Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Unholy (2021)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=98317
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 09:53
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Unholy (2021)
Objavio: titlovi.com
Tema: The Unholy (2021)
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2021 u 00:45
Prijevod je najavio Bambula ⚡

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 27.Svibanj/May.2021 u 01:24
Gledljiv hororčić sa staromodnim scenarijem kojemu je mjestu u vremenima prije interneta.
Cica dobra, pop odličan, novinar loš. I ko je uopće taj novinar, umalo je ukvario film, a već sam ga vidio u nekoliko naslova i svugdje je bezze. Ko ga gura?

Ostali glumci su onako, prosjek, uključujuči lava, vješticu i ormar.
To vrijedi i za režiju i za scenarij i za vizualu.
Je li moglo bolje, mislim da nije, jer cilj je očito bio napraviti horor limunadu, a ne horor svadbenu tortu sa puno katova i ukrasa.
Za limunadu ne treba puno para ni truda, a dade se zaraditi.

Limunada je dakle na stolu, gledali vi ili ne, nećete dugo pamtiti.

Objavio: mirelovac
Datum objave: 27.Svibanj/May.2021 u 09:44
Dosta dobar horor, u stilu nekadašnjih remek dela iste branše, stalna napetost, mračna atmosfera, a Džefri se odlično snašao kao i uvek u tom žanru. Ocena 8/10.

-------------
spartacus

Objavio: bgvracar
Datum objave: 27.Svibanj/May.2021 u 21:17
Solidan horor, dovoljno dobar da ubijete sat i po vremena. Realno, neće ući u anale ovog žanra. Ostaje nepoznanica kako Nigan LOL ne dobija bolje uloge. Šmekerčina od glumca. Thumbs Up

Objavio: puppet_master
Datum objave: 27.Svibanj/May.2021 u 21:29
Gledaće se, mada nisam fan James Herberta, čitah njegove romane "Preživeo" i "Magla" (osamdesetih se u nas po bioskopima prikazivao film "Deadly eyes" adaptacija njegovih "Pacova", to mi je bilo ok kada sam imao osam godina). Zapravo je voljen autor horora, tek meni nije legao.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Svibanj/May.2021 u 23:12
Nah. Nije ovo moj broj ipak, mrcvari moje strpljenje film, suviše je sve ovo daleko od onoga što volim u hororu. Dobar Jeffrey Dean Morgan, no predaleka mi je tema, religijski ton, opet osveta iz groba, u službi Satane drž-ne daj...jump-scares...evo i još kakvog egzorcizma pope, potom gorući krst...:kolutaočima: nema koji x puta već viđeni motiv da maše, za sada.

Još malo pa će kraj, hajde da vidim to finale, no film zbilja ne dopire do mene, najkraće.

Objavio: beogradski
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2021 u 19:45
Odlican film i odlican za svoj zanr a to je horor a Jeffrey Dean Morgan ima dobre filmove i serije

Objavio: aleksayu
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2021 u 16:32

Ko ti je taj Nigan, kad takav lik ne igra u filmu. Sad sam gledao spisak glumaca na Imdbu?

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2021 u 16:42
Nigan je lik iz mejnstrim proliva The Walking Dead.
Glumac koji ga glumi, glumi i ovdje ali drugu ulogu, nema nimalo talenta i precijenjen je, spašava ga samo iskustvo.

Objavio: beogradski
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2021 u 17:23
Jeffrey Dean Morgan(function(){window['__CF$cv$params']={r:'688ff9d17851fcad',m:'cedddd4d0430991ad69612300d08e0677c6e3332-1630682570-0-AaVK/RlZ3khjN4GYWOtEdX9f5iX/UT99wjsjycZQCyHQo965Fkp0tdNJ7IctOfFdqRLuzuZsOwY/MgtagPCDq/km+l+SJC7QRBx3F7lI9KuUJ3tTZHiGyHuqBEgyiUmI+Oznz1U39PP4C6lcvgk3Mjeu4CXqxZCpWjii+GkIRefN',s:[0x4e1f60a99e,0xa5f5eb4dfb],}})();

Objavio: aleksayu
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2021 u 18:52

Hvala!
Joxer ti si ovde na sajtu pozarni!SmileTongue

Objavio: bgvracar
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2021 u 15:45
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Nigan je lik iz mejnstrim proliva The Walking Dead.
Glumac koji ga glumi, glumi i ovdje ali drugu ulogu, nema nimalo talenta i precijenjen je, spašava ga samo iskustvo.

Džokseru, sad si me ujeo za srce. LOL LOL LOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk