Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Druk (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Druk (2020)

Druk

Druk (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Još jedna runda

Godina:

2020

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

117 min

Režija:

Thomas Vinterberg

Scenarij:

Thomas Vinterberg
, Tobias Lindholm

Glavne uloge:

Maria Bonnevie
  >  Trine
Dorte Højsted
  >  Bartender Karin
Thomas Bo Larsen
  >  Tommy
Mads Mikkelsen
  >  Martin
Susse Wold
  >  Rektor
Lars Ranthe
  >  Peter
Silas Cornelius Van
  >  Kasper
Aksel Vedsegaard
  >  Jason
Freja Bella Lindahl
  >  Josephine
Carlos Claro Schelin
  >  Laura
Martin Greis-Rosenthal
  >  Overtjener
Magnus Millang
  >  Nikolaj
Helene Reingaard Neumann
  >  Amalie
Albert Rudbeck Lindhardt
  >  Sebastian
Magnus Sjørup
  >  Jonas
Diêm Camille
  >  Teacher

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Druk (2020)
    Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2020 u 00:32
Prijevod je najavio Dartanjan ⚡
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2020 u 19:36
Mads Mikelsen uz Bili Bob Tortona i Son Pena , trenutno najbolji muski glumac na svetu. Hvala na ovome prevodu!
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2020 u 01:50
Prijevod je uradio djdr 👍
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2020 u 03:29
Kada Mikelsen igra glavnu ulogu, taj film ne moze biti los.Ti filmovi mogu biti odlicni ili pak dosta dobri.Ovo je dosta dobar film ali sam po najavama ocekivao cak i vise.Hvala na prevodu.
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2021 u 23:23
Meni osbno jedan od najboljih filmova godine...i šire ;-)
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 00:19
Odlicna recenzija, sutra se gleda. Hvala!
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 00:23
Definitivno kvalitetan film, vredan gledanja čak i ako gledalac nije preterano naklonjen ili upoznat sa evropskom kinematografijom. To ne čudi imajući u vidu da ga nosi provereni tandem režiser-glavni glumac, pogotovo nakon (po meni) još boljeg Jagten iz 2012.

Recenzija je uobičajeno dobra i na mestu, uz samo jednu malu digresiju: Možda naizgled Vinterberg ne sudi, niti moralizira, odnosno prepušta gledaocu da se nosi s vlastitim stavovima, ali mislim da je po(r)uka ovog filma više nego očigledna svakome ko iole dobro rezonuje i ko želi da prepozna jasan kritički osvrt društva i sveta kome se obraća.
Na vrh
djani_666 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djani_666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 01:05
Totalno plitko vidjenje. Pisanje pisanja radi. Mada, umetnost je tu za svakoga, pa je moze svako i shvatiti prema nivou svoga intelekta.
Na vrh
lovac666 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lovac666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2021 u 13:00
odličan film, ali za nas balkance ništa revolucionarno, kod nas ionako većina muškaraca ima promila od ranog jutra. :D
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2021 u 15:26
Dzindzin16
Mads Mikelsen ne moze biti argument niti sinonim da je svaki njegov film dobar!?
Ima on nekih tezgaroskih filmova koje i nije morao da snimi.
Move on iz 2012 na primer totalno isprazni promasaj, zatim Polar ....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2021 u 12:15
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Dzindzin16
Mads Mikelsen ne moze biti argument niti sinonim da je svaki njegov film dobar!?
Ima on nekih tezgaroskih filmova koje i nije morao da snimi.
Move on iz 2012 na primer totalno isprazni promasaj, zatim Polar ....

Bas volis da trazis dlaku u jajetu.Slazem se za Move on a Polar je sasvim pristojna akciona zezancija.Ko ne voli Madsa i njegove filmove, uvek su mu za uzivanje raspoloziva dela Adama Sandlera, recimo.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2021 u 14:30
Sta cu .Jedan prevodilac mi je posle mog " kasapljenja" nejog filma rekao da sam trebao da se rodim u vreme inkvizicije.
Tu i tamo mi javi sta je preveo pa ako film izdrzi moj " strasni sud".
Jel si gledao Zift.
Budi mi pozdravljen yebiga sa svojih 60 godina ne mogu da gledam sve i svasta od filmova i serija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2021 u 18:45
Nisam gledao Zift ali sam cuo za njega i deluje mi da bi to mogla biti odlicna stvar ili pak propast, bez neke srednje ocene.Ako je preporuka i to od inkvizicije, gledace se u najskorije vreme.
Na vrh
barcaffe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj barcaffe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2021 u 06:47
Odličan film i on u glavnoj ulozi...prima in čista 10!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 12:09
U filmu igra Ivo, desna ruka Dzara iz serije Pod prikritie Aka Balkanska mafija. Film je u crnobeloj tehnici,izuzetno ozbiljana i filozofska drama crime zanra.Radjen je po romanu bugarskog pisca koji zivi i radi u Americi. Ako ti se film ne dopadne, javno me pljuni ovde pred svima...
Na vrh
daniel-antony View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daniel-antony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2021 u 00:05
dosadan fil, jedva sam docekao kraj, ne drzi paznju
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2021 u 16:42
Odlican film, a Mads Mikkelsen je vrhunski glumac
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2021 u 17:23

Osecam da je ovo neka teska dosada ali cu svakako pogledati film.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2021 u 21:51
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Osecam da je ovo neka teska dosada ali cu svakako pogledati film.

Ma gledaj, pa sta bude.Ima filmova koji se jednostavno trebaju osmotriti, iz nekih visih razloga.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2021 u 00:09
Film nije loš, vrijedi ga pogledati, ALI!

<MALI SPOILER>
Po meni, film je malo previše benevolentan
prema ozbiljnom problemu o kojem govori,
barem se takav dojam stječe na kraju.

BTW, ZNA LI EDO MAAJKA DA SU MU UKRALI
PJESMU "TI SI TAKO LIJEPA"???
DVA PUTA SE POJAVLJUJE (TOKOM FILMA I
NA ODJAVNOJ ŠPICI) TEMA IZ TE PJESME,
A NJEGA NIGDJE U ŠPICI, BAREM KOLIKO
SAM JA UPRATIO.

Ako neko zna njegov mail, baš bih volio
da mu to javi pa neka ljudi pogledaju