| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yara (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yara (2021)Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2021 u 13:57 |
|
Interesantna italijanska krimi drama.
Teška tema. Moglo je i bolje i dramatičnije. Moglo je i detaljnije i dorečenije. Malo i profil počinioca. Ipak, ok i gledljivo. Preporuka. 📽 🎞 IMDb: 6,2 Lična: 6,3 https://twitter.com/Danilo_Naissus/status/1465101335532118019 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2021 u 21:17 |
|
Meni je ovo dobro ko voli kriminalisticku istragu vezanu za stvarni dogadjaj (Yara Gambirasio), otmicu,... Svaka prica vezana za ovakve i slicne dogadjaje su teske, i mi smo nakon ovog imali slucaj Tijana J, i jos manje ili vise zapazenih u javnosti, a takodje i u RS jedan slucaj koji je podigao narod na noge. U dati okvir trajanja stavljeno je sve sto je bitno, nesto je ubaceno cega nema da bi izazvale emocije i empatiju, nesto izostavljeno to je moglo da unese vise misterije, ali kad su u pitanju stvarni dogadaji tu nema dramaturgije tako je, kako je, i prikazano bar sto se ovog slucaja tice korektno, ima i dramaticnijih slucajeva i istraga. Neki delovi su malo izmenjeni, da ne budu spoiler-i. Jedna forenzicka stvar mi nije jasna, a to su bazne stanice koje su delimicno problematicne ako nemate osumnjicenog, iako poznajem forenziku bas me interesuje moram ovo proveriti. Akcenat i lajtmotiv stavljen je na drugu forenzicku istragu i to je izazvalo kontroverzu. Sve moze detaljnije ali po mom misljenju to ovde ne treba, a i za detaljnjije potreban je i detaljniji uvid u istragu, pa je pitanje dostupnost istog i da li je ona od znacaja. A onda se ide na duze trajanje ili mini seriju. Sto se tice profila pocinioca o njemu se malo zna, kad se procita o slucaju vidi se kad se saznaje vise o njemu. Ukratko, poznajem ovaj slucaj, tako da po mom misljenju korektno je uradjeno
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2026 u 23:45 |
|
Odlican film u svakom pogledu u maniru najboljih italijanskih crime-drama filmova. Ocena 8/10 prevod 10/10 Zasvaku preporuku!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |