Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bliss (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bliss (2021)

Bliss

Bliss (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, ljubavni, znanstvena fantastika

Trajanje:

103 min

Režija:

Mike Cahill

Scenarij:

Mike Cahill

Glavne uloge:

Salma Hayek
  >  Isabel
Owen Wilson
  >  Greg
Debbie Fan
  >  Dr. Huang
Joshua Leonard
  >  Cameron
Bill Nye
  >  Chris
Madeline Zima
  >  Doris
Adam William Zastrow
  >  Dougie
Mercy Malick
  >  News Reporter
Steve Zissis
  >  Bjorn
Slavoj Zizek
  >  Slavoj Zizek
Megan Le
  >  Black Tie Guest
Erin Flannery
  >  Police Officer
Katie McCabe
  >  Roller Girl Lab Tech
Kayla El Adam
  >  Esteemed Guest
Nesta Cooper
  >  Emily
Ronny Chieng
  >  Kendo
Dayne Catalano
  >  Fast Food Clerk
Eugene Young
  >  Bartender
Jorge Lendeborg Jr.
  >  Arthur
Lora Lee
  >  Destiny

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bliss (2021)
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2021 u 23:51
Prijevod je najavio payutti ⚡
Na vrh
kradem View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kradem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2021 u 23:16
> https://titlovi.com/clanci/4733/bliss-cuvajte-se-blazenstva-koje-nudi/

> Zaista je teško i neprimereno tvrditi da je neki film najlošije ostvarenje u opusu nekog glumca. Ali, u slučaju Bliss, kada u njemu imate i takva imena kao što su Owen Wilson i Salma Hayek, usuđujem se da kažem da je ova fantasy-SF-filosofska romansa nešto najgore što su njih dvoje ikad snimili. I, da će to biti za dugo, dugo vremena.

Čovjek odigra ulogu života u manje-više iznadprosječnom filmu u ovo sranjkasto filmsko doba i dobije ovo.

Nemam pojma koji je točno razlog osim tog preseravanja s nekim filmom iz četrdesetih, ali zamjeriti rijetkom filmu koji je uspio nenametljivo udovoljiti suvrmenim produkcijskim zahtjevima - prikazanoj bar jednoj pederskoj guzici, te isticanja afroameričke uzvišenosti - predstavlja ništa drugo nego svetogrđe.

NHF
Na vrh
bojan-kokalj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kokalj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2021 u 04:07
IgaBiva Još jedno sedni i pogledaj film...Zeznuo je marketing jel ovo promovira ka SF triler...To je prekrasan dubok mracan film, koji govori o mentalnim bolestima, ovisnosti od droge (crystal meth) in covjeku koji je u brzom padu i zbod svojih mentlanih problema izgubio posao in ostao beskucnik. Sve pocinje sa pocetnom scenom kad glavni lik skuzi da nema vise nekog ljeka (moze biti nesto protiv halucinacija ili nesto slicnog. .Nikako gubljenje vremena, nego perfekcija
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2021 u 21:26
Pročitao sam Iginu recenziju i ne znam čemu takva frka oko toga jer se njemu film ne sviđa.

Jednom sam mu popljuvao recenziju zbog tehnikalija, ne znam koji je film bio, neki koji se nije svidio ni njemu ni meni.
Ali vi pljujete po njegovom ukusu, a ne zato jer ima previše navodnika, ni zato jer je za referencu stavio film koji neki nisu pogledali mažda vi isto, ni zbog možda predugih pasusa, ni ne znam šta već.

