Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 13 Sins (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

13 Sins (2014)

13 Sins

13 Sins (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

93 min

Režija:

Daniel Stamm

Scenarij:

David Birke
, Daniel Stamm
, Chookiat Sakveerakul
, Eakasit Thairaat

Glavne uloge:

Ron Perlman
  >  Det. Chilcoat
Tom Bower
  >  Father
Sabrina Gennarino
  >  Mother
Clyde Risley Jones
  >  Gerry
John McConnell
  >  Detective
Ritchie Montgomery
  >  Apartment Manager
Deneen Tyler
  >  Joyce
Pruitt Taylor Vince
  >  Vogler
Mark Webber
  >  Elliot Brindle
Devon Graye
  >  Michael Brindle
Rutina Wesley
  >  Shelby
Robert Larriviere
  >  Sketch Artist
Tom Lawson Jr.
  >  Prof. Edgar Solomon (as Tom S. Lawson Jr.)
Jenn Foreman
  >  Waitress
Greg Pearson
  >  Security Guard
Brylee Kate Woodard
  >  Little Girl
Sharon Smith
  >  Hostess
Hugh Ettinger
  >  Priest

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 13 Sins (2014)
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2014 u 23:42
13 Sins (2014)

Žanr: Horor, Triler
Trajanje: 88 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski

Režija: Daniel Stamm
Scenario: David Birke, Daniel Stamm

Uloge:

Ron Perlman ... Chilcoat
Mark Webber
Pruitt Taylor Vince
Rutina Wesley
Brittney Alger

Pametni, ali stidljivi prodavac upao je u dugove. Neposredno pred venčanje prima misteriozni telefonski poziv, 
koji ga obaveštava da se nalazi pred skrivenom kamerom. 
On mora da ispuni 13 zadataka (svaki zlokobniji od prethodnog) da bi dobio milionsku dolarsku nagradu... izvor: filmovanje

Prevod uradio
fAzazel

Ažurirao bojan969 - 24.Kolovoz/Aug.2021 u 23:05
Na vrh
NemanjaMikser View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NemanjaMikser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:55
Nije loš film,kraj malo klimav,ali je dobar.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2021 u 22:04
Dobra prenesena znacenja ljudskog delovanja uopsteno i pod pritiskom, preispitivanje i odluke, oslikana moc i materijalizam ( ima nekoliko slicnih filmova). Sad ide ali, losa i naivna realizacija, najvise kraj u smislu prethodno navedenog, mogao je da bude mnogo kreativniji da konacan utisak bude kompletan. U sustini moze da se pogleda.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2021 u 22:55
Skoro sam ga krenuo skidCensored

Ovo gornje je bespotrebni rimjek tajlandske mastwočuše 13 Beloved.
A taj se film ne zaboravlja.
Mogu misliti samo kakve gluposti su ameri išli prodavati.

------

Dodan resync originala za "žive" verzije.

Ažurirao JoxerTM - 25.Kolovoz/Aug.2021 u 13:30
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2021 u 11:57
Film 13 game sayawng, sada ce neko reci uzmi strip pa procitaj. Rimejk 13 Sins( ko ne voli govorno podrucje prethodnog) mi je prakticno slican, sto mu je i cilj, a dovoljno razlicit, i moze da se gleda nezavisno od prvobitnog filma. Dakle nije mi prvobitni film odlican ( realniji su zadaci, a u rimejku tezi, slicni su a ipak dovoljno razliciti, itd ), a rimejk uzas i nepotreban. U prvobitnom ima jedna od poruka filma koja nije razradjena, a bitna je, a u rimejku jeste, Uplitanja u radnju od strane drugih mi je losa u oba, ali u rimejku je nesto to mi najvise smeta, a to je prikazano pred sam kraj filma klasicno americko preterivanje stalnim ponavljanjem kontrole, nedodirljivosti i svemocnosti, pritom sa punom sinhronizacijom. U oba filma nije prikazna posledica pobede, osim sto je u rimejku popraceno jednom recenicom kao zakljuckom, ali moglo je kroz nekoliko brzih kadrova da se provuce. U oba filma posle istog zadatka ostavljena je dilema, a prikazana dva razlicita delovanja sto mi se svidja, koja su uslovljena narednim zadacima, i prikazana su 4 psiholoska sklopa, i oba para su zanimljiva, samo sto je u rimejku ostavljeno da moze da se bira ishod, a u prvobitnom nije jer nije obradjeno. Moze da se analizira dugo, ali eco sta mi je prvo palo na pamet. Sve u svemu 13 game sayawng je bolji a rimejk moze po mom misljenju komotno da se pogleda, ko nije gledao prvi,
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2021 u 13:23
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Film 13 game sayawng, sada ce neko reci uzmi strip pa procitaj.
Neće.
Strip je tajlandski i ako postoji preveden, onda je to na engleski.
A već smo pisali da engleski jezik nema psovke kakve imamo mi i - vjerovao ili ne - azijski jezici.

Pa dok fibra ili darkvud ne prevedu, ili dok ti ne naučiš tajlandski, ne znam tko ti može sugerirati strip kojem naslovnica izgleda ovako:

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2021 u 14:48
Verovali ili ne prvu recenicu sam napisao da bi neko postavio sliku stripa i vizuelno obogatio post za date filmove, sad znamo i poreklo. Super.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,179 sekundi.