| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Terminator Genisys (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Terminator Genisys (2015)Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2017 u 00:44 |
|
Lična ocena 9. Prilično zanimljivo i uzbudljivo, nije ocena 10 jer je sve to već prožvakano i gledalac često ima promneziju. :D
|
|
![]() |
|
Rakan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 22:07 |
|
Iznenadio sam se kada sam pročitao da je ovo 5ti film u T-franšizi. Odlično se sećam prva dva filma, ali ovih ostalih nešto baš i ne. Nadam se da ću ovaj zapamtiti jer je simbioza prva dva dela.
Donekle su pljunuli na prošlost jer su se poigrali sa glavnim motivom u serijalu, ali nije nešto po čemu bi fanovi morali osuti paljbu.
Dobro funkcioniše odnos otac-ćerka između Terminatora i Sare Konor, to jest između Švarcenegera i Kalisi.
Pogrešan mi je izbor za Džona Konora i za Kajla Riza, pogotovo za Džona Konora.
Vredi pogledati, ali ne bez prethodnog predznanja iz terminatorologije.
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2017 u 18:08 |
|
Ovo kao da je bio omaž za sve prethodne Terminatore i dobro je rekao Rakam tko nije ljubitelj T-franšize film je malo teško povezati s nečim suvislim.Čak i samo ime Genisys nema u engleskom rječniku kao neki pojam već spoj dviju riječi a kojih to je na svakom da odgonetne za sebe,nije Cameron luleša zna on ponešto o brendiranju.Za pogledati svakako doživljaj a nije ni dosadan.Ljubitelj sam ovakvog žanra pa možda nisam kompetentan za davati savjete o gledanju.GLEDAJTE GA OBAVEZNO,HAHAHAHAAAA...(smijeh je trebao zvučati kao Jokerov iz Suicide squad)
|
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 15:08 |
|
Dobro kaže Rakan, još jedan u nizu filmova koji se prosto zaboravi, hteli to ili ne. Zaboravih potpuno i ovaj poslednji "Terminator...", tja, ne mogu se setiti ni naslova više
onaj sa silnim žeMskama i Hamilton-Švarci povratkom. Iz ta oba filma u svesti mi je sveukupno 3-4 scene, eto šta se pravi sa tim nasilnim oživljavanjem koje-kojih franšiza. Neka sam i lud i rasejan, izgubljen, no koliko ljudi zbilja pamti išta od tih silnih potonjih Terminator filmova?
Ažurirao puppet_master - 13.Sijecanj/Jan.2022 u 15:13 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:13 |
|
Prvi je dobar ( Kameron je sanjao nesto na tu temu) i to posle pretocio u scenario za film, drugi mi je licno bolji i vrhunsko ostvarenje (nekima je prvi) , treci je u sustini potvrda prva dva prvenstveno sna Sare Konor 29. avgust 1997. godine
, uz reci iz pesme svako od nas ponekad gleda u ponor sa vise problema nego Sara Konor, cetvorka kontradiktorna sa prethodnim, petica skandalozna, sesti nisam ni hteo da gledam.Ažurirao AlexDeLarge - 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:19 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:35 |
|
Meni je prvi najbliži, nije akcenat na efektima, ima jezivih delova, bio je neponovljivo svež u to vreme kada se pojavio, dvojka je izašla kada sam već imao 15-16 godina, sjajan, uzbudljiv, sve je pojačano na 11, ali mi nije imao taj proganjajući ambijent, valjda mi je zato prvi bio oduvek bliži. (sve su to sjajni filmovi ionako). Na trojku sam slab, pogađa nešto ambijenta, sve potom mi je...ono malo što pamtim
, daleko.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 19:57 |
|
Repriza.Daleko je ovo od prva dva dela ali moze da funkcionise.Izbor uloga za Saru i Dzona nije bas najbolji ali ne smeta.Nema prenemaganja kod njih i to je dovoljno.Sf akcija, sasvim korektna.Pa i malo vise od toga.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2024 u 12:10 |
|
Terminator... Jedna od omiljenih franiza svakako. Još uvek pamtim odlazak u bioskop i premijeru keca u krcatoj sali, što se masovno propratilo uz uzdahe i prepričavanje danima i nedeljama nakon toga. Drugi ništa manje kultni, uz dodatak muzičke kulise, Gunsa i paketa za nezaborav.
Što se ostalog tiče, ovde mi važi "samo snimaj i rokaj jer nikad ne dosadi". Očekivanja su naravno realna jer se prva dva ponoviti ne mogu ni blizu, ali volim taj svet i priču. Valjda sam ultra nostalgičan po tom pitanju. U tom smislu i peti deo mi beše sasvim OK, pa i poslednji koji je usledio nakon njega. Nemam ništa protiv da i dalje muzu priču, sa matorim Schwarzijem, kompjuterski podmlađenim u vidu flashbacka, ili čak i bez njega. A to od mene baš nećete često čuti... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |