Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Terminator Genisys (2015)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=84846
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 15:58
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Terminator Genisys (2015)
Objavio: NikolaJe
Tema: Terminator Genisys (2015)
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 00:44
Lična ocena 9. Prilično zanimljivo i uzbudljivo, nije ocena 10 jer je sve to već prožvakano i gledalac često ima promneziju. :D

Odgovori:
Objavio: Rakan
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 22:07
Iznenadio sam se kada sam pročitao da je ovo 5ti film u T-franšizi. Odlično se sećam prva dva filma, ali ovih ostalih nešto baš i ne. Nadam se da ću ovaj zapamtiti jer je simbioza prva dva dela. Donekle su pljunuli na prošlost jer su se poigrali sa glavnim motivom u serijalu, ali nije nešto po čemu bi fanovi morali osuti paljbu. Dobro funkcioniše odnos otac-ćerka između Terminatora i Sare Konor, to jest između Švarcenegera i Kalisi. Pogrešan mi je izbor za Džona Konora i za Kajla Riza, pogotovo za Džona Konora. Vredi pogledati, ali ne bez prethodnog predznanja iz terminatorologije.

Objavio: sinna
Datum objave: 31.Svibanj/May.2017 u 18:08
Ovo kao da je bio omaž za sve prethodne Terminatore i dobro je rekao Rakam tko nije ljubitelj T-franšize film je malo teško povezati s nečim suvislim.Čak i samo ime Genisys nema u engleskom rječniku kao neki pojam već spoj dviju riječi a kojih to je na svakom da odgonetne za sebe,nije Cameron luleša zna on ponešto o brendiranju.Za pogledati svakako doživljaj a nije ni dosadan.Ljubitelj sam ovakvog žanra pa možda nisam kompetentan za davati savjete o gledanju.GLEDAJTE GA OBAVEZNO,HAHAHAHAAAA...(smijeh je trebao zvučati kao Jokerov iz Suicide squad)

-------------
Everything is a joke !

Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 15:08
Dobro kaže Rakan, još jedan u nizu filmova koji se prosto zaboravi, hteli to ili ne. Zaboravih potpuno i ovaj poslednji "Terminator...", tja, ne mogu se setiti ni naslova više LOL onaj sa silnim žeMskama i Hamilton-Švarci povratkom. Iz ta oba filma u svesti mi je sveukupno 3-4 scene, eto šta se pravi sa tim nasilnim oživljavanjem koje-kojih franšiza. Neka sam i lud i rasejan, izgubljen, no koliko ljudi zbilja pamti išta od tih silnih potonjih Terminator filmova? 

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:13
Prvi je dobar ( Kameron je sanjao nesto na tu temu) i to posle pretocio u scenario za film, drugi mi je licno bolji i vrhunsko ostvarenje (nekima je prvi) , treci je u sustini potvrda prva dva prvenstveno sna Sare Konor 29. avgust 1997. godine Smile, uz reci iz pesme svako od nas ponekad gleda u ponor sa vise problema nego Sara Konor, cetvorka kontradiktorna sa prethodnim, petica skandalozna, sesti nisam ni hteo da gledam.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 16:35
Meni je prvi najbliži, nije akcenat na efektima, ima jezivih delova, bio je neponovljivo svež u to vreme kada se pojavio, dvojka je izašla kada sam već imao 15-16 godina, sjajan, uzbudljiv, sve je pojačano na 11, ali mi nije imao taj proganjajući ambijent, valjda mi je zato prvi bio oduvek bliži. (sve su to sjajni filmovi ionako). Na trojku sam slab, pogađa nešto ambijenta, sve potom mi je...ono malo što pamtim LOL, daleko. 

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2024 u 19:57
Repriza.Daleko je ovo od prva dva dela ali moze da funkcionise.Izbor uloga za Saru i Dzona nije bas najbolji ali ne smeta.Nema prenemaganja kod njih i to je dovoljno.Sf akcija, sasvim korektna.Pa i malo vise od toga.

Objavio: ar8c
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2024 u 12:10
Terminator... Jedna od omiljenih franiza svakako. Još uvek pamtim odlazak u bioskop i premijeru keca u krcatoj sali, što se masovno propratilo uz uzdahe i prepričavanje danima i nedeljama nakon toga. Drugi ništa manje kultni, uz dodatak muzičke kulise, Gunsa i paketa za nezaborav.

Što se ostalog tiče, ovde mi važi "samo snimaj i rokaj jer nikad ne dosadi". Očekivanja su naravno realna jer se prva dva ponoviti ne mogu ni blizu, ali volim taj svet i priču. Valjda sam ultra nostalgičan po tom pitanju. U tom smislu i peti deo mi beše sasvim OK, pa i poslednji koji je usledio nakon njega. Nemam ništa protiv da i dalje muzu priču, sa matorim Schwarzijem, kompjuterski podmlađenim u vidu flashbacka, ili čak i bez njega. A to od mene baš nećete često čuti...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk