako sam se češće dosađivao nego vodio misterijama. Sasvim slučajno gledah i tu prvu. Neko (Ghoul, mislim) reče da ima kakvog-takvog smisla, mada... Ne leže mi televizijske horor-misterije, Midnight Mass mi je držao više pažnje, no na kraju sam opet bio prazan. Nije to za mene, prosto. 
Na vrh
Marina33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Marina33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2022 u 19:50
Dobra serija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2022 u 21:38
Koliko sam video ako se nesto ne promeni cetvrta sezona ce biti i poslednja, treca pa u istom stilu, dozirano daje  nagovestaje, nesto i konkretno otkriva ali ima i jedan zanimljiv dogadjaj  , razradjuju jedan zenski lik dobro ( ima tu par zanimljivosti) verovatno uvod za cetvrtu sezonu, malo su preterali sa psihologijom druge zenske osobe ( dosta dobro je prikazano njeno stanje kroz prve dve sezone), ali sve prethodno su mogli komotno da spakuju pa u tri, cetiri epizode, cudno mi je malo, i do sada je dosta stvari jasno, eto mozda u nastavku da se zna osnova, zasto je J...... bitan, ko je ... konkretno sta je pozadina i kako se u biti razvijalo, to jedino, dramaturski deo su odradili u ovoj psiholoskoj horor seriji.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 21:25
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 11:40
Evo uskoro ce i 4 sezona, 13.januar 2023.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 14:18
Ne znam gledao prvu sezonu bilo mi onako dosta interesantno. Poceo drugu i mnogo sporo mi se sve kretalo ,prekinuo rekoh nastavicu neki drugi put. Medjutim do danas nisam ,sad nznam jel vredi nastaviti ili da batalim ,ako ova 4 sezona bude kraj onda cu vrv. i odgledati
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2022 u 18:54
Slicno za drugu sezonu, isto sam mislio da je spora, isto sam razmisljao da malo fwd ali nisam, iako kratko traje, mislim da je nesto drugo u pitanju.

Da cetvrta ce biti zavrsna sezona, pa mislim ako vec hoces onda najbolje `u cugu` da je pogledas. Ne znam ali ja sam pred drugu i trecu morao da se podsecam prethodne, znas u sustini oko likova i radnje, ali neke stvari ipak zaboravis, mozda kod nekog to nije slucaj.

Za cetvrtu sezonu  nesto mislim da ce biti u stilu prethodnih cak i da ce malo preterati, mislim da ce sustinske stvari razjasniti, mozda nesto i ne , ali videcemo.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Studeni/Nov.2022 u 11:59
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.