Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Unholy (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Unholy (2021)

The Unholy

The Unholy (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Evan Spiliotopoulos

Scenarij:

James Herbert
, Evan Spiliotopoulos

Glavne uloge:

Cary Elwes
  >  Bishop Gyles
William Sadler
  >  Father Hagan
Christine Adams
  >  Monica Slade
Diogo Morgado
  >  Monsignor Delgarde
Jeffrey Dean Morgan
  >  Gerry Fenn
Celeste Oliva
  >  Librarian
Bates Wilder
  >  Geary
Janelle Feigley
  >  Photographer
Janelle Feigley
  >  Reporter
Lea Myren
  >  Dr. Natalie Gates
Marina Mazepa
  >  Mary Elnor
Madison LaPlante
  >  Faithful Teen Girl
Gisela Chipe
  >  Sofia Walsh
Dave Heard
  >  Man (Atheist)
Bill Thorpe
  >  Father Prescott
Tim Estiloz
  >  Correspondent
Doria Bramante
  >  Waitress
Dustin Tucker
  >  Dan Walsh
Michael Strauss
  >  Max
Mere Davis
  >  Faithful #1
Sonny Corbo
  >  Toby Walsh
Danny Corbo
  >  Toby Walsh
Kiara Pichardo
  >  Faithful #3
Cricket Brown
  >  Alice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Unholy (2021)
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2021 u 00:45
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 01:24
Gledljiv hororčić sa staromodnim scenarijem kojemu je mjestu u vremenima prije interneta.
Cica dobra, pop odličan, novinar loš. I ko je uopće taj novinar, umalo je ukvario film, a već sam ga vidio u nekoliko naslova i svugdje je bezze. Ko ga gura?

Ostali glumci su onako, prosjek, uključujuči lava, vješticu i ormar.
To vrijedi i za režiju i za scenarij i za vizualu.
Je li moglo bolje, mislim da nije, jer cilj je očito bio napraviti horor limunadu, a ne horor svadbenu tortu sa puno katova i ukrasa.
Za limunadu ne treba puno para ni truda, a dade se zaraditi.

Limunada je dakle na stolu, gledali vi ili ne, nećete dugo pamtiti.
Na vrh
mirelovac View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 09:44
Dosta dobar horor, u stilu nekadašnjih remek dela iste branše, stalna napetost, mračna atmosfera, a Džefri se odlično snašao kao i uvek u tom žanru. Ocena 8/10.
spartacus
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 21:17
Solidan horor, dovoljno dobar da ubijete sat i po vremena. Realno, neće ući u anale ovog žanra. Ostaje nepoznanica kako Nigan LOL ne dobija bolje uloge. Šmekerčina od glumca. Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 21:29
Gledaće se, mada nisam fan James Herberta, čitah njegove romane "Preživeo" i "Magla" (osamdesetih se u nas po bioskopima prikazivao film "Deadly eyes" adaptacija njegovih "Pacova", to mi je bilo ok kada sam imao osam godina). Zapravo je voljen autor horora, tek meni nije legao.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 23:12
Nah. Nije ovo moj broj ipak, mrcvari moje strpljenje film, suviše je sve ovo daleko od onoga što volim u hororu. Dobar Jeffrey Dean Morgan, no predaleka mi je tema, religijski ton, opet osveta iz groba, u službi Satane drž-ne daj...jump-scares...evo i još kakvog egzorcizma pope, potom gorući krst...:kolutaočima: nema koji x puta već viđeni motiv da maše, za sada.

Još malo pa će kraj, hajde da vidim to finale, no film zbilja ne dopire do mene, najkraće.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2021 u 19:45
Odlican film i odlican za svoj zanr a to je horor a Jeffrey Dean Morgan ima dobre filmove i serije
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2021 u 16:32

Ko ti je taj Nigan, kad takav lik ne igra u filmu. Sad sam gledao spisak glumaca na Imdbu?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2021 u 16:42
Nigan je lik iz mejnstrim proliva The Walking Dead.
Glumac koji ga glumi, glumi i ovdje ali drugu ulogu, nema nimalo talenta i precijenjen je, spašava ga samo iskustvo.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2021 u 17:23
Jeffrey Dean Morgan(function(){window['__CF$cv$params']={r:'688ff9d17851fcad',m:'cedddd4d0430991ad69612300d08e0677c6e3332-1630682570-0-AaVK/RlZ3khjN4GYWOtEdX9f5iX/UT99wjsjycZQCyHQo965Fkp0tdNJ7IctOfFdqRLuzuZsOwY/MgtagPCDq/km+l+SJC7QRBx3F7lI9KuUJ3tTZHiGyHuqBEgyiUmI+Oznz1U39PP4C6lcvgk3Mjeu4CXqxZCpWjii+GkIRefN',s:[0x4e1f60a99e,0xa5f5eb4dfb],}})();
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2021 u 18:52

Hvala!
Joxer ti si ovde na sajtu pozarni!SmileTongue
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2021 u 15:45
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Nigan je lik iz mejnstrim proliva The Walking Dead.
Glumac koji ga glumi, glumi i ovdje ali drugu ulogu, nema nimalo talenta i precijenjen je, spašava ga samo iskustvo.

Džokseru, sad si me ujeo za srce. LOL LOL LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.