Čemu to? Niti ćete njega uvjeriti da mu se ukus promijeni, niti ste mene ili nekoga ko se premišlja ičim tu nagovorili da film vrijedi pogledati.
krademovo sranjkasto doba se vjerujem odnosi na holivud jer meni je zadnjih nekoliko godina procvat filma umjesto sranja - ali ja gledam više filmova od izvan van amerike nego njihove.
bojan me čak i dodatno odbio, kristal met kaže, ma znaš šta, već mi je pun ku**c filmova i serija o drogetinama, ne zanimaju me više ta sranja, gdje su filmovi o novim pošastima (onlajn kockanje, lootboxovi i bitcoin prevare)?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kokalj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2021 u 01:50
Joker pozdrav...nije bio tu u krivu on nego PR sluzba ovog filma dala mu je predznak SF zanr...tak ti isto pise i na IMDB...Nego da te smirim u vezi droge i ovisnosti u filmu. Nije nigdje to prikazano nego je fantasticno umotano u pricu koja ti prvo daje osjecaj da film govori da svi mi zivimo u matrixu...l kad ga pogledas na kraju skuzis da je film o necemu drugome. Stvarno su glumci odradili super posao a i prica prvo mirise na Tenet al onda ti polako sve postane jasno prema kraju. Stavrno malo drugaciji film....pa probaj mozda ce ti se svidjeti...obecajem da nema nigdje ni trunka droge u filmu :)...i za plus snimljen dio u Hrvatskoj (sad neznam dal Rovinj ili Split )

pozdrav :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2021 u 02:11
Nije Rovinj. Split i Lopud.

Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2021 u 15:20
Nema smisla raspravljati o ukusima, ali upravo sam odgledao film, i složio bi se u potpunosti s Igabivinom recenzijom.
Na vrh
Ordinary View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 18:41
Na kraju mi nije bilo jasno da li je ovo SF i stvarno postoje 2 sveta, ili je u pitanju mentalni poremecaj u kombinaciji sa depresijom i narkoticima ??? Owen-a volim da vidim u bilo cemu, jedino mi je Selmina gluma ciganke odudarala, ne ide mi uz nju.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kokalj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 19:38
kad ides preko filma u mislima, kako i sta skuzis da je to ono drugo...samo je problem sto je lejblan SF zanrom, a to uopste nije. Reziser i scenarist je super zavijo pricu u neku prijatnu vrecicu i prekrasno sakrio ovisnost i mentalnu bolest. recimo dober primjer ti je u filmu, kad se pocne urusavati "realan svijet" i kaze Selma; moramo se vratiti nazad  "nerealni svijet" je samo tamo postoje kristali koji nas mogu opet vratiti nazad u taj "realni" ljipi svet. Ono direkt jasno; trebamo uzet narkotik, da se opet vratimo u taj prekrasni svijet...to ti mnoze objasnit svatko ko je imao ovisnost na nesto jace ili nekui mentalnu bolest...tako da film je odrađen odlicnoa Owen odglumio fenomenalno ako ne i film svoje karijere
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 21:12
Meni film mi se dopao. Iako me po malo zbunio sa te kristale i svetove, ipak poenta filma je izreka
Neznanje je blagoslov.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan-kokalj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2021 u 22:16
Kao sto sam napisao vec gore...film je mentalnim bolestima i ovosnosti od droge apored toga pad glavnog lika sve do dna socijalne grane i ne nakraju kloasrima (jer ogromno tih ljudi dolazi iz uspjesnog zivota)
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2021 u 22:01
Da sam gledao Salmu i Ovena kako vrše veliku nuždu 2h film bi imao neku umetničku vrednost za mene.
Ovo je toliko nabacano i zbrkano...
Publika izgleda kao narkoman na lošem triput...
Oces da pogledaš do kraja, jedva skupljas snagu...
Vrlo, vrlo loš film...
Glumci su ok, ali ga nisu spasiti...
Nisam čitao IgaBivinu recenziju tako da sam ipak zaslužio sex...

I da, slažem se... vrlo loš scenario...
Imdb: 5,1   lična: 1,0   

Jednostavno... ako vas film ne kupi prvih 10 minuta uštedite sebi vreme, prošetajte, pozovite simpatiju, spremite kokice ili puding ili makarone... pozovite bivšu ljubav...

Ažurirao Danilo-Naissus - 06.Travanj/Apr.2021 u 22:08

Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2021 u 10:06
Nisam zadovoljan filmom . 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.