Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Promising Young Woman (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Promising Young Woman (2020)

Promising Young Woman

Promising Young Woman (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Djevojka koja obećava

Godina:

2020

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

113 min

Režija:

Emerald Fennell

Scenarij:

Emerald Fennell

Glavne uloge:

Clancy Brown
  >  Stanley
Alfred Molina
  >  Jordan
Connie Britton
  >  Dean Walker
Adam Brody
  >  Jez
Jennifer Coolidge
  >  Susan
Max Greenfield
  >  Joe
Steve Monroe
  >  Detective Lincoln Walker
Lorna Scott
  >  Jean
Molly Shannon
  >  Mrs. Fisher
Francisca Estevez
  >  Amber
Laverne Cox
  >  Gail
Timothy E. Goodwin
  >  Monty
Alison Brie
  >  Madison
Carey Mulligan
  >  Cassie
Loren Paul
  >  Jeff
Ray Nicholson
  >  Jim
Christopher Mintz-Plasse
  >  Neil
Bryan Lillis
  >  Tony
Bo Burnham
  >  Ryan
Gabriel Oliva
  >  Alfred
Scott Aschenbrenner
  >  Jeff's Friend
Sam Richardson
  >  Paul
Angela Zhou
  >  Todd
Alli Hart
  >  Ruby

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
maryan-mladenowsky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maryan-mladenowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Promising Young Woman (2020)
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 03:09
Odlican pocetak, sredina filma malo ulazi u klishe i tu je film dosadan za da dobije fantastican kraj, Treba ga gledati , ako nista drugo, onda zbog zadnjih 15min, Glavna zenska uloga za oscara. Ocena 7.5/10.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 01:38
Prijevod je uradio pantel 👍
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2021 u 00:02
Šarena i drečava verzija filma Kill Bill... Osveta seksualnim predatorima.
Keri Maligan odlična, kao i soundtrack. Scenario je sa teorijskog aspekta korektno napisan i nosi jake poruke, ali je u dosta scena slabo i naivno realizovan. Drži pažnju, ima neke dosta predvidljive momente, ali i iznenađujuće. Uzevši u obzir sva aktuelna dešavanja, flm je relevantan i treba ga pogledati.

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 18:21
Nije loše, nimalo, od mene 7,5/10.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 16:33
Nema nikakve veze s Kill Billom.
Revenge drama umjesto akcije i trilera, a ko se mača laća će i poginuti što ne viđamo po drugim osvetničkim filmovima.
Čista (školska) petica od mene, ili drugim riječima - mastwočuša.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 18:16
Film je predobar , Keri Maligan odlična .
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2021 u 19:24
Bezveze film, par dobrih momenata, ali generalno los i totalno precijenjen. Ocjena 4.5/10
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2021 u 22:04
Stvarno dobar film, malo odudara od holivudske tipičnosti sa crnim humorom koji ga čini posebnijim. Preporuka Thumbs Up
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2021 u 17:16
Vrlo dobar film, nije tipičan hollywoodski, zato svakako PLUS
Na vrh
murajsam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj murajsam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2021 u 13:49
Upravo odgledao. Za mene ovo je najbolji film 2020 godine. Ubedljivo. Bravo!
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2021 u 20:50
Iznenadih se koliko mi se svidio, definitivno netipičan holivudski film.

Držim fige da Carey Mulligan dobije Oscara za glumu, kad već nije Zlatni globus, jako mi se svidjela njena gluma u ovom filmu, baš me "uvuklo".
Kako između ostalog radim i u kinu, nakon što je krenula odjavna špica nitko nije izlazio iz dvorane, ljudi su ostali sjediti jer su ostali pod dojmom filma, pogotovo jer pjesma na kraju još pojača doživljaj. Nisam ga gledao u kinu, ali imao sam isti osjećaj kao oni kad sam ga pogledao

Preporučam svima koji vole dobar slow-burn dramu/triler. 8/10 od mene.
Na vrh
Boxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2021 u 04:37
Film izbegavati u širokom luku
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2021 u 11:53
"Pre polaska na put osvete, iskopajte dva groba."

Konfučije

Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2021 u 18:28
Po meni film ispod proseka, mada koliko vidim ocene govore drugačije. Stvarno ne vidim ovde ništa specijalno.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2021 u 19:30
Ne vidiš razliku jer si pogledao koliko ono tzv. vengeance filmova iz Holivuda dosad?
Ali baš iz Holivuda. Pustimo sad svjetske masterpise.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 15:34
Odlican film !
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 16:01
Vrlo dobar i meni, u narativu nešto izvan stereotipa, mada, hej, bad guys u finalu budu gde se to očekuje, pravde, kako se od nje očekuje, ima, malo je ciničnija, no sve ipak jeste po JUS-u, nije film manje originalan ili bolje reći svoj zbog toga. Samo želim reći da nije da su baš preokrenuli koješta naglavačke. Tek nema venčanja ili zagrljaja na aerodromu na kraju 😊 Blesavim se, elem, ovakav kakav jeste je, meni, efektan.

Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 20:45
Pogledah.5.5/10.Mozda 6.Prica kao prica, nije losa.Nisam siguran da i ja ne bih "nesto" pokusao, kada bih naleteo na ovu mackicu u odredjenoj situaciji.Hvala na prevodu
Na vrh
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 11:25
NE kapiram.OVO nije za Oskara?Nije angažovano?Nije bitno?Iga biva u društvo sa muškim likovima iz filma!
Na vrh
compunerd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj compunerd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 14:05
S obzirom sta je sve na Oskarima, ovaj film je zasluzio mnogo vise od samo jednog. Ostane gorak ukus u grlu nakon gledanja, ali uprkos tome... Sjajan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.